Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Могат ли парите, изгубени във валутни спекулации, да бъдат спечелени обратно?

Вярвам, че има много приятели инвеститори, които са претърпели загуби, но техните учители не се интересуват от тях или някои учители ви позволяват да продължите да заключвате позиции, което води до все по-малко нетно богатство. Всъщност правенето на поръчки не е ужасно и загубите не са ужасни. Анализаторите също са хора, точно като мен, които понякога правят грешки. Това е да намалят загубата и да я спечелят обратно с правилната поръчка по-късно, вместо да я игнорират и оставят клиентът ликвидира позицията с една поръчка!

Тук трябва да подчертая инвеститорите, преминали от акции на крипто пазара, както и група новаци, домакини... завиждащи на всички около тях, които правят пари, и следвайки тенденцията да навлязат на пазара, те не са подготвени изобщо, дори преувеличено. Единственото нещо е, че не знаете за покупка и продажба и дори не знаете за ливъридж. Всичко зависи от онези упорити учители, които правят акции, за да ви помогнат да анализирате и правите поръчки. позиции или дори пълни позиции, една поръчка и две поръчки, а по-щастливите три поръчки могат да ви направят много пари.Точно когато сте щастливи, че печеленето на пари на този пазар е толкова лесно, не знаете, че сте изправени пред голям съд зад теб.Този оперативен навик, крайният резултат е ликвидация, непобедима черна дупка.

След това ще говоря накратко за обстоятелствата, при които да отворите позиция и обстоятелствата, при които да купите и продадете. Как да управляваме средствата и как да се справяме с поръчките:

Първо: Времето за отваряне на позиция

Валутният пазар се променя. Понякога сме прави за тенденцията, но процесът на напредък е вълнообразен и общата тенденция е смесена с корекционни вълни. Тоест дългосрочни, средносрочни и краткосрочни -срочните тенденции може да не са последователни. Например: тенденцията Тя е дългосрочна, но голяма отскок вълна е достатъчна, за да причини огромна загуба на позицията, така че тя да бъде принудена да спре загубата или да умре в битка. Следователно , дори ако трендът е правилен и ритъмът на колебанието не е схванат, все пак може да възникнат загуби.

Решение: следвайте тенденцията, отваряйте позиции в разумни точки, улавяйте ритъма на колебанията и отваряйте позиции на партиди, когато тенденцията не е ясна.

Споделяне на идеи за валутни спекулации от 22 - 25 цикъла и свързани валутни прогнози

Второ: Проблеми с управлението на фондове

При действителното функциониране на инвестицията на крипто пазара, една поръчка може да бъде 10 лота. Тъй като броят на лотовете е твърде голям, стига да падне със 100 пункта, загубата може да бъде огромна и психологическият страх ще се увеличи. Лесен за избор стоп загуба. Или тъй като позицията на поръчката за увеличаване е твърде близка, пазарът ще се обърне и общата позиция ще претърпи загуба.Натискът от твърде много позиции ще накара търговеца да се тревожи, страхува и накрая, когато не може да понесе натиска, ще избере да намали позицията и да причини загуба.

Решение: обърнете внимание на контрола на позицията, всеки път, когато отваряте позиция, не надвишавайте 30% от общите средства, а максимумът е в рамките на 50%, за да предотвратите появата на маржин кол или други специални обстоятелства.

Трето: Печелете малко и губете много

Печелившите поръчки бързо се затварят с печалби, но загубите не спират, докато губещите поръчки не станат непоносими.Като цяло печалбите на търговците са кратък период от началото до края, но загубите са солидни от от началото до края. така че след определен период от време спечелената сума никога да не може да компенсира загубата. Правилният подход трябва да бъде да оставите печалбата да продължи и да контролирате загубата.

Решение: Например, след отваряне на 10 лота или къси позиции, пазарът все още върви в неблагоприятна посока, задайте точка на стоп загуба и излезте безусловно. Ако сте прав в позицията на натиск, поемете инициативата да намалите половината от позицията и запазете половината от нея с предпоставката за запазване на капитала и ще умрете, което всички казват, за да оставите печалбите да текат.

Публикацията на Наталия Иванова: "Могат ли парите, изгубени във валутни спекулации, да бъдат спечелени обратно?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Мем-миллионер: PE...
Мем-миллионер: PEW на Ethereum експлодира, но можете ли да изтеглите?

Мем-миллионер: Казус от PEW на Ethereum Скорошният скок на мем монетите доведе както до значителни печалби, така и до значителни загуби...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на монетите PEPE: активност на китове, волатилност и перспективи за бъдещето

Анализ на пазара: Скорошни движения на цените на PEPE Coin и активност на китове Одобрението на Ethereum ETF значително насочи вниманието на...

Байдън налага вет...
Байдън налага вето на отмяната на насоките за счетоводство на криптовалута, предизвиквайки смесени реакции

Президентът на САЩ Байдън налага вето на отмяната на SAB 121 В изненадващ ход президентът Джо Байдън наложи вето върху отмяната на Счетоводен...

BlockDAG нараства...
BlockDAG нараства с 850% в предварителна продажба, Polkadot и Tron виждат растеж

Преглед на крипто пазара: последните разработки на BlockDAG, Polkadot и Tron Забележителният скок на BlockDAG Успех в предпродажбата и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!