Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как да получите висококачествена информация на крипто пазара? (пълно със сухи стоки!)

Здравейте на всички, аз съм Хънтър, тази статия е пълна със сухи стоки, надявам се, че можете да я прочетете търпеливо. Има известна поговорка на крипто пазара, един ден на крипто пазара, една година в света. Много инвеститори са много емоционални, защо не могат винаги точно да схванат най-добрата инвестиционна възможност? Днес сме навлезли в ерата на пост-истината на псевдо-средата. Много информация в живота ни се получава чрез медиите. Много така наречени новини и информация може също да са продукт на борбата на лоши интереси. Високо качество източници на информация и способността за добра интерпретация на информация се е превърнала във важна част от победата.

Така че без значение дали тепърва започвате или сте стар праз, който е на крипто пазара от много години, създаването на собствен източник на информация несъмнено е основен приоритет, което е и искането на феновете. В тази статия днес ще ви кажа как да създадете ефективен и бърз източник на информация, така че приятелите, които четат днешната статия, да могат да избегнат заобиколните пътища в най-голяма степен.

Първо, нека изброим каналите, които вече могат да получат информация за криптовалутния пазар, като официални уебсайтове, блокчейни, браузъри, уебсайтове за навигация, уебсайтове за новини и т.н. В текущия валутен кръг, ако искате да знаете всяка валута, всяка борса, най-ефективната, изчерпателна и автентична информация е на официалния уебсайт. Тези три показват, че информацията на най-добрия официален уебсайт е по-точна, изчерпателна и вярна от всеки друг информационен канал. Но тези три не могат да гарантират 100% ефективност, 100% изчерпателност и 100% истина.

Първа категория Официален уебсайт и навигационен сайт. Всяка валута има официален уебсайт, ако не, тогава не говорете с него. Въпреки че някои монети са децентрализирани, строго погледнато, те не трябва да имат официални уебсайтове, но има поне един или няколко по-важни уебсайта, които приблизително можем да наречем официални уебсайтове, и няма нужда да се придържаме към тези подробности. Що се отнася до адреса на официалния уебсайт, в следващото съдържание ще продължим да говорим за това как да го получим и ще продължим да говорим за официалния уебсайт. Ако ще харчите пари, за да купите тази монета, най-добре е да прочетете всяка дума на официалния уебсайт, да разберете всяка дума в него и да получите няколко вида много важна информация от официалния уебсайт. Първата категория е технология, която включва най-чистия код, технология за математически анализ и икономически анализ, включително анализ на сценарии за приложение. Всички те се наричат ​​технически аспекти и тук са включени и някои бъдещи технологии, които не са били реализирани, може да бъдат реализирани в бъдеще. Втората категория е екологията, включително големите предприятия, които поддържат тази валута и разделението на труда в различните общества. Третата категория са знанията и ресурсите за използването на тази монета, включително къде да изтеглите портфейла и как да закупите тази монета? За начинаещи уебсайтът за навигация също е много добър избор.Всички уебсайтове за навигация ще имат много информация, като класиране на всички валути, класиране на всички борси, информация за конкретна валута и т.н. Връзките към официалния уебсайт на валутата, общността, браузъра на блокчейн и т.н. ще бъдат свързани към конкретната информация за валутата, но автентичността и навременността на информацията са различни и вие трябва да ги извлечете чрез своя собствена проверка на полезна информация.

Тук просто ще споделя няколко уебсайта за навигация, като Honeybee Tea, mytoken.io, Little Frog, Blockchain 123 и др. Използвам и тези уебсайтове за навигация Както казах преди, автентичността на информацията все още трябва да преценим.

Втората категория са медиите, професионалните медии. Медийната индустрия, която е новинарски работник номер едно, все още е много добросъвестна в разкопките и производството на новини.Като група от професионални платформи за споделяне на информация, може да се каже, че е много изчерпателна по отношение на информацията. В допълнение към личните медии като мен, новинарските медии също имат професионални медии. Аз лично смятам, че професионалните уебсайтове са сравнително добри. Местните включват Rhythm Finance, Mars Finance, Chain Node и др. Чуждите уебсайтове включват тези coindesk, cointelegraph и др.

