Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

LSDfi Ръководство за стратегия за доходи: Стратегия за ливъридж, стратегия за фиксиран доход, усъвършенствана стратегия и съответните LSD проекти

В предишни статии представихме концепциите, свързани с LSD и някои потенциални проекти в тази област. Най-общо казано, LSD (Liquid Staking Derivatives, Liquid Staking Derivatives) е течен токен, който е еквивалентен на заместител на заложения токен, но функциите му са подобни на заложения токен. Извън, използван като обезпечение и т.н., той позволява да печелите допълнителен доход в допълнение към печеленето на доход от залог.

Въпреки че можем да използваме LSD, за да генерираме допълнителна възвръщаемост или да получим по-голяма гъвкавост на активите, например, в момента има различни приложения в областта на криптирането, които могат да ни помогнат да увеличим максимално възвръщаемостта на LST, включително LP токени, споразумения за заем, агрегатори и т.н. но има много начини да използвате LST за генериране на доходи в различни приложения на DeFi. Освен това много хора може да не разбират как да участват в тези игри. И така, днес ще направим преглед на тази тема и нека да разгледаме какви LSD стратегии можем да използваме директно.

1. Ливъридж стратегия

Ливъридж всъщност се отнася до значението на ливъридж.Тъй като тази китайска дума се появява много пъти в отделни статии в официалния акаунт, което води до изтриването на следващите статии, така че днес ще смеся китайски и английски, за да я опиша.

Просто казано, стратегията за ливъридж е начин, по който можем да използваме протокола за кредитиране, за да увеличим залагането за възвръщаемост. Стратегията е да вземете назаем ETH, като използвате stETH като обезпечение, и след това да заложите заетия ETH, за да спечелите възвръщаемост на stETH. Това каза, че също така увеличава ливъридж и доходност едновременно.

Как трябва да се прилагат тези стратегии? Трябва да използваме някои платформи във веригата, като например:

Index Coop: Платформата предлага токен, наречен icETH, който осигурява експозиция с ливъридж към награди за залагане на Ethereum. Index Coop намалява риска чрез приемане на автоматизирано управление на ливъриджа. Например използваме AAVE с целеви ливъридж от 2,75 пъти.

Raft: С Raft можете да отваряте позиции с ливъридж, като използвате Flash Mint и неговия стейбълкойн, наречен R. В момента платформата може да осигури до 6x ливъридж за stETH.

Gearbox Protocol: Платформата може да предостави стратегии за ливъридж за stETH, потребителите могат да се възползват от 1–10 пъти ливъридж и да увеличат максимално възвръщаемостта на залагането.

2. Стратегия с фиксиран доход

Стратегия с фиксиран доход, която позволява бъдещи печалби да бъдат токенизирани като LST номинални награди и награди за залагане, предоставя подходяща възможност за нас да разработим гъвкави стратегии и да спечелим част от бъдещите приходи в настоящето.

Стратегия Open High Low: Стратегия за търговия в рамките на деня и как да се използва през 2023 г

Pendle: Това също е един от проектите, на които обърнахме внимание и които представихме по-рано. Това е споразумение за търговия с приходи, което позволява на потребителите да купуват активи на намалена цена. Токените, които генерират приходи, са разделени на основни токени (PT) и Yield Токени (YT), което също ги прави индивидуално използваеми.

Flashstake: Тази платформа предлага на хората възможността да купуват, продават и печелят бъдещата стойност на текущите средства. Той е донякъде подобен на Pendle, споменат по-горе, но има някои различни характеристики. Във Flashstake потребителите могат да получат ETH/wstETH предплатен доход след депозиране на stETH.

3. Разширена стратегия

Ако не сте доволни от двете стратегии, споменати по-горе, можете също да използвате LSDfi, за да формулирате по-сложни стратегии за доходи. Например, можете да разпространявате LST между пулове, да го използвате като обезпечение, да управлявате награди за залагане и т.н.

Parallax Finance: Основната характеристика на тази платформа е, че ви позволява да увеличите доходността си от LST. Той предоставя wstETH-rETH-sfrxETH трезор с разширени стратегии за използване на LP токени в различни приложения.

Equilibria: Тази платформа е подобрител на добива, изграден върху Pandle. Pendle LP могат да увеличат доходността, като направят депозити чрез Equilibria. Това също дава възможност на притежателите на PENDLE да печелят награди.

Penpie: платформа за потребители на Pendle. Основно предоставя услуги за увеличаване на приходите и veTokenomics, които могат да увеличат приходите и да монетизират възможностите за управление чрез заключване на PENDLE токени.

Asymetrix: Осигурява децентрализиран протокол без попечителство, който позволява разпределението на асиметрични печалби, генерирани чрез залагане. С прости думи, в Asymetrix вашите токени все още се контролират от вас, но в същото време можете да теглите награди за награди за залагане и да печелите ASX токени.

Е, горното е цялото съдържание, споделено чрез „Hua Li Hua Wai“ днес. Нека обобщим и прегледаме заедно в края.Тази статия основно сортира трите стратегии за приходи на LSD, които са стратегия за ливъридж, стратегия с фиксиран доход и стратегия за напреднали. Като цяло LSDfi може да ни предостави различни начини за игра и да използваме това, за да получим повече възможности за допълнителен доход.Можете да изберете стратегия, която ви подхожда според риск/възвръщаемост, за да увеличите възвръщаемостта на активите. Засега мисля, че развитието на LSDfi е все още в ранен етап и постоянно се появяват много нови проекти в тази област и изглежда има още място за развитие в бъдеще. Също така вярвам, че скоро ще виждаме все повече и повече различни LST стратегии и начини на игра. Надявам се днешното споделяне да е полезно за всички.

Специални благодарности на: 0xYugiAI, 0xTHades, Senka (дизайн на корицата)

Отказ от отговорност: Горното съдържание е само лична гледна точка и анализ. То е само за изучаване и комуникация на популяризиране на науката от фенове и не представлява инвестиционен съвет. Инвестицията е рискова, моля, отнасяйте се към нея рационално, повишавайте осведомеността за риска и спазвайте съответните закони и разпоредби на страната и региона, в който се намирате!

Публикацията на Роберт Петров: "LSDfi Ръководство за стратегия за доходи: Стратегия за ливъридж, стратегия за фиксиран доход, усъвършенствана стратегия и съответните LSD проекти" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!