Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BTC и ETH са свидетели на V - образно обръщане, тъй като обемът на търговия с опции скочи над 400%

Ключови точки:

  • И BTC, и ETH преживяват V-образно обръщане, водещо до скок в обема на търговия с опции, който скочи над 400%.

  • Забележителната търговия на 290K ETH блокови обаждания, представляваща 57% от общия обем, на стойност $540 милиона, предполага мечешки поглед върху пазарните условия.

  • Участниците на пазара използват опционни договори, за да спекулират с бъдещите движения на цените на BTC и ETH, тъй като нестабилността и търговските дейности продължават да оформят пазарните перспективи.

Както Биткойн (BTC), така и Етериум (ETH) претърпяха значителен V-образен обрат в своите ценови скокове днес, което доведе до скок в обема на търговия с опции.

Дневният обем на пазара на опции скочи с над 400%, което показва повишена активност на пазара. Освен това, краткосрочната подразбираща се волатилност (IV) отбеляза леко покачване.

[V-образно обръщане стимулира пазарните настроения да се подобрят] Цените на BTC и ETH скочиха рязко днес, показвайки V-образно обръщане, премахвайки отрицателното въздействие на вчерашното дело срещу SEC. Контрапазарът V доведе до значително увеличение на обема на търговия с опции, като дневният обем на търговия се повиши с повече от 400%.В същото време краткосрочният IV също беше стимулиран да се повиши леко. … pic.twitter.com/axGBXcqhqD

[email protected] (@BTC__options)    7 юни 2023 г.

Bitcoin Cash (BCH) скочи в стойност, тъй като обемът на търговия с южнокорейска криптовалута скочи

Един забележителен акцент беше търговията с 290 000 ETH блокови обаждания вчера, което представляваше 57% от общия обем за деня. Тези обаждания имаха условна стойност от 540 милиона долара и се състояха предимно от близо 100 000 комплекта календарни спредове. Важно е да се отбележи, че ударната цена на тази голяма оферта от значителен пазарен участник беше по-ниска в сравнение с предходния месец.

Тази търговска дейност предполага, че китът или големият пазарен участник, който е извършил тези транзакции, има мечи възглед за текущите пазарни условия. Те изглежда вярват, че ще бъде предизвикателство цената да надхвърли границата от $2000, дори и с неотдавнашното V-образно обръщане.

V-образното обръщане се случва, когато цената претърпи рязък спад, последван от бързо възстановяване, образувайки модел, който прилича на буквата „V“. Този модел често показва бърза промяна в пазарните настроения и може да доведе до повишена волатилност и възможности за търговия.

Ръстът в обема на търговия с опции отразява желанието на участниците на пазара да хеджират или да спекулират с бъдещите движения на цените на BTC и ETH. Опционните договори предоставят на търговците правото, но не и задължението, да купуват или продават актив на предварително определена цена в рамките на определен период от време.

Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива и проявява нестабилност, пазарните участници следят внимателно тези движения на цените и търговските дейности, за да вземат информирани решения. Мненията, изразени от големия търговец на китове, както се споменава в туита, допринасят за продължаващите дискусии и анализи около пазарните перспективи за BTC и ETH.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, преди да инвестирате.

Публикацията на Димитър Тодоров: "BTC и ETH са свидетели на V - образно обръщане, тъй като обемът на търговия с опции скочи над 400%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!