Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Легендарният търговец е оптимистичен за BTC въпреки спада, TOADS оглавяват сезона на алткойните през 2023 г.

Въпреки неотдавнашния спад в добре известната стойност на Биткойн (BTC), Хенрик Зеберг, легендарен търговец на криптовалута, е твърдо оптимистичен за бъдещия скок на цените. Той е предвидил потенциала BTC да се възстанови и да продължи възходящата си траектория в пространството на децентрализираните финанси (DeFi). Докато Биткойн е изправен пред спад в представянето на пазара, крипто пазарът е свидетел на сезон на алткойн, воден от нов революционен токен, DigiToads (TOADS).

DigiToads (TOADS) използва силата на блокчейн технологията и включва игрален модел за печелене (P2E), който предлага на геймърите шанса да покажат своите умения и да печелят пасивен доход едновременно. Със своята разнообразна екосистема, която обхваща уникални незаменими токени (NFT), най-добрите DeFi награди и успешна предварителна продажба, DigiToads се счита за потенциален играч, който променя играта в алткойн общността, оглавявайки сезона на алткойните през 2023 г.

Нека да открием защо един легендарен търговец е оптимистичен за BTC въпреки спада му и как TOADS оглавява сезона на алткойните през 2023 г.

DigiToads (TOADS) води алткойн революцията през 2023 г

Родната монета TOADS на проекта DigiToads революционизира сезона на алткойните и се радва на основно внимание на пазара на DeFi. Неговата функция за печеливша игра, възнаграждаващи подходи, уникални NFT и 450% гаранция за печалба при стартиране допринасят за неговата привлекателност. Ранните инвеститори могат да се възползват от текущата отстъпка от $0,05 за монетата TOADS преди официалната й стартова цена от $0,055. Последният етап на предварителна продажба е продал над 378 милиона TOADS токена и е събрал над $6,7 милиона.

Какво каза легендарният търговец Knowing about the Collapse за BTC?

В завладяващата игра Web3, играчите могат да участват и да се бият с уникални герои на DigiToads, всеки с отличителни черти, силни и слаби страни. Геймърите могат да придобият TOADS монети за използване в играта, като обменят други криптовалути или ги спечелят като награди чрез предизвикателства, приключения и куестове в играта. Предоставянето на различни носители за придобиване гарантира, че всеки геймър може да участва в екосистемата DigiToads. В края на всеки едномесечен сезон на DigiToads, играта награждава първите 25% от играчите в класацията с токени TOADS.

Пазарът на DigiToads NFT представя колекция от 3500 силно харесвани NFT. Индивидите, които притежават тези отделни NFT, имат опцията или да ги продадат, или да ги задържат, за да генерират печалби. Тези, които изберат да запазят своите DigiToads NFT за продължителни периоди, получават NFT, базирани на капитал, които допълнително насърчават активното участие на потребителите. За да подпомогне повишаването на стойността си, токеномиката на DigiToads, наречена TOADS Economics, включва механизъм за възнаграждение. Тези механизми засилват прогресивния растеж на монетата TOADS като един от най-добрите алткойни през сезона на алткойните през 2023 г.

Предвижда се Биткойн (BTC) да изпита възходящ растеж сред няколко недостатъка

В края на май 2023 г. Хенрик Зеберг, известен крипто търговец, сподели оптимистична прогноза за BTC токена на водещия Биткойн проект. Той прогнозира значителен скок на цената на монетата, след като претърпя спад от над $29 200 през април до около $27 000 през май. Възходящите перспективи на Хенрик Зеберг бяха изразени в неговия подробен доклад, подчертавайки факторите, които поддържат Биткойн под границата от $30 000.

Тези фактори включват отрицателното влияние на индекса на щатския долар (DXY), драстично увеличение на лихвените проценти и опасения относно потенциални повишения на лихвените проценти на Федералния резерв. Докладът на Хенрик Зеберг показва, че е малко вероятно Биткойнът да падне под границата от $27 000, което успокоява инвеститорите, че са направили загуби. Неговият доклад засили очакванията на инвеститорите за покачването на стойността на BTC токена. Все пак това насърчава инвеститорите да обмислят инвестиране в най-добрите алткойни, като TOADS, за да се възползват от бъдещи увеличения на цените.

Заключение

Докато Биткойнът е изправен пред спад на цените и се бори да запази известност на пазара на DeFi, DigiToads използва своя потенциал за високи печалби, печеливш NFT пазар и функция за игри, за да надмине множество криптовалути и да оглави сезона на алткойн. Неговата разнообразна екосистема също така подчертава най-добрите DeFi механизми, които са допринесли значително за масовото приемане, което събра предварителната продажба на живо. Тъй като Хенрик Зеберг остава оптимист за бъдещето на BTC, поток от инвеститори се присъединява към предварителната продажба на DigiToads, за да се възползват от намалената цена преди предварителната продажба да приключи.

Публикацията на Тодор Цонев: "Легендарният търговец е оптимистичен за BTC въпреки спада, TOADS оглавяват сезона на алткойните през 2023 г." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Cardano (ADA) се ...
Cardano (ADA) се очертава като най-добре представилия се на пазара на криптовалута

Cardano (ADA) става най-добре представящият се алткойн сред водещите криптовалути В неочакван обрат, Cardano (ADA) се очертава като най-добре...

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!