Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации

InQubeta излъчва...
InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации

На фона на срива на Polkadot TVL, предварителната продажба на InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации

Крипто пазарът не е непознат за възходи и падения, докато се движи с вълната на волатилност и промените в пазарните настроения. В последните развития, Polkadot (DOT), водеща криптовалута, е изправена пред мечи настроения по отношение на своята Total Value Locked (TVL), която претърпя крах. На фона на това обаче предварителната продажба на InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации, тъй като е свидетел на нарастващо търсене.

В тази статия ще проучим факторите, отговорни за срива в TVL на Polkadot и ентусиазма около предварителната продажба на InQubeta.

InQubeta (QUBE): Предварителната продажба на токена с над $2,1 милиона финансиране

На фона на опасенията в по-широкия крипто пазар, InQubeta се очерта като фар на надежда, излъчващ положителни пазарни вибрации. Неговата предварителна продажба привлече вниманието на инвеститори и ентусиасти, черпейки подкрепа от неговите силни основи, иновативни решения и експоненциален потенциал за растеж. В резултат на това над 2,1 милиона долара са набрани средства за предварителна продажба към момента на писане.

Революционната визия и решения на InQubeta се въртят около набирането на средства за AI. Следователно, използвайки блокчейн технологията, InQubeta има за цел да стане първата платформа за групово финансиране на Web3 за стартиращи фирми с изкуствен интелект. Това има за цел да превърне InQubeta във взаимноизгодна екосистема за AI стартиращи фирми и инвеститори.

Неговият NFT пазар ще бъде в центъра на екосистемата, позволявайки групово финансиране и инвестиции в стартиращи AI компании. За да съберат средства, разработчиците на AI ще измислят инвестиционни възможности в своите проекти и ще ги предложат като NFT. Незаменяемите токени ще бъдат фракционирани и изброени на пазара, за да позволят безпроблемно инвестиране от името на инвеститорите. Чрез неговия частичен инвестиционен модел инвеститорите ще могат да инвестират въз основа на доходите си.

Освен неговата уникална идея и силни основи, няколко фактора допринасят за неговата привлекателност и положително пазарно настроение. Това включва предимствата, които идват с притежаването на токена QUBE и неговия дефлационен характер.

Скок на цените на Kaspa: Положителни сигнали за инвеститорите и пазарни тенденции

Притежателите на токени QUBE ще се радват на награди от фонда от награди за залагане след залагане на токени на платформата. Това ще генерира пасивен доход за притежателите в допълнение към печалбите, които ще дойдат от притежаването на токена. Според експерти и анализатори токенът QUBE ще скочи с 5000% преди края на годината. Освен това притежателите на токени също ще имат право на глас, което им дава думата в бъдещата работа на InQubeta.

Освен това токенът е дефлационен, от което ще се възползва с течение на времето. Данък ще премахне от обращение 2% от всички продажби на токени QUBE и 1% от покупките, които след това ще бъдат изгорени.

Предварителната продажба наскоро навлезе в третия си етап и струва $0,0112 на токен. Ставането на инвеститор или осиновител предоставя уникална възможност да бъдете част от бъдещето на AI и неговата конвергенция с блокчейн технологията. Препоръчваме да участвате в предварителната продажба на текущата ниска цена.

Polkadot (DOT) преживява срив на TVL

Polkadot (DOT) е многоверижен протокол, който подпомага междуверижния трансфер на данни и активи. Чрез това Polkadot може да постигне оперативна съвместимост, което го прави важна многоверижна блокчейн платформа в блокчейн екосистемата. Въпреки уместността на Polkadot обаче, той преживява спад в TVL.

Според най-новите разработки общото количество крипто активи, заключени в DeFi екосистемата на Polkadot, е претърпяло срив. Факторите, допринесли за този смут, включват повишена конкуренция, пазарни условия и промяна в настроенията на инвеститорите. Следователно това се отрази и на токена, чиято стойност намалява.

Заключение

На фона на срива на TVL при Polkadot, InQubeta и нейната предварителна продажба създават шум в крипто пазара. Неговите изключителни основи, които са пресечна точка между AI и блокчейн технологията, не могат да бъдат споменати достатъчно. Същото е и новото му решение, което се върти около набирането на средства за стартиране на AI. Тъй като предварителната продажба все още е в начален етап, инвеститорите могат да натрупват токените чрез връзката по-долу.

Публикацията на Димитър Тодоров: "InQubeta излъчва положителни пазарни вибрации" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ripple (XRP) е из...
Ripple (XRP) е изправен пред мечи сигнали на фона на намаляващо търсене и активност във веригата

Анализ на цените на Ripple (XRP). Цената на Ripple може да удължи скорошния си спад, тъй като затвори под своята 20-дневна експоненциална...

Shiba Inu е изпра...
Shiba Inu е изправен пред натиск от продажби: Предстои ли корекция на цената?

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB) Колебливостта на цените на Shiba Inu остана висока миналата седмица, наблюдавайки значителни колебания...

Мем-миллионер: PE...
Мем-миллионер: PEW на Ethereum експлодира, но можете ли да изтеглите?

Мем-миллионер: Казус от PEW на Ethereum Скорошният скок на мем монетите доведе както до значителни печалби, така и до значителни загуби...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на монетите PEPE: активност на китове, волатилност и перспективи за бъдещето

Анализ на пазара: Скорошни движения на цените на PEPE Coin и активност на китове Одобрението на Ethereum ETF значително насочи вниманието на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!