Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Фондация Sui прекратява връзките си с екипа на MovEx заради пренебрегване на договорните правила сред противоречия

Ключови точки:

  • Фондация Sui прекратява партньорството си с екипа на MovEx поради нарушение на договорните разпоредби за блокиране.

  • MovEx получи 2,5 милиона SUI токена, но инициира транзакции, нарушаващи блокирането, без да информира Sui Foundation.

  • Всички токени вече се държат от квалифициран попечител и MovEx вече няма да бъде основен участник в DeepBook.

Фондация Sui направи важно съобщение относно прекратяването на партньорството си с екипа на MovEx. Решението дойде, след като беше установено, че MovEx е нарушил договорните разпоредби за блокиране, свързани с SUI токените, които получи като компенсация за работата си по DeepBook.

Съгласно условията на споразумението, MovEx беше обект на период на блокиране, през който не му беше позволено да инициира транзакции, включващи получените SUI токени.

Докладите показват, че MovEx е получил общо 2,5 милиона SUI токена от Sui Foundation в замяна на приноса си към проекта DeepBook. Въпреки това, вместо да се придържа към договорните условия за блокиране, MovEx направи три отделни транзакции, всяка включваща 625 000 SUI токена, към три различни портфейла. Трябва да се отбележи, че последните 625 000 SUI токена от първоначалния трансфер все още остават в оригиналния портфейл.

Нарушаването на договора породи сериозни опасения, тъй като MovEx не е информирала фондация Sui за транзакциите, които нарушават разпоредбите за блокиране, а фондацията Sui не е предоставила съгласие за подобни действия. Вследствие на тези действия фондация Sui реши да прекрати връзката си с екипа на MovEx.

Суи: MovEx наруши споразумението за блокиране, фондацията прекрати партньорството с екипа на MovEx

В отговор на нарушението фондацията Sui предприе бързи действия, като поиска от MovEx да върне токените на основния адрес на получател. Впоследствие токените бяха прехвърлени на квалифициран попечител, който щеше да наложи договорните ограничения за блокиране. Този ход имаше за цел да гарантира спазването на първоначалните условия на споразумението.

В съобщението си фондацията Sui подчерта значението на крипто токените в блокчейн икономиката, подчертавайки тяхната решаваща роля за осигуряване на мрежова сигурност, работа и растеж. При зараждането на нова верига местните токени се пускат в обращение, като допълнителните токени се освобождават по предварително определен график. Токените, налични за използване на общия пазар, се считат за циркулиращо предлагане.

Понастоящем всички други токени, подлежащи на договорно блокиране, се държат в квалифицирани попечителски сметки, които са се ангажирали да прилагат условията на договореностите за заключване, като гарантират спазването на договорените условия.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, преди да инвестирате.

Прочетете още...

24 Crypto News

Публикацията на Димитър Тодоров: "Фондация Sui прекратява връзките си с екипа на MovEx заради пренебрегване на договорните правила сред противоречия" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!