Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin (DOGE) скочи до 9-то място, надминавайки основните алткойни

Dogecoin (DOGE) скочи...
Dogecoin (DOGE) скочи до 9-то място, надминавайки основните алткойни

DOGE китовете се завръщат, подклаждайки оптимизъм

Dogecoin (DOGE), любимата криптовалута, базирана на мемове, отново прави вълни в крипто света. Дигиталният актив наскоро надмина основните алткойни, изпреварвайки Cardano и си осигури престижното 9-то място в класацията за криптовалута. Този забележителен скок в стойността на Dogecoin привлече вниманието както на инвеститори, така и на ентусиасти, тъй като те се стремят да разберат движещите сили зад това впечатляващо рали.

Един от ключовите фактори, допринасящи за успеха на Dogecoin, е възраждането на DOGE китовете. Тези влиятелни инвеститори, които държат значителни количества от криптовалутата, създават вълнение на пазара. Последните данни разкриват, че предприятията, притежаващи поне 1 милион DOGE токени, се увеличават, сигнализирайки за нарастващо доверие сред заможните инвеститори. Нещо повече, дори тези със 100 000 DOGE се присъединяват към бандата, демонстрирайки широко разпространен оптимизъм за бъдещите перспективи на Dogecoin.

Влиянието на Илон Мъск и потенциална интеграция на доджкойни

Добавянето на гориво към шума на Dogecoin не е никой друг, а технологичният визионер Илон Мъск. Неотдавнашните действия на милиардера предприемач оказаха значително влияние върху стойността на криптовалутата. Социалната медийна платформа на Мъск, X (преди известна като Twitter), наскоро получи лицензи за предаване на пари в ключови американски щати. Това развитие предизвика спекулации относно възможната интеграция на Dogecoin в империята на социалните медии на Мъск, което допълнително повишава доверието на инвеститорите.

Освен това Илон Мъск по-рано намекна за възможността за приемане на плащания в DOGE за превозни средства на Tesla. Това потенциално приемане от голяма компания допълнително затвърди позицията на Dogecoin като легитимна и жизнеспособна криптовалута. В резултат на това настроението на инвеститорите остава силно положително, като мнозина с нетърпение очакват бъдещото развитие около Dogecoin и участието на Мъск.

Пазарът на деривати показва силна вяра в растежа на Dogecoin

Dogecoin скочи с 40%, надминавайки Cardano и Shiba Inu

Пазарът на деривати, където финансовите договори извличат стойността си от основен актив като Dogecoin, също играе решаваща роля за успеха на криптовалутата. Отвореният интерес към бъдещите безсрочни договори на Dogecoin достигна рекордно високо ниво от $1,77 милиарда, сигнализирайки за силното убеждение сред търговците, че цената на DOGE ще продължи да се покачва.

Това убеждение е допълнително подкрепено от благоприятните проценти на финансиране, което показва, че търговците са готови да плащат, за да поддържат своите договори за Dogecoin. Положителните настроения на пазара на деривати предполагат, че инвеститорите са уверени в дългосрочния потенциал за растеж на Dogecoin и участват активно на пазара, за да се възползват от очакваното му поскъпване.

Техническият анализ предполага значителен потенциал за повишаване

Технически анализатори идентифицираха обещаващ модел, който предполага, че Dogecoin може да изпита значителен растеж в близко бъдеще. Чрез изследване на техническия модел на Адам и Ева, експертите смятат, че DOGE има потенциала да достигне до $0,59, което представлява зашеметяващото увеличение от 160% спрямо сегашното му ниво.

Този технически анализ, съчетан с положителното пазарно настроение и подкрепата на влиятелни фигури като Илън Мъск, създаде перфектна буря за ценовото рали на Dogecoin. Тъй като все повече инвеститори разпознават потенциала на тази криптовалута, базирана на мемове, се очаква търсенето на DOGE да продължи да нараства, като допълнително подхранва възходящата му траектория.

Успехът на Dogecoin вдъхновява други мем монети

Въпреки че завръщането на Dogecoin несъмнено е впечатляващо, това не е единствената мем монета, която преживява значителен напредък. Други криптовалути, като Dogwifhat (WIF), също привличат вниманието и отбелязват значителни печалби. Успехът на Dogecoin проправи пътя за други дигитални активи, базирани на мемове, да процъфтяват, демонстрирайки нарастващия интерес и приемането на тази уникална категория криптовалути.

Публикацията: "Dogecoin (DOGE) скочи до 9-то място, надминавайки основните алткойни" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Цената на Dogecoi...
Цената на Dogecoin спира на $0,2: Да продадете или да задържите на фона на несигурността?

Навигиране в ценовия диапазон на Dogecoin: Да продадете или да задържите? Цената на Dogecoin се натъкна на огромна съпротива около марката от...

Впуснете се в при...
Впуснете се в приключение: Dogecoin и неговите безкрайни възможности!

Изследване на очарователното царство на Dogecoin От създаването си през 2013 г. Dogecoin завладя търговците по целия свят със своя закачлив...

Готов ли е XRP да...
Готов ли е XRP да достигне $0,80 до уикенда?

Анализ на цената на XRP: Погледите са насочени към $0,80 на фона на възходящия импулс – експертни прозрения Назрява вълнение в сферата...

Пазарната капитал...
Пазарната капитализация на Ethereum нараства с 9%: Прозрения за бъдещото движение на цените

Пазарната капитализация на Ethereum нараства с над 9%: Прозрения за потенциалното движение на цената Ethereum (ETH) се противопостави на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!