Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Директора на Binance Ричард Тенг споделя прозрения за пазара на криптовалута

Директора на Binance...
Директора на Binance Ричард Тенг споделя прозрения за пазара на...

Изпълнителният директор на Binance Ричард Тенг споделя прозрения за пазара на криптовалута в китайско интервю

Ричард Тенг, новоназначеният главен изпълнителен директор на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, участва в събитие с въпроси и отговори, проведено на китайски, където той разгледа различни теми, включително текущия съдебен казус с Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC), феномена на Надписи, опасения за потребителското изживяване и бъдещите планове на Binance.

Доверие в случая на SEC

Тенг изрази увереност в способността на Binance да се справи с правните предизвикателства, поставени от SEC. Той подчерта силния правен екип на компанията и нейния ангажимент да си сътрудничи с регулаторите за справяне с обвиненията за предлагане на нерегистрирани ценни книжа на американски инвеститори. Тенг подчерта продължаващото сътрудничество с регулаторите за постигане на решение.

Прозрения за надписи

По време на интервюто Тенг обсъди скорошната тенденция на алткойни, причиняващи блокажи в Биткойн мрежата, известни като Inscriptions. Той призна потенциала на тези алткойни да бъдат разработени от общността, без да са необходими компании за рисков капитал. Тази перспектива отразява оценката за децентрализирания и управляван от общността характер на определени проекти за криптовалута.

Потребителско изживяване на BN Wallet

Teng открито призна неблагоприятното потребителско изживяване на услугата BN Wallet на Binance. Обръщайки внимание на опасенията относно удовлетвореността на потребителите, той посочи ангажимента на компанията да подобри потребителското изживяване на своята услуга за портфейли.

Разширяване на инкубационната програма на Binance Labs

Новият директор на Binance Ричард Тенг споделя бъдещи планове

Главният изпълнителен директор обяви планове за укрепване на инкубационната програма на Binance Labs чрез увеличаване на нейния капацитет десетократно. Това разширение има за цел да осигури повече финансиране, ресурси и наставничество за избрани проекти, отразявайки ангажимента на Binance за насърчаване на иновациите и подкрепа на обещаващи инициативи за блокчейн и криптовалута.

Няма планове за публична регистрация

За разлика от своя съперник Coinbase, който стана публичен, Тенг поясни, че Binance няма планове за първично публично предлагане (IPO). Това решение е в съответствие с визията и стратегическия подход на компанията, като набляга на различна траектория от някои други играчи в индустрията.

Дългосрочна перспектива и критика

Тенг критикува определени основатели в индустрията на криптовалутите, че нямат дългосрочна перспектива. Той конкретно спомена опасенията относно основателите, които правят луксозни покупки, като например вили, с техните печалби. Този коментар отразява една по-широка дискусия в индустрията относно устойчивия растеж и отговорното използване на ресурсите.

Прозренията на Ричард Тенг в китайското интервю хвърлят светлина върху позицията на Binance по отношение на текущите правни предизвикателства, ангажимента за подобряване на потребителското изживяване, подкрепата за управлявани от общността проекти като Inscriptions, разширяването на инкубационните програми и уникалния подход на компанията към нейното бъдеще, включително решението й да не да стане публично достояние. Тъй като пейзажът на криптовалутите продължава да се развива, стратегическите решения и лидерските перспективи на Binance ще играят важна роля при оформянето на траекторията на индустрията.

Публикацията на Николай Кръстев: "Директора на Binance Ричард Тенг споделя прозрения за пазара на криптовалута" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Cardano (ADA) се ...
Cardano (ADA) се очертава като най-добре представилия се на пазара на криптовалута

Cardano (ADA) става най-добре представящият се алткойн сред водещите криптовалути В неочакван обрат, Cardano (ADA) се очертава като най-добре...

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!