Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

'М-р. 100': Разкриване на мистерията с Биткойн кит за $3,5 милиарда

'М-р. 100': Разкриване...
'М-р. 100': Разкриване на мистерията с Биткойн кит за $3,5 милиарда

Биткойн китът „Мистър 100“ е разкрит: Arkham Intelligence разкрива връзка с Upbit Cold Wallet

В зашеметяващо разкритие, което развълнува общността на криптовалутите, енигматичният Биткойн кит, известен като „Мистър 100“, беше разкрит от блокчейн криминалистичната платформа Arkham Intelligence. Портфейлът, който е натрупал удивителните 52 996 Биткойна, оценени на над $3,5 милиарда, е обект на интензивни спекулации и анализи от появата си.

Безпрецедентно натрупване

Агресивната стратегия за натрупване на г-н 100 е тема на очарование за наблюдателите на пазара. Само на 15 март китът направи смел ход, придобивайки поне 1000 BTC и улавяйки впечатляващите 52% от общите покупки от 10-те най-добри Биткойн борсово търгувани фондове (ETF). Това дръзко придобиване е само един пример за безмилостното преследване на г-н 100 за доминиране на Биткойн.

Бурното натрупване на китове започна след колапса на борсата FTX през ноември 2022 г. От средата на февруари 2023 г. г-н 100 последователно увеличава притежанията си с поне 100 BTC дневно, демонстрирайки непоколебим ангажимент към криптовалутата.

Опитен играч със стратегически подход

Разследването на Arkham Intelligence хвърли светлина върху сложния характер на операциите на г-н 100. Поведението на портфейла показва добре организирана стратегия, със значителни трансфери, произхождащи от вторичен портфейл, който следва подобен модел от 2019 г. насам. Това разкритие позиционира г-н 100 като опитен играч на крипто пазара, с история, предшестваща текущия бик тичам.

Мащабът и последователността на натрупването на Mr. 100 подхраниха спекулациите относно истинската самоличност зад портфейла. Теориите варират от финансова институция в Хонконг, която полага основите на Биткойн ETF, до държавни инвестиционни фондове от Близкия изток или дори тайно начинание на технологичен титан за криптовалута.

Разкриване на мистерията: Upbit Cold Wallet Connection

На фона на завихрящите се спекулации откритията на Arkham Intelligence предоставиха убедително обяснение за самоличността на г-н 100. Чрез щателен анализ на транзакциите на портфейла и неговите асоциации с други адреси на Upbit, платформата за криминалистика на блокчейн стигна до заключението, че Mr. 100 всъщност е студен портфейл на Upbit.

Мащабни XRP трансфери: Разкриване на мистерията зад ходовете в Binance

Анализаторите на Arkham Intelligence заявиха: „Mr. 100 всъщност е Upbit Cold Wallet. Това се дължи на неговите силни и последователни асоциации с други Upbit Wallets, които съответстват на модела на типичен борсов студен портфейл. Адресът „Mr. 100“ получава входящите потоци от 100 BTC са предимно от мащабни депозитни портфейли на Upbit. Някои от изходящите потоци също така финансират Upbit Hot Wallets, използвани за теглене на клиенти."

Това разкритие хвърля нова светлина върху естеството на операциите на г-н 100 и неговата роля в екосистемата за обмен Upbit. Студените портфейли, които са офлайн механизми за съхранение на криптовалути, обикновено се използват от борсите за сигурно съхраняване на големи количества цифрови активи.

Последици за крипто пазара

Демаскирането на Mr. 100 като студен портфейл Upbit има значителни последици за пазара на криптовалута. Той подчертава значителното влияние, което големите борси могат да упражняват чрез своите студени портфейли и потенциалното въздействие върху динамиката на пазара.

Самият размер на Биткойн притежанията на г-н 100 подчертава значението на разбирането на структурата на собственост върху криптовалутите и ролята на институционалните играчи при оформянето на пазарните тенденции. Тъй като крипто пазарът продължава да се развива и узрява, действията на китове като г-н 100 несъмнено ще останат фокусна точка както за анализатори, така и за инвеститори.

Заключение

Doxxing на Биткойн кит „Мистър 100“ от Arkham Intelligence предостави завладяващ поглед върху вътрешното функциониране на пазара на криптовалута. Разкритието, че портфейлът е студен портфейл на Upbit, хвърля светлина върху сложното взаимодействие между борсите, хладилното съхранение и пазарните движения.

Докато крипто общността усвоява тази новаторска информация, тя служи като напомняне за важността на прозрачността и силата на блокчейн криминалистиката при разкриването на мистериите, които се крият под повърхността на екосистемата на цифровите активи. Разобличаването на г-н 100 е доказателство за безмилостното преследване на истината и непрекъснато развиващия се характер на пазара на криптовалутите.

Публикацията на Георги Минев: "'М-р. 100': Разкриване на мистерията с Биткойн кит за $3,5 милиарда" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!