Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Финансов Мулан: Анализ на деня в крипто на 6 юли

Здравейте, приятели на крипто пазара, добре дошли да обърнете внимание на Caijing Mulan!

Корекциите през последните два дни накараха много приятели да се ориентират и да започнат да се объркват.Те не знаят дали е пране или доставка.Днес ще разгледаме реалната страна на този пазар от два аспекта, а именно: основи и технически аспекти.

Основи: Този кръг на възстановяване започна, след като гигантът за управление на активи кандидатства за Биткойн спот ETF. Броят на обещанията за Ethereum също нарасна бързо от първоначалните 20 милиона до настоящите 25,5 милиона. Това може да чака определена Тази възможност, аз мисля, че тази възможност най-вероятно е свързана със срещата на Комитета по финансови услуги на Камарата на представителите на САЩ следващата седмица, която трябва да предостави по-ясен път за преминаване на цифровите активи от ценни книжа към стоки.

Технически аспекти: Въпреки че изглежда, че индексът се е отдръпнал, нито големият пай, нито вторият пай са паднали под седмичната дълга-къса гранична линия тази седмица, което показва, че това все още е възходяща тенденция.

Самата търговия е за купуване на очаквания и продажба на факти.Само чрез поставяне на засада на правилната позиция предварително, активите на сметката могат да се повишат, когато пазарът се повиши. Няма пазар, който да върви само нагоре, но не и надолу, и няма разнообразие, което да върви само надолу, но не и нагоре.

Представянето на съобщението на Федералния резерв за срещата показва, че има голяма вероятност лихвените проценти да се повишат отново през втората половина на тази година и пазарът се е коригирал умерено поради влиянието на емоциите.Хората са по-паникьосани, което е свързано с познанието.Вижданията, които изказвам са моите познания.Някои от тях просто прочитат устремно абзац от текста, без да разбират дълбоката логика.

Следователно е лесно да се извади от контекста или липсата на вяра, когато се прилага. На този пазар никога няма да спечелите пари отвъд знанията си. Другите могат само да ви помогнат, но усвояването и разбирането изисква вашето собствено сърце и време за учене. Това не може да бъде подпомогнато от други Що се отнася до вас, правенето на пари на този пазар в никакъв случай не е просто копиране на стратегия.

По отношение на пазара днес изразявам четири гледни точки:

P1: Възходящата тенденция все още е налице и все още има нов връх зад основната валута (тази вероятност е сравнително висока)

Финансов Мулан: Анализ на пазара на BTC на 28 юли

P2: Купувайте само ниско, а не преследвайте високо. На този етап рискът от преследване на високо е доста висок и някои сортове са достигнали етапа на изсветляване (беше уведомено в групата на членовете в понеделник)

P3: В следващия етап на спринта играта за печалба се използва вместо принципала за игра (същата точка, същата стратегия, различни операции и коефициентът на риск е напълно различен)

P4: Намаляването на позициите не означава незабавно отваряне на къси поръчки, изчакване на подходящото време, място, хора и възможности да се появят (сигналът ще бъде уведомен в групата)

Диапазон на поддръжка на BTC: 30450-30680 В очакване на нов връх

Интервал на поддръжка на ETH: 1930-1935, изчакайте нов връх

Диапазон на поддръжка на LTC: 102,8—106,9, просто побързайте и намалете притежанията

Забележка: писането на тази интервална поддръжка не е за всеки да прави добавяне, но за да каже на приятели, които заемат позиции, не се паникьосвайте, когато има обратно извикване и какво е нормално обратно извикване.

На пазара за търговия преследването на простотата печели. Когато се занимавате с този изключително сложен пазар, ако използвате сложни идеи за търговия, само ще ставате все по-объркани. Намерете простата страна и нормалната страна на този пазар и след това използвайте простите технически средства, за да го разберете. Следването на основната тенденция на пазара и без субективни предположения е най-доброто решение. Този пазар не трябва да бъде толкова сложен.

Трябва само да направим план за търговия предварително. Докато отдръпването на пазара е в рамките на нашите очаквания, няма да се паникьосваме. Много пъти паниката не е причинена от колебанията на пазара, а защото нямаме разумен план за търговия. Тези, които ходят на училище и се страхуват от изпити, са бедни ученици, защото много добре знаят, че нямат стоки в стомасите си; имат храна в джобовете си, така че не се паникьосват в сърцата си, а емоциите им трябва не се влияят от пазарните колебания. Ако имате някакви въпроси, можете също да дойдете при мен за консултация и аз ще отговоря основно, когато го видите!

Публикацията на Роберт Петров: "Финансов Мулан: Анализ на деня в крипто на 6 юли" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!