Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin (DOGE) скочи до 9-то място, надминавайки основните алткойни

Dogecoin (DOGE) скочи...
Dogecoin (DOGE) скочи до 9-то място, надминавайки основните алткойни

DOGE китовете се завръщат, подклаждайки оптимизъм

Dogecoin (DOGE), любимата криптовалута, базирана на мемове, отново прави вълни в крипто света. Дигиталният актив наскоро надмина основните алткойни, изпреварвайки Cardano и си осигури престижното 9-то място в класацията за криптовалута. Този забележителен скок в стойността на Dogecoin привлече вниманието както на инвеститори, така и на ентусиасти, тъй като те се стремят да разберат движещите сили зад това впечатляващо рали.

Един от ключовите фактори, допринасящи за успеха на Dogecoin, е възраждането на DOGE китовете. Тези влиятелни инвеститори, които държат значителни количества от криптовалутата, създават вълнение на пазара. Последните данни разкриват, че предприятията, притежаващи поне 1 милион DOGE токени, се увеличават, сигнализирайки за нарастващо доверие сред заможните инвеститори. Нещо повече, дори тези със 100 000 DOGE се присъединяват към бандата, демонстрирайки широко разпространен оптимизъм за бъдещите перспективи на Dogecoin.

Влиянието на Илон Мъск и потенциална интеграция на доджкойни

Добавянето на гориво към шума на Dogecoin не е никой друг, а технологичният визионер Илон Мъск. Неотдавнашните действия на милиардера предприемач оказаха значително влияние върху стойността на криптовалутата. Социалната медийна платформа на Мъск, X (преди известна като Twitter), наскоро получи лицензи за предаване на пари в ключови американски щати. Това развитие предизвика спекулации относно възможната интеграция на Dogecoin в империята на социалните медии на Мъск, което допълнително повишава доверието на инвеститорите.

Освен това Илон Мъск по-рано намекна за възможността за приемане на плащания в DOGE за превозни средства на Tesla. Това потенциално приемане от голяма компания допълнително затвърди позицията на Dogecoin като легитимна и жизнеспособна криптовалута. В резултат на това настроението на инвеститорите остава силно положително, като мнозина с нетърпение очакват бъдещото развитие около Dogecoin и участието на Мъск.

Пазарът на деривати показва силна вяра в растежа на Dogecoin

Dogecoin скочи с 40%, надминавайки Cardano и Shiba Inu

Пазарът на деривати, където финансовите договори извличат стойността си от основен актив като Dogecoin, също играе решаваща роля за успеха на криптовалутата. Отвореният интерес към бъдещите безсрочни договори на Dogecoin достигна рекордно високо ниво от $1,77 милиарда, сигнализирайки за силното убеждение сред търговците, че цената на DOGE ще продължи да се покачва.

Това убеждение е допълнително подкрепено от благоприятните проценти на финансиране, което показва, че търговците са готови да плащат, за да поддържат своите договори за Dogecoin. Положителните настроения на пазара на деривати предполагат, че инвеститорите са уверени в дългосрочния потенциал за растеж на Dogecoin и участват активно на пазара, за да се възползват от очакваното му поскъпване.

Техническият анализ предполага значителен потенциал за повишаване

Технически анализатори идентифицираха обещаващ модел, който предполага, че Dogecoin може да изпита значителен растеж в близко бъдеще. Чрез изследване на техническия модел на Адам и Ева, експертите смятат, че DOGE има потенциала да достигне до $0,59, което представлява зашеметяващото увеличение от 160% спрямо сегашното му ниво.

Този технически анализ, съчетан с положителното пазарно настроение и подкрепата на влиятелни фигури като Илън Мъск, създаде перфектна буря за ценовото рали на Dogecoin. Тъй като все повече инвеститори разпознават потенциала на тази криптовалута, базирана на мемове, се очаква търсенето на DOGE да продължи да нараства, като допълнително подхранва възходящата му траектория.

Успехът на Dogecoin вдъхновява други мем монети

Въпреки че завръщането на Dogecoin несъмнено е впечатляващо, това не е единствената мем монета, която преживява значителен напредък. Други криптовалути, като Dogwifhat (WIF), също привличат вниманието и отбелязват значителни печалби. Успехът на Dogecoin проправи пътя за други дигитални активи, базирани на мемове, да процъфтяват, демонстрирайки нарастващия интерес и приемането на тази уникална категория криптовалути.

Публикацията: "Dogecoin (DOGE) скочи до 9-то място, надминавайки основните алткойни" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!