Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum и XRP водят битката срещу Bitcoin

Ethereum и XRP водят...
Ethereum и XRP водят битката срещу Bitcoin

Алткойните се подготвят за рали: Могат ли Ethereum и XRP да водят таксата?

Докато пазарът на криптовалута се подготвя за потенциални катаклизми, алткойните като Ethereum (ETH) и Ripple (XRP) останаха устойчиви на фона на неотдавнашната волатилност. Докато анализът предполага възможността за ново рали на алткойн на хоризонта, пазарните индикатори рисуват низходяща картина за тези най-добри претенденти.

Алткойните се задържат на фона на низходящия тренд на Биткойн:

В резултат на корекцията на Биткойн преди преполовяването, алткойните успяха да запазят своята позиция, като общата пазарна капитализация на алткойни се движи около марката от 315 милиарда долара като стабилно ниво на подкрепа, според прозрения от Rekt Capital. Въпреки 18% възстановяване на Биткойн, тази устойчивост сигнализира за основната сила в екосистемата на алткойн.

Натиск върху продажбите на Ethereum и увереност на китовете:

По-внимателен поглед върху състоянието на Ethereum разкрива повишен натиск за продажба, отразен в увеличаването на предлагането на борсите. Въпреки това предлагането на Ethereum, държано от най-добрите адреси, нарасна, което предполага продължаващо доверие сред китовете в потенциала на токена. Въпреки тази демонстрация на увереност обаче, показателите на Ethereum остават несигурни, като индикатори като MACD и RSI сигнализират съответно за мечи предимство и низходящ тренд.

Смесени сигнали на XRP и мечи настроения:

XRP спада под $0,65 на фона на битката SEC срещу Ripple

Обръщайки се към XRP на Ripple, токенът отбеляза умерен ръст в цената през последната седмица, но индикаторите за настроения рисуват мечи разказ. Въпреки незначителното увеличение на цената, социалният обем и претегленото настроение на XRP са намалели, сигнализирайки за преобладаващи мечи настроения на пазара. Подобно на Ethereum, техническите индикатори на XRP, включително MACD и RSI, отразяват мечи перспективи, което предполага потенциални спадове на цените.

Пътят напред за алткойните:

На фона на низходящите индикатори около топ алткойни като Ethereum и XRP, по-широкият пазар на алткойни се подготвя за несигурност. Взаимодействието между пазарната динамика и настроенията на инвеститорите вероятно ще диктува траекторията на алткойните през следващите дни. Докато възможността за нарастване на алткойните се очертава, преобладаващите мечи индикатори подчертават необходимостта от предпазливост и стратегически анализ сред участниците на пазара.

Заключение:

Докато алткойните се подготвят за потенциални пазарни движения, Ethereum и XRP са в критичен момент, борейки се с мечи сигнали на фона на по-широка пазарна турбуленция. Въпреки че перспективата за рали на алткойн продължава, предпазливата позиция, предизвикана от низходящите индикатори, подчертава важността на бдителността и информираното вземане на решения при навигирането в динамичния пазар на криптовалутите.

Публикацията на Георги Шопов: "Ethereum и XRP водят битката срещу Bitcoin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!