Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Дешифриране на последните тенденции в транзакциите на Cardano

Дешифриране на...
Дешифриране на последните тенденции в транзакциите на Cardano

Транзакции на Cardano (ADA): Разбиране на последните тенденции и прозрения

При последните развития в рамките на екосистемата Cardano (ADA), участниците в почти всички транзакции се оказаха на загуби. За да разберем по-добре тази ситуация, нека се задълбочим в показателя Мрежова реализирана печалба/загуба, който служи като решаващ индикатор за стойността на транзакциите в щатски долари за определен период. Нашият анализ разкрива, че последният път, когато транзакциите на ADA са донесли значителни печалби, е бил на 22 април, като токените на стойност $19,78 милиона са избегнали загуби.

Настоящият сценарий обаче рисува различна картина. Според последната ни оценка ADA токените, оценени на $321 000, са реализирали загуби през последния месец, отразявайки колебанията в цената на криптовалутата.

Спад в цената на Cardano

Само преди пет дни Cardano се търгуваше на $0,52. В момента обаче цената е намаляла до $0,46, което показва предизвикателствата, пред които са изправени търговците, търсещи печалби чрез спот търговия на токена.

Не само краткосрочните притежатели усещат въздействието. Преди няколко седмици по-малко от половината притежатели на ADA претърпяха загуби. Въпреки това, според текущите данни от IntoTheBlock, 59% от всички притежатели се оказват на червено.

Тази промяна в настроенията може да представлява възможност за покупка, тъй като много притежатели може да изберат да задържат активите си, вместо да продават на загуба. Това натрупване потенциално може да проправи пътя за възход за Cardano. Обратно, ако значителна част от притежателите решат да разтоварят своите притежания, цената на ADA може да падне до $0,44.

Анализиране на разминаването цена-DAA

Дешифриране на ценовите тенденции на Биткойн: Прозрения от Rekt Capital

За да се определи дали сега е подходящ момент да се обмисли инвестиране в ADA, важно е да се анализира разликата цена-DAA. DAA, което означава Ежедневни активни адреси, предоставя представа за ежедневното ниво на потребителска активност в блокчейн.

Използвайки данни от Santiment, наблюдавахме отклонение цена-DAA от -49,99%. Този показател позволява на търговците да разработват исторически утвърдени стратегии за търговия. Обикновено ръст на цената, надвишаващ DAA, сигнализира за възможност за покупка, докато спад, по-голям от DAA, показва изход.

Последните наблюдения разкриват значителен скок в DAA на Cardano, тъй като цената на ADA намаля. Следователно, солидна възможност за закупуване може все още да не се е материализирала.

Бъдеща траектория на Cardano

По отношение на ценовото действие, ADA може да наруши психологическата подкрепа от $0,45 в краткосрочен план. Ако това се случи, участниците на пазара може да се наложи да идентифицират алтернативни входни точки между $0,40 и $0,44.

Въпреки потенциала за усвояване, средносрочен отскок за Cardano остава правдоподобен, в зависимост от представянето на алткойните. Ако криптовалутите претърпят колективен подем, ADA може отново да надхвърли границата от $0,60.

В заключение, докато Cardano е изправен пред краткосрочни предизвикателства, неговите дългосрочни перспективи са преплетени с по-широката пазарна динамика. Инвеститорите трябва да останат бдителни, използвайки прозрения от различни показатели и индикатори, за да се ориентират ефективно в пазара на криптовалутата.

Публикацията на Олег Димитров: "Дешифриране на последните тенденции в транзакциите на Cardano" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Анализиране на сп...
Анализиране на спада на Биткойн

Анализ на Биткойн: разбиране на скорошния спад и прогнозиране на бъдещи тенденции Пазарите на криптовалути станаха свидетели на още един...

Цените на Bitcoin...
Цените на Bitcoin и Ethereum се сринаха на фона на изявленията на Фед

Волатилност на пазара на криптовалута: цените на Биткойн и етериум се сринаха на фона на изявленията на Фед Цените на Bitcoin и Ethereum се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!