Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн новини и прогноза за 27 юни 2023 г.

Цената на Биткойн вчера беше от порядъка на 30 500 долара. Въпреки това Биткойнът спечели 15% миналата седмица, изкачвайки се над $30 000 за първи път от април, най-добрата седмица от март, до голяма степен благодарение на подаването на BlackRock до Комисията по ценни книжа и борси на САЩ за стартиране на спот Биткойн-ETF.

Базираните на криптовалута инвестиционни продукти регистрират най-големия си седмичен приток от юли 2022 г., според седмичен доклад на европейската фирма за управление на цифрови активи CoinShares.

Ако бъде одобрен от най-големия в света мениджър на активи Bitcoin ETF, пазарът може да привлече инвеститори, които не желаят да купуват директно високорисковата криптовалута.

Крипто индустрията прие офертата на BlackRock като знак, че Уолстрийт се връща към Биткойн. Няколко други компании също са подали документи за спот Биткойн ETF в SEC.

Икономическият стрес обаче може да подкопае надеждите за устойчиво нарастване на актива. Ръстът на Биткойн се забави към края на седмицата и се търгуваше за $30 405 в понеделник.

Биткойн новини и прогноза за 27 юли 2023 г.

Въпреки това, спот Биткойн ETF може да възстанови доверието на инвеститорите в способността им да прехвърлят щатски долари в и от крипто след колапса на крипто кредиторите Signature, Silvergate и Silicon Valley Bank в Съединените щати по-рано тази година.

Положителната новина е, че според CoinShares общият приток на инвестиции в инвестиционни продукти в криптовалута е достигнал 199 милиона долара. Общите активи под управление на крипто инвестиционни продукти също достигнаха годишен връх, надхвърляйки 37 милиарда долара и компенсирайки загубите, откакто Three Arrows Capital шокира крипто пазара с фалита си през юли 2022 г.

По-специално ProShares ETF (BITO) показа най-голям приток в САЩ - 60,4 милиона долара. BITO проследява цената на Bitcoin, като инвестира във фючърси на CME Bitcoin. След притока на средства от миналата седмица, общите управлявани активи на фонда надхвърлиха 1 милиард долара.

Каква ще бъде цената на Биткойн в близко бъдеще.

Като цяло, докато пазарът на криптовалута е в процес на консолидация. Най-вероятно курсът на Биткойн ще бъде в диапазона 30 000 - 31 000 долара. Прогнозата за Bitcoin е следната – цената на Bitcoin ще бъде в диапазона $29 900 – $30 900 в краткосрочен план. Волатилността на крипто пазара ще бъде слаба.

Публикацията на Тодор Цонев: "Биткойн новини и прогноза за 27 юни 2023 г." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!