Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Composable Finance преодолява техническите бариери за изграждане на Centauri

Composable Finance наскоро обяви първата CosmoDot връзка с минимизирано доверие. Наречена Centauri, връзката между DotSama и Cosmos разширява междуверижната екосистема. Имена като Interchain Foundation, Strangelove, NotionalDAO, Informal Systems и 100+ валидатори взеха участие в процеса на разработка.

Composable Finance публикува подробна публикация на официалния си уебсайт, за да предостави повече информация за връзката. Мрежата заяви как DotSama и Cosmos SDK Chains имат много общи черти освен тяхната многоверижна архитектура.

Страните също споделят своята визия за ориентиране към потребителя и оперативна съвместимост. Дори тогава мрежите бяха на километри далеч от сътрудничеството. Това доведе до невъзможност на потребителите да изпитат плавни транзакции между DotSama и междуверижната верига.

Той също така ограничи разработчиците да създават протоколи, които могат да използват и двете мрежи, за да изследват функционалностите на кръстосаните вериги. Но сега разделението между мрежите е премахнато с стартирането на Centauri от Composable Finance.

Composable Finance преодолява техническите бариери за изграждане на Centauri

Той действа като първата сведена до минимум връзка между Kusama, Cosmos и Polkadot. По този начин той помага на 46+ поддържани от IBC Cosmos SDK вериги да си взаимодействат с 80 паравериги DotSama. Това може да бъде направено по напълно сведен до минимум доверие и начин без попечителство.

Интеграцията ще установи безпроблемен поток между платформите с междуверижни токени, като ATOM, влизащ в DotSama чрез Pablo DEX. По подобен начин родните токени на DotSama като KSM и DOT също влизат в Cosmos SDK Chains.

Това сътрудничество отвори ново царство от възможности за мрежи, потребители и разработчици. Основният случай на употреба, който е отворил, е междуекосистемно DEX сдвояване. Той включва местни токени както от Cosmos SDK Chains, така и от DotSama на Osmosis, най-големият DEX във веригата.

Освен това сътрудничеството вижда въвеждането на Stargaze, Stride, Osmosis и Cosmos Hub. Като се има предвид опитът на мрежите, тяхното партньорство беше приветствано от съответните им общности. Ето защо Centauri е хит още преди пускането му на пазара.

Публикацията на Сребрин Петров: "Composable Finance преодолява техническите бариери за изграждане на Centauri" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Златният кръст на...
Златният кръст на Биткойн: справяне с техническите предизвикателства на крипто пазара

Златният кръст на Биткойн: Начертаване на курс през техническите предизвикателства на крипто пазара В непрекъснато развиващия се пазар на...

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Какво е Feedzai? ...
Какво е Feedzai? Как се използва за откриване на финансови измами?

Финансовите измами се увеличават, като загубите възлизат на 8,8 милиарда долара само през 2022 г. Според Федералната търговска комисия на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!