Третата категория е голямото v на лидерите на общественото мнение в социалните платформи. В живота винаги има група хора, независимо дали става въпрос за опит, опит, знания или професионални фактори, които могат да получат информация от първа ръка по-рано и по-точно, така че обръщането на внимание на тях също е добър начин за нас да инвестираме в обучение . Първо, можем да извлечем достатъчно информационни ресурси от официалния уебсайт. Тези ресурси също са много важни. Важното е хората, които желаят да поставят профилните си снимки на официалния уебсайт, да обърнат внимание на тези хора. Ако имат Twitter, следвайте техния Twitter, ако има блог, следвайте техния блог. Ако сте китаец, трябва да намерите начин да добавите към техния WeChat и да наблюдавате техния кръг от приятели. Ако сте чужденец, опитайте се да следвате техния Facebook или LinkedIn колкото е възможно повече. Хора като тях се осмеляват да закачат аватарите си на официалния сайт, което означава, че те са едни от най-важните хора в тази монета.

Това е същата причина, поради която, когато купуваме акции на компания, трябва да обърнем внимание на нейния изпълнителен директор и ръководители. Трябва да преценим тяхното отношение към тази валута, техния характер, упорит труд и ресурси от информацията за обръщане на внимание на тези хора и след това да разширим до това дали имат доверие в тази валута. Трябва да се отбележи, че само информация за разработчиците и основателите на една валута може да бъде получена чрез официалния уебсайт. Ако искате цялостно разбиране на целия валутен кръг, трябва да обърнете внимание на блогъри, които имат по-широка дискусия. Можете да търсите свързани ключови думи в социални платформи като Weibo, YouTube, Twitter, Facebook и т.н., като ключови думи като Bitcoin blockchain, Ethereum и Bitcoin Cash, и след това въз основа на качеството и дълбочината на информацията, която публикуват в решите дали да ги следвате. Но искам да ви кажа тук, ако човек публикува само съдържание за анализ на пазара всеки ден, рисува снимки и прогнози и продължава да говори за следене на членове на семейството ми, ядене на месо и друго подобно съдържание, моля, не вярвайте, че блогър като него вероятно е загуба.

Четвърто Четирите основни категории общности. Децентрализираното мислене на блокчейна е напълно реализирано от гледна точка на общността. Всеки от нас е едновременно получател и производител на информация, така че умереното общуване и събирането на информация за общността също са много ценни. Първото ниво на общност е общността, разширена от официалния уебсайт. Като цяло официалният уебсайт ще предостави онлайн общност за дискутиране на нетизени, включително библиотеката с кодове на Get Hub, групата на telegram, официалния Twitter, официалния Facebook, официалния Weibo и официални WeChat групи и т.н. Тези общности често са места, където официалният уебсайт уведомява някаква информация в реално време. От тези общности можем да изпитаме нагласите на нетизените. Въпреки че референтната стойност е значително намалена, крайните нагласи, като силно хиперактивни нагласи за защита на правата, все още са много ценни.

Класическа информация: пълна колекция от морфологичен анализ, а не за разпространение на сухи стоки!

Второ, говорим за общността на WeChat. Някои хора казват, че е разумно просто да се оттеглите от групата на WeChat. Няма да пропуснете никаква ценна информация. Всичко в групата на WeChat е подигравка или е всякакъв вид недъг или тайна. Убеждаване на други да купуват или мъмрене на други за защита на правата. Това, което трябва да признаем е, че повечето групи в WeChat наистина са смесени и е много лесно Xiaobai да бъде измамен.Има и много различна информация и няма начин да се провери автентичността. Но в същото време за Xiaobai, след като види тези измами, той може да стои далеч от тях. Как можете да го избегнете, ако дори не знаете, че е измама? Как можеш да го избегнеш, ако дори не знаеш, че е мръсник? Хората винаги искат да се доверяват и да общуват с другите. Ако просто гледаме на общността като на комуникационна сцена и споделяме и растем заедно с други хора в общността по време на процеса на спекулиране и трупане на монети, тогава групите на общността също са чудесен вариант . И наистина ли сте сигурни, че не е необходимо да общувате с връстниците си по време на процеса на пържене на монети?

