Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Интензивните продажби от дългогодишни собственици на AXS водят цената надолу! Ето причината…

Новини за криптовалута – Цената на Axie Infinity (AXS) намаля с 8% до $6, 48 часа след събитието за отключване на 3,63 милиона токена. Къде ще намери подкрепа цената, докато продажбите продължават с пълна скорост?

На 22 юни Axie Infinity увеличи предлагането в обращение с още 3,6 милиона токена. След отключването на токена, общата емисия през последната 1 година беше 31,6 милиона AXS.

Както се очакваше, инфлационният натиск от 20,6 милиона долара в новоизсечени токени предизвика разпродажба в цялата мрежа.

Дългогодишните собственици на AXS започват да продават

След отключването на токена на 22 юли наградите за залагане бяха присъдени на притежателите, които заключиха своите токени в частни интелигентни договори.

Данните във веригата показват, че някои дългосрочни притежатели на токени са започнали да продават отново 48 часа след завършване на разпределението на токени.

Както се вижда по-долу, AXS Age Consumed се е увеличил с 250% в сравнение с данните, записани преди събитието за отключване на токена. По-конкретно, между 20 юли и 25 юли стойностите на Age Consumed се повишиха от 1,54 милиона на 5,43 милиона.

Age Consumed проследява скоростта, с която дългосрочните притежатели обменят своите токени. По същество се получава чрез умножаване на броя на наскоро търгуваните токени по броя на дните, прекарани в предишни адреси на портфейла.

Постоянните увеличения на този индикатор се считат за низходящ сигнал, което показва, че средно дългосрочните инвеститори продават повече от своите притежания.

7 най-важни урока от дългогодишни търговци

Тъй като отключването на токени въз основа на очакваните награди за залагане вече е завършено, те имат по-малък финансов стимул да продължат с HODLing. Следователно продажбата на AXS токени може да се засили през следващите дни.

По-специално, като се има предвид, че дългосрочните притежатели в момента контролират 63% от общото предлагане на AXS, те могат значително да повлияят на цената.

Забавянето на растежа на мрежата може да причини свръхпредлагане

Данните във веригата показват, че процентът на придобиване на нови потребители на Axie Infinity е в низходящ тренд. Графиката по-долу показва, че на 19 юли са създадени 345 нови адреса на AXS портфейла. Но към 24 юли са създадени само 153 нови адреса.

Този спад от 55% в придобиването на потребители може значително да повлияе на ценовите действия през следващите седмици.

Мрежовият растеж измерва скоростта, с която блокчейн мрежата привлича нови потребители. Спад в растежа на мрежата означава, че тя може да се бори да привлече достатъчно търсене в близко бъдеще.

Тази липса на търсене може да влоши въздействието на разпродажбата, тъй като приблизително 20,16 милиона долара в нови отключени токени постепенно навлизат в няколко борси.

AXS ценова прогноза:

Предвид горните индикатори във веригата, мечките AXS биха могли да направят смел ход, за да тестват отново нивото от $5. Първата им цел обаче ще бъде критичното ниво на съпротива, разположено на $5,20.

Ако дългосрочните притежатели продължат да продават, цената може бързо да падне до $4,50.

Все пак биковете може да си върнат контрола, ако цената се покачи над $7. В този случай, ако нивото от $7 може да се обърне към подкрепа, първата възходяща цел ще бъде $8,50.

Публикацията на Георги Минев: "Интензивните продажби от дългогодишни собственици на AXS водят цената надолу! Ето причината…" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Цена на Биткойн д...
Цена на Биткойн днес: $66K на фона на възходяща тенденция

Анализ на пазара на Биткойни: 17 май 2024 г Актуализация на цената на Биткойн Към 17 май 2024 г. цената на Биткойн е 66 303 долара с...

Технически анализ...
Технически анализ на Рипъл (XRP) и бъдещи прогнози

Прогноза за цените на рипъл (XRP): Устойчивост на фона на пазарна волатилност XRP отбеляза значително увеличение през последните 24 часа,...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Биткойн: $150K до...
Биткойн: $150K до август реалистични ли са?

Биткойн $150K до август реалистични ли са? Подробен анализ Биткойн (BTCUSD) показа силен отскок, което доведе до оптимистични прогнози за...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!