Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мобилен оператор в Южна Корея осигурява подобрено Web3 изживяване

Най-големият мобилен оператор в Южна Корея си сътрудничи с Aptos и Atomrigs Lab, за да осигури подобрено Web3 изживяване

SK Telecom подобрява Web3 изживяването в сътрудничество с Aptos и Atomrigs Lab

SK Telecom, най-големият мобилен оператор в Южна Корея, обедини сили с Aptos и Atomrigs Lab, за да повиши своята услуга Web3 портфейл, предоставяйки на потребителите с обогатено и сигурно цифрово изживяване.

Безпроблемно и сигурно изживяване в Web3

Това стратегическо партньорство има за цел да предостави безпроблемно и сигурно изживяване в Web3 на потребителите, със специален фокус върху усъвършенстването на възможностите на T wallet, прочутата услуга за дигитален портфейл на SK Telecom. Чрез сътрудничество с Aptos, SK Telecom се ангажира да постави нови стандарти в потребителското изживяване в рамките на средата Web3.

Тристранното споразумение включва SK Telecom, Aptos – бързо развиваща се основна мрежа от ниво 1 и Atomrigs Lab, SK Telecom уважаван технологичен партньор. Това сътрудничество означава отдадеността на SK Telecom на пионерски напредък в Web3 услугите.

Разширяване на връзките с DApps и Mainnets

SK Telecom, в публикация в LinkedIn, изрази своя ангажимент за подобряване на връзките с потребители предпочитани основни мрежи и децентрализирани приложения (dApps) чрез това сътрудничество. За отбелязване е, че тази интеграция с Aptos бележи набега на SK Telecom в блокчейн за виртуални машини, различни от Ethereum, разширявайки хоризонтите на предлаганите услуги.

Microsoft и IBM си сътрудничат за генериращи AI решения за подобрено изживяване на клиентите

Чрез използване на иновативната блокчейн технология MoveVM на Aptos, тази интеграция означава значителна стъпка напред в правейки услугите Web3 достъпни за по-широка аудитория. Ейвъри Чинг, съосновател и технически директор на Aptos, подчерта потенциала за отключване на нови класове интернет изживявания чрез блокчейн технологията MoveVM, предлагаща предимства като латентност под секунди, висока производителност и операции от корпоративен клас.

Надграждане на предишни сътрудничества

Това сътрудничество с Aptos следва скорошното партньорство на SK Telecom с CryptoQuant за пускането на T портфейла. Портфейлът T дава възможност на потребителите за достъп до базирани на блокчейн приложения на техните мобилни устройства, като гарантира сигурно съхранение на токени.

През август SK Telecom обедини сили с Polygon Labs, за да доразвие своята Web3 екосистема, демонстрирайки своя ангажимент към иновации и ориентирани към потребителя решения.

Срещане на предизвикателствата в крипто пазара

Докато SK Telecom активно преследва напредъка в блокчейн и крипто пространството, от решаващо значение е да се признаят предизвикателствата, пред които са изправени по-широките индустрия. Нарастването на случаите, свързани с крипто, както бе отбелязано от южнокорейските власти, подчертава необходимостта от непрекъсната бдителност и регулаторни мерки за защита на потребителите от измами и измамни дейности.

SK Telecom остава посветен на предоставянето на авангардни решения и допринасяне за растежа на сигурна и стабилна Web3 екосистема. Сътрудничеството с Aptos и Atomrigs Lab означава стъпка напред в това продължаващо пътуване на иновации и технологично съвършенство.

Публикацията на Сребрин Петров: "Мобилен оператор в Южна Корея осигурява подобрено Web3 изживяване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!