Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Избухвам! Изненадващи слухове „отнесоха“ много ръководители на Huobi, рискът от Биткойн падна под 29 000 щатски долара!

На азиатския пазар в понеделник (7 август) Биткойн падна до 29153 и се придвижи слабо напред, достигайки до 29018 щатски долара, почти падайки под ключовото цяло числово ниво на подкрепа. Говори се, че китайската страна J е отнела няколко ръководители от борсата Huobi, което е довело до изтичане на $64 милиона в Total Locked Value (TVL) на Huobi през уикенда. Джъстин Сън, глобален съветник на Huobi, спешно опроверга слуховете, а говорителят на борсата също маркира информацията като фалшива новина, но паниката на пазара не спира.

Хонконгските медии Techub NEWS обявиха в събота, че са научили от двама различни вътрешни лица, че най-малко трима ръководители на Huobi са били отведени от китайската партия J за разследване, включващо работна сила, R&D и финанси. Някои служители казаха, че са получили спешно известие и са поискали да напуснат страната възможно най-скоро.

В същото време Ву каза, че блокчейнът също цитира източници, за да разкрие, че наскоро няколко местни технически директори, главни директори и други ръководители на борса са били разследвани от китайската партия J за престъплението откриване на d пазар. Освен това някои други борси също са били разследвани и основателят на борса от трето ниво също е разследван и обхватът е изключително широк.

Твърди се, че това може да включва предоставяне на финансови плащания и услуги за сетълмент за уебсайтове за игри и програми за игри. Проучване на данни за веригата Bitrace показва, че през изминалата година средствата за онлайн игри, директно прехвърлени към или косвено свързани с адресите на горещите портфейли на основните платформи за търговия, са надхвърлили 7,6 милиарда USDT стабилни монети.

На 22 ноември 2022 г. бившият официален уебсайт на Huobi Global обяви, че Huobi Global ще бъде съкратено до Huobi, а името на китайската марка ще бъде официално наречено „Huobi“.

Партньорът на Cinneamhain Ventures Адам Кокран напомни, че в рамките на 48 часа преди и след новината за ареста USDT на стойност 36 милиона долара внезапно е изтеглен от Huobi Exchange. Той смята, че това още веднъж доказва, че новината има достатъчно доверие, за да бъде притеснена.

Сун Юйчън обаче туитна, за да отрече новината, и той написа информация като „опровергаване на слуховете“ и „4“, призовавайки инвеститорите да не се паникьосват.

Той също така популяризира стабилния продукт на RWA stUSDT в екосистемата TRON и след това добави: „Нищо, моля, обърнете внимание на стабилната валута stUSDT, с годишна възвръщаемост от 4,3%, без горна граница, добра ликвидност и се насладете на наградите на светът на RWA."

В допълнение, Джъстин Сън също публикува повторно туита на Huobi Public Relations Xie Jiayin. Той написа в оригиналния текст: „От края на 2021 г. Huobi е в състояние на пълзяща напред, откакто изчисти потребителите в континентален Китай. Искаме да се върнем към първите три и искаме да предоставим на потребителите по-добра криптирана среда за търговия с активи и да работим усилено за това. Направихме много оперативни действия, може би не достатъчно добри, но работихме усилено, моля, бъдете по-толерантни .”

„Huobi е поканен да пие чай няколко пъти всяка година. Тази година изглежда е третият път, когато съм принуден да пия чай. Изправен пред тези неразумни злонамерени клевети, аз съм дълбоко притеснен. След като се замислих, може би това е завръщането към трите. Има тръни, които не можем да избегнем по големия път. Но индустрията трябва да бъде изчистена, откажете да създавате паника (FUD), не вярвайте на слухове, не създавайте слухове, не разпространявайте слухове и съвместно градим развитието на индустрията“.

Xie Jiayin също повтори: „Платформата Huobi в момента работи нормално. Извършваме гласуването за 7-ми сезон. Ние се ангажираме да дадем права на глас на общността и потребителите и да предоставим на потребителите най-честната среда за търговия. Относно вчерашния FUD, Hope това свърши."

Daily|Sun Yuchen ипотекира 190 милиона щатски долара StETH изсече 77,8 милиона DAI и ги депозира в MakerDAO; официалната цена на мобилния телефон Solana Saga падна от 1000 щатски долара на 599 щатски долара

Струва си да се отбележи, че Huobi е точно зад ъгъла от своята 10-та годишнина, но сега има панически съобщения за „фалит и ръководители, отведени от китайската J страна“.

Говорителят на Huobi също изясни: „Благодаря за актуализацията на новините, мисля, че са необходими повече разследвания на източника на информацията, за да се избегнат настроенията на FUD.“

Huobi.com претърпя изходящи потоци на стойност 64 милиона долара между 5 и 6 август, на фона на продължаващи слухове за неговата платежоспособност и разследване на Китай на неговите ръководители. Изходящите потоци през уикенда доведоха до спад на общата заключена стойност на борсата от $3,09 милиарда на 6 юли до текущите $2,5 милиарда.

Huobi също се сблъска с предизвикателства в други юрисдикции, като принудителните действия от малайзийския регулатор на ценни книжа принудиха борсата да прекрати дейността си в страната през май.

Биткойн има опасност да падне под $29 000

CoinTelegraph отбеляза, че Биткойн формира модел на свещник в рамките на деня на 5 август, което показва нерешителност между бикове и мечки. Цената е притисната между 20-дневната експоненциална пълзяща средна при $29 430 и хоризонталната подкрепа при $28 861.

Низходящата 20-дневна EMA и индексът на относителната сила (RSI) в отрицателна територия предполагат, че мечките са в леко предимство. Продавачите ще се опитат да изтеглят цената под зоната за подкрепа от $28 861 до $28 585. Ако успеят, Биткойн може да започне спад до $26 000.

Обратно, ако цената отскочи от текущите нива и пробие над 50-дневната проста пълзяща средна при $29 840, това ще сигнализира за началото на възстановяване към зоната на съпротива между $31 804 и $32 400.

4-часовата графика на Биткойн показва, че биковете защитават подкрепата от $28 861, но отрицателен знак е, че не са успели да организират силен отскок от тази подкрепа, което предполага, че търсенето пресъхва на по-високи нива.

20-дневната EMA постепенно се понижава и RSI е точно под средната точка, което предполага, че мечките имат малко предимство. Продавачите трябва да натиснат надолу и да поддържат цената под $28 861, за да възобновят краткосрочния низходящ тренд.

Ако биковете искат да започнат възстановяване, те ще трябва да натискат и поддържат цената над пълзящите средни. Ако го направят, двойката може да се изкачи до режийната съпротива от $30 000. Пробив и затваряне над това ниво може да отвори вратата за по-нататъшно рали към $31 000.

Публикацията на Тодор Цонев: "Избухвам! Изненадващи слухове „отнесоха“ много ръководители на Huobi, рискът от Биткойн падна под 29 000 щатски долара!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!