Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Bitcoin, Ethereum и Cardano водят пазарни седмични печалби, след като пазарната капитализация надхвърли 1,2 трилиона долара

  • Тази седмица BTC, ETH, ADA и други топ активи записаха огромни скокове след институционалните изисквания за цифрови активи.

  • Цената на Биткойн надмина $31 000 за първи път от една година, достигайки $31 300 временно преди лека корекция.

  • Пазарните бикове се наслаждават на настоящото статукво, тъй като общата пазарна капитализация надхвърля 1,2 трилиона долара след седмични печалби.

Пазарът на цифрови активи направи огромно възстановяване от началото на годината след бурната 2022 г., при която най-добрите монети загубиха близо 60% от пазарната си капитализация.

Биткойн (BTC), Ethereum (ETH) и други алткойни остават в зелената зона, записвайки огромни печалби на пазара през последните седем дни. Биткойн скочи с над 4% през последните 24 часа, повишавайки седмичните си печалби над 20% благодарение на подновения институционален прилив.

Търгувайки се на $17 000 в началото на годината, лидерът на пазара отбеляза астрономическо увеличение от 87,1% от началото на годината (YTD) и 46% увеличение за 12 месеца. Търгувайки над $31 000, BTC достигна 12-месечен връх, след като се изплъзна от този показател през май 2022 г. Тази седмица BTC също възвърна своя пазарен дял от 50%, след като Комисията за ценни книжа и борси (SEC) удари Coinbase със съдебен процес за предлагане на търговия услуги за няколко алткойни, описани като ценни книжа.

Цените на криптовалутите водят до допълнителни загуби, тъй като пазарната капитализация доближава 1 трилион долара

Bitcoin Cash, отделяне на Биткойн, скочи до небето с над 30%, за да се превърне в най-добре представящия се актив през последните 24 часа. Цялата пазарна капитализация на цифрови активи сега възлиза на 1,23 трилиона долара след дневно увеличение от 2,34%. Въпреки че има лека съпротива, Биткойн биковете отказаха да отстъпят земя на мечките след съобщения, че ETF няма да бъдат одобрени или отхвърлени до началото на следващата година.

Алткойните, водени от ETH, следват стъпките на BTC

Ефектът на вълните от представянето на Биткойн може да се види на целия пазар, тъй като няколко алткойни отбелязват седмични печалби от над 20%. Ethereum се търгува на $1904 по време на публикуване след седемдневен ръст от 10,9%. ETH е много над своята 20-дневна експоненциална плъзгаща се средна (EMA) при $1804, като биковете сигнализират за цел от $2000.

Cardano (ADA) обменя ръце на $0,299, увеличавайки се тази седмица с 12,98%. По същия начин Litecoin (LTC), Solana (SOL), Polygon (MATIC) и Polkadot (DOT) са скочили с 19,6%, 11,17%, 15,19% и 15,02% през последните седем дни. Shiba Inu (SHIB) поведе седмичното рали на мем монетите, записвайки над 18% тази седмица. Подкрепеният от Илон Мъск Dogecoin се повиши с 10% за същия период от време.

Възходящите перспективи на пазара бяха предизвикани от заявлението на BlackRock за спот Биткойн ETF, последвано от подобни приложения за водещи фирми и стартирането на борса за цифрови активи, EDX, подкрепена от големи фирми от Уолстрийт.

Публикацията на Георги Минев: "Bitcoin, Ethereum и Cardano водят пазарни седмични печалби, след като пазарната капитализация надхвърли 1,2 трилиона долара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!