Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Фондация за правата на човека, изпълняваща програма за награди за грешки в Биткойни

Human Rights Foundation предлага 20 Биткойна като награда на ловците на грешки, които желаят да разкрият грешки в протокола с отворен код, който разчита на блокчейн мрежата Биткойн.

Фондацията за правата на човека (HRF) е организация с нестопанска цел, която се фокусира върху насърчаването и защитата на човешките права в световен мащаб, с акцент върху затворените общества. През 2005 г. тази фондация е основана от Тор Халворсен Мендоса. Тази фондация също така поддържа Биткойн като най-добрия инструмент за хората да останат независими от централизирани и ограничени платежни системи.

В момента Фондацията за правата на човека (HRF) изпълнява програма за награди за грешки, за да разкрие всякакъв вид скрити грешки, свързани с Биткойн протоколи с отворен код. Тази програма за награди основно има за цел да защити всички Биткойн мобилни портфейли с отворен код.

В интервю за новинарската медия Decrypt, главният стратегически директор на HRF Алекс Гладщайн каза, че фондацията е запазила 20 Биткойна (почти половин милион долара при текущата търговска цена на Биткойн).

Общите усилия ще помогнат за подкрепа на разработката с отворен код на протокола Bitcoin, съсредоточена около десет подобрения на потребителското изживяване на Bitcoin (UX).

Гладстин каза:

Фондацията за правата на човека подкрепя програма за награди за Биткойн за грешки в помощ на глобални активисти

„HRF разглежда Биткойните и финансовата свобода като един от аспектите на борбата за правата на човека… (..)… Факт е, че защитниците на правата на човека са постоянно атакувани чрез своите банкови сметки… Биткойн им позволява да продължат.“

Достъпност на Биткойн

През последните 4 години огромен брой привърженици на Биткойн и крипто компании скочиха да настояват за приемането на блокчейн мрежата на Биткойн.

Например бившият главен изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси реши да установи най-лесния начин за копаене на Биткойни и поддръжка на мрежата, точно като работа с компютър.

Фирмата за бизнес разузнаване Microstrategy също планира да разработи уникално и по-добро Биткойн приложение, така че хората да могат да използват Биткойн блокчейн мрежата в реалния живот за реални нужди.

През последните няколко години някои Биткойн компании разработиха прости Биткойн адреси в Биткойн светкавичните мрежи, така че хората да могат да запомнят своите Биткойн адреси точно като имейл адреси, за да помогнат на хората да приемат Биткойн плащания по целия свят, без да изпитват напрежение сложният Биткойн адрес.

Прочетете също: Хората смятат, че плащанията с Dogecoin идват в приложението X

Публикацията на Наталия Иванова: "Фондация за правата на човека, изпълняваща програма за награди за грешки в Биткойни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!