Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Крис Амани, бивш главен оперативен директор на Terraform Labs, е повишен в директор и временен главен изпълнителен директор

Labs назначи Крис Амани за временен главен изпълнителен директор (CEO), наследявайки съоснователя До Куон .

Крис Амани, опитен лидер с повече от две десетилетия опит в ИТ бизнеса, е назначен за временен главен изпълнителен директор на Terraform Labs. Амани предлага огромни прозрения и умения на тази нова длъжност, след като е служил като главен оперативен директор (COO) и главен финансов директор (CFO), откакто се присъедини към фирмата през 2021 г.

По-рано Амани имаше изпълнителни роли във фирми като MongoDB, Electronic Arts и Zynga. Неговите задълбочени познания за операциите и стратегията на TFL го квалифицират да ръководи фирмата през настоящите препятствия и да придвижва целта й напред.

Това решение идва, когато Куон е изправен пред екстрадиране от Черна гора, където в момента излежава присъда в затвора, в Южна Корея или Съединените щати.

Terra, известна със своите криптовалути TerraUSD и Luna, претърпя огромен удар през май 2022 г., когато нейният стейбълкойн се срина, причинявайки пулсационен ефект в целия крипто пазар.

Правните проблеми на Do Kwon влошиха проблема допълнително с твърдения за измама на инвеститори и обвинения в участие в незаконни операции по време на колапса.

Terraform Labs на Do Kwon избира бивш финансов директор да служи като главен изпълнителен директор

Независимо от тези препятствия, Крис Амани потвърди намерението си да съживи блокчейна Terra и да работи върху изграждането на приложения с истинска употреба.

Стратегията за преобръщане на TFL включва изпълнение на ясна визия за мястото на Terra в рамките на по-голямата екосистема Web3, която Амани и екипът са се ангажирали да приложат в действие.

По време на този период на възстановяване новият главен изпълнителен директор подчерта стойността на ангажираността на общността и споделените цели. Фирмата, в която работят около 40 души, ще продължи да функционира без ръководството на , докато той присъства по правните му въпроси.

Персоналът е уверен в способностите си да спаси ситуацията и работи усилено, разработвайки стратегии за придвижване на фирмата напред. И все пак правните трудности по отношение на ролята на До Куон в колапса бяха основен източник на безпокойство.

Стратегията за възстановяване на Terra е сложна, но екипът е мотивиран да върне стойността в средата на Terra Classic.

„Процесът няма да е лесен,“ каза Амейн в изявление, „но ние имаме ясна визия за това къде принадлежи Terra в рамките на по-голямата Web3 екосистема и сме хипер фокусирани върху изпълнението срещу тази цел.“ Надяваме се скоро да предоставим повече информация за това."

Намалени времена за синхронизиране на възли, създаване на тестова мрежа, разработване на приложения за генериране на доходност и прилагането на схема за стимулиране на разработчиците е част от целта.

Публикацията на Николай Кръстев: "Крис Амани, бивш главен оперативен директор на Terraform Labs, е повишен в директор и временен главен изпълнителен директор" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!