Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Германия пуска NFT на тема кучета за привличане на кибер таланти: Nifty бюлетин, 21–28 юни

В тазседмичния бюлетин прочетете за германската агенция за външно разузнаване, която издава лов на съкровища с незаменими токени (NFT) и разгледайте новата колекция от марки за NFT от автономната територия на Фарьорските острови. Научете за последната победа на Hermès в делото за нарушение срещу MetaBirkins и не забравяйте тазседмичните Nifty News, включващи NFT Web3 картовата игра Gods Unchained, която се добавя към магазина на Epic Games, и защо Тайните служби на Съединените щати създадоха NFT колекция .

Германската разузнавателна служба пуска NFT на тема кучета, за да привлече кибер таланти

Германската агенция за външно разузнаване, Bundesnachrichtendienst (BND), стартира колекция от NFT на кучешка тематика на 19 юни. Освен анимационни изображения на кучета, колекцията включва лов на съкровища във веригата за набиране на кибер таланти.

Кучетата на BND NFT могат да се събират само чрез намиране на символен низ, публикуван в Instagram на организацията, който ще насочи потребителите към конкретен адрес на Ethereum. Потребителите ще трябва да използват дадената информация, за да намерят колекцията и да изсекат NFT.

продължавай да четеш

Съдията удовлетворява молбата на Hermès за спиране на всички продажби на NFT „MetaBirkin“.

На 23 юни базираният в Манхатън американски съдия Джед Ракоф удовлетвори искането на луксозната модна къща Hermès да блокира всички продажби на MetaBirkin NFT, отбелязвайки още една победа за модната марка в делото за нарушение.

Ракоф проявява скептицизъм към защитата на художника Мейсън Ротшилд срещу костюма на Hermès и поставя под съмнение продължаващия маркетинг на проекта от страна на художника. Той каза, че „цялата схема“ на Ротшилд е била да подмами клиентите да повярват, че Хермес е одобрил проекта.

продължавай да четеш

Пощенската служба на Фарьорските острови издава марки, вградени в NFT

Фарьорските острови пуснаха първата си серия от марки, известни като „крипто марки“, с цифрово копие, съхранено в блокчейна като NFT и все още служещо като действителна пощенска пратка.

На 23 юни официалният уебсайт на местната пощенска служба обяви колекцията, наречена Stamps of Maybe, която е създадена в сътрудничество с компанията VariusSystems. Фарьорските острови следват две други европейски държави, Австрия и Холандия, в издаването на NFT марки.

Германската разузнавателна служба пуска NFT на тема кучета за привличане на кибер таланти

продължавай да четеш

Да, Secret Service има NFT колекция и не, тя не се продава

Cointelegraph разговаря с агенти от полевия офис на Сикрет Сървис в Сан Франциско, известен като Digital Asset Technology Alliance Squad, за тяхната NFT колекция, намираща се на OpenSea.

Отделът се занимава конкретно с престъпления, свързани с крипто, и каза, че колекцията е създадена, за да разбере по-добре как работят NFT. Един от съдебните финансови анализатори каза, че това също служи като пример за интереса на агенцията към крипто екосистемата.

продължавай да четеш

Gods Unchained на Immutable стартира в Epic Games Store

Gods Unchained, NFT играта с търговски карти от Immutable Games, беше включена в Epic Games Store на 21 юни. Играта с търговски карти Web3 вече е достъпна за 230 милиона клиенти на Epic.

Първоначално играта беше пусната през юни 2019 г., като увеличи потребителската си база до близо 80 000 седмични потребители до януари 2022 г. Всяка карта в света на Gods Unchained е представена от NFT в мрежата слой-2 на Ethereum, Immutable X.

продължавай да четеш

Благодарим ви, че прочетохте този сборник на най-забележителните развития от седмицата в NFT пространството. Заповядайте отново следващата сряда за още доклади и прозрения в това активно развиващо се пространство.

ВИЖТЕ ПОДКАСТА NFT STEEZ НА COINTELEGRAPH

Публикацията на Георги Шопов: "Германия пуска NFT на тема кучета за привличане на кибер таланти: Nifty бюлетин, 21–28 юни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!