Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Биткойн залогът на Microstrategy започва да се изплаща

MicroStrategy реализира печалба от значителната си инвестиция в Биткойн, тъй като водещата криптовалута се издига в класациите.

MicroStrategy носи печалба

След като Биткойнът най-накрая преодолява ценовото препятствие от $30 000, водещата фирма за бизнес разузнаване и най-големият институционален притежател на BTC, MicroStrategy, най-накрая реализира печалба от своите резерви. Компанията беше вложила всичко в дръзката си инвестиционна стратегия, като религиозно разпредели част от капитала си, за да купи спада и да натрупа резервите си от Биткойни.

Стратегията изглежда се е изплатила, като криптовалутата проби тавана от $30 000 и се задържа постоянно над него през последните няколко часа, към момента на писане. Ценовият скок помогна на средствата на MicroStrategy и стана печеливш.

TradFi подновява интереса към BTC

Компанията е инвестирала милиони долари в своята Биткойн стратегия чрез няколко вноски, направени във време, когато пазарът беше изключително нестабилен и криптовалутата едва надхвърляше прага от $20k.

Залогът на MicroStrategy за Биткойн се изплаща: Berenberg Capital Report

Въпреки това, напоследък има нарастващ институционален интерес към крипто поради броя на спот Биткойн ETF приложения от няколко големи играчи на TradFi като BlackRock Investments, WisdomTree и Invesco. Като пряк резултат Биткойн отбеляза значително увеличение на цената, тъй като инвеститорите се надяват да имат повече възможности за инвестиране, ако тези BTC ETF приложения бъдат одобрени.

The Big Spot BTC ETF Push

След успешното първо тримесечие Биткойнът за кратко запази положителния си импулс през второто тримесечие. В средата на април водещата криптовалута надхвърли границата от 31 000 долара. Въпреки това, скоро навлезе във фаза на корекция, преживявайки седмици на незадоволително представяне сред правни противоречия. Ралито на Биткойн се възобнови, след като BlackRock подаде своето заявление за Биткойн ETF.

Съвсем наскоро крипто експертът Ki Young Ju посочи, че Биткойн притежанията на MicroStrategy, които възлизат на 140 000 BTC, са близо до достигане на точката на рентабилност при $30 045. Днес, когато цената на Биткойн достигна това ниво, портфейлът напълно се възстанови от всичките си предишни загуби. В момента, с Биткойн на цена от $30 057, акциите на компанията продължават да печелят.

Убедеността на Сейлър побеждава

Инвестицията на компанията я постави сред малкото публично търгувани компании, които държат значително количество Биткойни в своите баланси. Главният изпълнителен директор на MicroStrategy, Майкъл Сейлър, е бил вокален защитник на Биткойн и е допринесъл за оформянето на инвестиционната стратегия на компанията за криптовалута. Той многократно е подчертавал потенциала на Биткойн като дългосрочно средство за съхранение на стойност и хеджиране срещу инфлацията и наскоро твърди, че регулаторните репресии срещу алткойните могат да доведат до доминиране на пазара на Биткойн до 80% в дългосрочен план.

Отказ от отговорност: Тази статия е предоставена само за информационни цели. Не се предлага или е предназначен да се използва като правен, данъчен, инвестиционен, финансов или друг съвет.

Публикацията на Георги Минев: "Биткойн залогът на Microstrategy започва да се изплаща" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!