Петата категория са офлайн дейности. Офлайн дейностите са различни от онлайн дейностите. Всъщност можете да се свържете с много информация, което също е по-ценно за идентифициране на вярна и невярна информация. Можете да намерите разнообразие от конференции и събития на уебсайтове, ориентирани към събития, и просто изберете безплатното събитие, което ви интересува, за да участвате. Няма да казваме много за това. Хората, които могат да се свържат с офлайн събития, те ще отидат да участват рано или късно. За новаците информацията, получена в Интернет, е достатъчна, ключът е да се идентифицира автентичността.

Като казахте толкова много, можете да откриете, че всъщност има много начини за получаване на информация, но е много трудно да се разграничи автентичността на различна информация. Ако искате да спекулирате само с монети и не смятате Биткойн за бъдещето, а просто разглеждате криптовалутния пазар като спекулативен пазар, тогава значението на новините за вас е много по-високо от логиката на технологията за криптиране и финансите. Същността на валутните спекулации са новини и очаквания. Ако сте в неизгодно положение по отношение на новини, трябва внимателно да помислите дали искате да спекулирате с монети, или можете да мислите като мен, което изглежда по-лесно. Всъщност това е по-трудно да трупате монети.

Резюме: И така, пред лицето на толкова много информация, как да извлечем ценна информация от нея? Имам няколко предложения за вас.

Първо, всяка индустрия обръща внимание само на най-високата вълна и не губете време за криптовалути, които не са популярни.

Второ, опитайте се да обърнете внимание на големите и бързо развиващи се валути сред различните валути.

Трето, опитайте се да се съсредоточите върху дългосрочните тенденции с по-голяма сигурност, вместо да хабите енергия, подскачайки при докосването на всеки краткосрочен стимул и да копаете по-дълбоко.

Четвърто, обърнете внимание на онези явления, които са много различни от прогнозите на вашия собствен модел на мислене. Това може да ви помогне да коригирате грешния си модел на мислене. Колкото повече коригирате грешката, толкова по-ценна е тя.

Пето, вярвайте, че можете да видите и докоснете информация, която може да бъде кръстосано потвърдена от множество ъгли, вместо лъжа, умишлено изфабрикувана от други, за да ви анестезират пред вас. Ако пред вас се пробутва безплатна информация, не можете validate , въз основа на този вид безплатна информация, има голяма вероятност в крайна сметка да платите огромна цена за нея. Мисля, че тези методи за скрининг на ценна информация си струва да се обмислят или да се опитат. Казано по-просто, когато видите новина, вие не отваряте борсата, а импулсът за покупка определя стойността на новината. Но друг момент е, че ако цената на валутата се е повишила много след покачването или в рамките на една минута след обявяването на новината, това означава, че новината не е за вас, а за търговците.Новината също няма стойност за Вие.

И накрая, надявам се, че приятелите, които са прочели тази статия, могат да намерят ефективен и бърз източник на информация, от който са доволни, и след това да спечелят щастие, щастие и пари на крипто пазара. Моите статии са за споделяне на знания, новини и инвестиционни възможности за блокчейн и криптовалути. Ако и вие се интересувате от това съдържание, моля, последвайте ме възможно най-скоро. Ако желаете да го споделите с хората, от които се нуждаете, ще ви благодаря още повече. Инвестицията е рискована и трябва да сте внимателни, когато навлизате на пазара. Пожелавам на всички ви късмет тази година. Ще се видим в следващата ни статия!

Публикацията на Милчо Атанасов: "Как да получите висококачествена информация на крипто пазара? (пълно със сухи стоки!)" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!