Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin китове прехвърлят 456 милиона DOGE към Coinbase

Dogecoin китове...
Dogecoin китове прехвърлят 456 милиона DOGE към Coinbase

Dogecoin китове извършват значителни трансфери към Coinbase

Скорошни данни във веригата разкриха забележително прехвърляне на приблизително 456 милиона DOGE към базираната в САЩ основна борса за криптовалута Coinbase. Това значително движение на DOGE привлече вниманието на търговците и инвеститорите, предизвиквайки дискусии относно последиците за бъдещето на вдъхновената от мемовете криптовалута.

Последици от дейността на китовете

Прехвърлянето на милиони DOGE към Coinbase предполага значително разтоварване от Dogecoin китове, повдигайки въпроси относно намаляващия интерес сред големите инвеститори. Това развитие подхрани опасенията относно потенциалната посока на цената на DOGE и внесе несигурност в траекторията на монетата.

Сделки с китове

Данните от Whale Alert, платформа, проследяваща големи движения на блокчейни, отчитат две значителни DOGE транзакции с китове. Тези транзакции възлизат на общо 456,82 милиона DOGE, като и двете суми са прехвърлени към известната борса за криптовалута Coinbase. Мащабът на тези транзакции с китове сигнализира за увеличаване на предлагането на DOGE на борсите и загатва за загуба на доверие сред китовете.

Анализ на пазара на деривати

Рали на цените на XRP: Китовете прехвърлят 43 милиона монети

Въпреки неотдавнашната нестабилност на цените, DOGE в момента се търгува на зелено, противно на преобладаващата низходяща тенденция. Въпреки това, анализът на Coinglass разкрива спад в обема на търговията и открития интерес от страна на производната на алткойна. Този спад в пазарната активност предполага, че инвеститорите затварят позициите си в DOGE, което допринася за низходящи пазарни перспективи за криптовалутата в краткосрочен план.

Дългосрочен оптимизъм

Въпреки краткосрочните низходящи очаквания, остава оптимизъм по отношение на дългосрочната ценова траектория на Dogecoin. Някои инвеститори очакват DOGE да следва историческите модели, като потенциално ще изпита параболичен възходящ тренд след намаляването на наградата на Биткойн за четвъртия блок наполовина. Това настроение предполага възможността за възходящ импулс за DOGE в бъдеще, въпреки настоящите пазарни условия.

Заключение

Значителната активност на китовете, наблюдавана в Dogecoin, съчетана с промените в пазарната динамика и данните за деривативния пазар, предизвика дискусии за бъдещето на криптовалутата. Докато краткосрочните индикатори сочат низходяща перспектива, оптимизмът продължава по отношение на дългосрочния потенциал на DOGE, подчертавайки динамичния характер на пазара на криптовалута и продължаващия дебат около вдъхновени от мемове активи като Dogecoin.

Публикацията на Георги Минев: "Dogecoin китове прехвърлят 456 милиона DOGE към Coinbase" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Dogecoin (DOGE) и...
Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) на фона на спада на меме монетите Пазарът на криптовалути, особено на мем токени като Dogecoin (DOGE) и...

Hut 8 Биткойн май...
Hut 8 Биткойн майнинг отчита 36% спад в производството

Hut 8 Bitcoin Mining отчита значителен спад от 36% в производството Hut 8, виден играч в сектора за копаене на Биткойни в Северна Америка,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!