Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Gemini намеква за повторно изброяване на XRP, което води до 4% скок в цената му

  • Притежаваната от Winklevoss Gemini наскоро намекна за повторно изброяване на XRP, което ще доведе до скок в цената му с 4,7%.

  • Крипто борсата туитна две загадъчни съобщения, дразнещи повторното вписване на крипто на нейната платформа за търговия.

  • Gemini по-рано заяви, че проучва токена след съкратеното решение в SEC срещу Ripple.

  • Неотдавнашното рали на XRP доведе до ликвидирането на къси позиции на стойност 2,4 милиона долара на централизирани борси.

Gemini намекна за повторно изброяване на XRP на своята платформа за търговия. В два отделни крипто туита крипто борсата, притежавана от Winklevoss, посочи, че скоро ще пусне повторно токена. Закачката за повторно вписване идва по-малко от месец, след като федерален съдия в Ню Йорк постанови, че продажбите на XRP на инвеститори на дребно на вторичните пазари не се квалифицират като инвестиционен договор, давайки голяма победа на Ripple.

Ралито на XRP ликвидира къси позиции на стойност $2,4 милиона

Официалният акаунт на Gemini в X (Twitter) публикува мем по-рано днес, който гласи: „Аз, стажантът, търпеливо чакам @Gemini да изброи XRP.“ Онлайн крипто общността го изтълкува като намек за предстоящо повторно вписване на XRP. Няколко часа по-късно крипто борсата туитна друго съобщение на тема XRP, което засили спекулациите за повторното вписване на токена.

xpressing xcitement относно xrp

XRP временно скочи до $50 на Gemini на фона на спекулациите за аномалия при повторно изброяване

— Близнаци (@Gemini) 8 август 2023 г

Спекулациите около повторното регистриране на XRP на Gemini доведоха до рали с повече от 4,7%. Токенът премина от $0,61 на $0,64 за по-малко от 24 часа. Ралито също така предизвика видимо покачване на дневния обем на търговия на токена, както и пазарната му капитализация. Данните от платформата за анализ на веригата Coinglass показаха, че скокът в цената на XRP също е причинил ликвидацията на къси позиции на стойност над $2,4 милиона през последните 24 часа.

Източник: CoinMarketCap

Gemini по-рано обяви, че проучва повторното изброяване на XRP както за спот търговия, така и за търговия с деривати. Съобщението дойде на 13 юли след съкратеното решение по делото на Комисията за ценни книжа и борси срещу Ripple. След съкратеното решение водещи крипто борси, включително Coinbase, Kraken и Crypto.com, обявиха, че ще отменят решението за спиране на търговията с XRP и повторно листване на криптовалутата.

Токенът беше премахнат от няколко борси, след като SEC съди Ripple през декември 2020 г., обвинявайки блокчейн фирмата в извършване на нерегистрирано предлагане на ценни книжа на стойност 1,3 милиарда долара.

Публикацията на Георги Минев: "Gemini намеква за повторно изброяване на XRP, което води до 4% скок в цената му" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!