Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Binance разбива рекорди с изгаряне на 2,21 милиарда LUNC токена, издигайки Terra Luna Classic до нови висоти!

Binance разбива...
Binance разбива рекорди с изгаряне на 2,21 милиарда LUNC токена,...

Binance обявява рекордно изгаряне на 2,21 милиарда LUNC токена

В монументален ход, който отеква в екосистемата Terra Luna Classic (LUNC), Binance, водещата световна борса за криптовалути, извърши своето 19-то изгаряне на токени, изгаряйки зашеметяващите 2,21 милиарда LUNC токени. Тази стратегическа маневра, емблематична за непоколебимия ангажимент на Binance за намаляване на циркулацията на токени, бележи важен крайъгълен камък за общността Terra Luna Classic. Трябва да се отбележи, че това изгаряне катапултира общия брой токени, унищожени от различни субекти, включително Binance, над границата от 102 милиарда, като Binance сам допринася с 53 милиарда LUNC за тази монументална цифра.

Ангажимент за намаляване на токените

Последното изгаряне на токени на Binance олицетворява неговата непоколебима отдаденост за ограничаване на циркулиращото предлагане на LUNC токени, стратегическо начинание, насочено към увеличаване на присъщата стойност на токена и отзивчивостта на пазара. Надминаването на забележителния праг от 100 милиарда изгорени токена не само насърчава настроенията в общността на Terra Luna Classic, но също така подчертава колективния ангажимент за смекчаване на свръхпредлагането на токени.

Прозрения за Token Burn на Binance

Задълбочавайки се в спецификата на скорошното изгаряне на токени на Binance, става очевидно, че гигантът на криптовалутата е прехвърлил зашеметяващите 2,21 милиарда LUNC токени на определения си адрес за записване, terra1sk06e3dyexuq4shw77y3dsv480xv42mq73anxu, като част от цялостната инициатива за изгаряне, изпълнена на 1 март.

Рали Terra Luna Classic (LUNC): Binance и инициативите на общността стимулират скок

Освен това, този стратегически процес на изгаряне на токени обхваща използването на над 270 милиона токена, представляващи такси за търговия, натрупани на борсата между 31 януари и 28 февруари. Тази проактивна мярка доведе до осезаемо намаляване на циркулиращите доставки на LUNC токени на платформата Binance.

Динамика на пазара и проценти на изгаряне на токени

Експоненциалният скок в изгарянията на LUNC токени на Binance може да се отдаде на метеоричното покачване на обема на търговия, наблюдавано на борсата за криптовалута на фона на скорошната възходяща траектория, наблюдавана при цените на Биткойн и алткойн. Тъй като настроенията на пазара се засилват, общността Terra Luna Classic се стреми да се възползва от нарастващите възможности, като използва увеличено финансиране и мрежови подобрения, за да издигне скоростта на изгаряне на LUNC до безпрецедентни висоти.

Token Burns стимулира скока на цените за LUNC и USTC

В резултат на революционната декларация за изгаряне на токени на Binance, както LUNC, така и USTC (стейбълкойнът на Terra Luna Classic) претърпяха значително покачване на цените. Цените на LUNC скочиха с впечатляващите 30% през последните 24 часа, отбелязвайки забележително увеличение от 45% през целия месец февруари, като текущите стойности на търговия възлизат на $0,000181.

По същия начин, USTC стана свидетел на похвален ръст на цените от 12% през последните 24 часа, след забележителен ръст от 42% през февруари, като в момента се поддържа стойност на търговия от $0,0386.

Публикацията на Георги Шопов: "Binance разбива рекорди с изгаряне на 2,21 милиарда LUNC токена, издигайки Terra Luna Classic до нови висоти!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Cardano (ADA) се ...
Cardano (ADA) се очертава като най-добре представилия се на пазара на криптовалута

Cardano (ADA) става най-добре представящият се алткойн сред водещите криптовалути В неочакван обрат, Cardano (ADA) се очертава като най-добре...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!