Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Дешифриране на Dogwifhat Token (WIF): Оценяване на смесени сигнали

Дешифриране на...
Дешифриране на Dogwifhat Token (WIF): Оценяване на смесени сигнали

Оценка на потенциалната траектория на Dogwifhat Token (WIF) сред смесени сигнали

Кучешкият токен Dogwifhat (WIF) преживява период на несигурност, тъй като показанията от неговата графика показват значителен мечи импулс, потенциално засенчващ скорошните му двуцифрени ценови печалби.

В момента се търгува на $2,98, WIF отбеляза ръст от 12% през последната седмица, според данните на CoinMarketCap. Въпреки това възникват опасения относно това дали WIF може да поддържа възходящата си траектория.

WIF ще загуби нивото си?

Неотдавнашното покачване на цената на WIF отразява общия растеж, наблюдаван на пазара на криптовалута през същия период. Глобалната пазарна капитализация на криптовалута се повиши с 4% през последната седмица, подхранвана от увеличената търговска активност.

Въпреки тези положителни развития, някои технически индикатори на 1-дневната графика на WIF предполагат възможен спад в цената му в краткосрочен план.

Индикаторът Squeeze Momentum за WIF последователно публикува отрицателни стойности от 13 април, сигнализирайки за низходящ импулс и потенциална фаза на консолидация за търговците.

70% скок на GMT: Може ли да пробие $1? Оценяване на бичи сигнали

Освен това Awesome Oscillator на WIF върна отрицателна стойност с червена лента, обърната нагоре, което показва мечи настроения и повишен натиск за продажба.

Освен това, линията MACD за WIF остава под своята сигнална линия, което предполага краткосрочна пълзяща средна по-ниска от дългосрочната пълзяща средна, което потенциално показва устойчив натиск за продажба.

Биковете държат своето

На фона на преобладаващите мечи настроения, възходящите индикатори продължават да влияят върху пазарната динамика на WIF.

Индексът на относителната сила (RSI) и индексът на паричните потоци (MFI) са готови да преминат над съответните си централни линии, което показва потенциален скок в търсенето на алткойн. RSI на WIF в момента възлиза на 49,53, докато неговият MFI е на 46,93.

Освен това паричният поток на Chaikin (CMF) на WIF, измерващ потока на пари към и от пазара, е 0,10, което предполага стабилно предлагане на ликвидност, необходимо за поддържане на растежа на цените.

Заключение

Докато Dogwifhat Token (WIF) е изправен пред мечи сигнали и технически предизвикателства, влиянието на възходящите индикатори предполага смесена перспектива за алткойна. Инвеститорите трябва да следят отблизо движението на цените на WIF и да вземат предвид както възходящи, така и мечи фактори, преди да вземат инвестиционни решения на този нестабилен пазар.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Дешифриране на Dogwifhat Token (WIF): Оценяване на смесени сигнали" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Cardano (ADA) виж...
Cardano (ADA) вижда съживяване на фона на пазарната волатилност

Cardano (ADA) се покачва на фона на пазарна турбуленция: Надстройката „Alonzo“ предизвиква оптимизъм В месец, белязан от...

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Спад на крипто па...
Спад на крипто пазара: разбиране на текущата ситуация

Дешифриране на спада на крипто пазара: Навигиране на страха и оптимизма Крипто пазарът преживява значителен спад, като и Биткойн (BTC), и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!