Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Начинът да вземете 100 пъти монети! Препоръчва се събиране!

1. Не участвайте в нови разкази, които са твърде непопулярни. По-добре е да решавате практически проблеми. Новият разказ трябва да бъде дългосрочно откриване на стойност, а не краткосрочен цикъл. Например текущата изчислителна мощност на AI GPU повествованието е по-безопасно, по-бързо и по-ефективно Децентрализирана публична верига, обхващаща няколко инфраструктури на трасета, като AR на метавселенската верига.

2. Единичната цена е ниска и има повече нули след десетичната запетая. Ако единичната цена е стотици U или хиляди U, това ще изплаши повече от 80% от праза. Особено на големия бичи пазар, всички нови праз идват, те гледат само Единичната цена не разбира пазарната стойност Единичната цена на мем монетите и монетите на публичната верига е много ниска в началото и 3-5 нули са нормални.

3. Най-доброто време токенът да влезе онлайн е в края на бичия пазар или началото на мечия пазар. Когато проучвате или купувате, най-добре е да отидете онлайн и да измиете пазара за 6-12 месеца, а скоростта на циркулация за предпочитане е по-висока от 50%.

Сто пъти алткойн, който бичият пазар трябва да изложи! Препоръчва се събиране!

4. Пазарната стойност на тиража и общата пазарна стойност трябва да са ниски. Общата пазарна стойност на публичната верига трябва да бъде по-малка от 50 милиона, а споразумението за dapp трябва да е по-малко от 5 милиона. Лесно е да се разбере, че пазарната стойност на тиража трябва да е ниска. Ако пазарната стойност не е ниска, пространството не е достатъчно голямо. Добре. Защо общата пазарна стойност трябва да е ниска? Това е така, защото токените ще бъдат пуснати бавно през следващите 1-2 години. Ако общият пазар стойността не е ниска, това означава, че страната по проекта вече може да забогатее, без да дърпа пазара и да продава настрани. Или може да се каже, че все още ще има висока цена и печалба, ако падне 10 пъти.

5. Таванът на пистата трябва да е висок. Поне оценката на големия бичи пазар трябва да достигне повече от 1 милиард щатски долара. Ако това е мем монета, можете да се обърнете към Dogecoin. Ако е публична верига, вие може да се отнася до ETH SOL MATIC. Ако това е dapp протокол, можете да се обърнете към uni aave LDO и т.н.

6. Най-добре е да използвате публичната верига или главното споразумение за публичната верига. Най-печелившата валута на крипто пазара е публичната верига. На бичия пазар от 21 години се появиха повече от 10 монети с публична верига, сол matic avax sol ftm, всяко със собствено всяко има своите предимства. Има и много главни споразумения, като uni aave cake xvs и т.н. Защо не участвам в горещата валута на Хонконг ACH lina kdy, защото те не са обществени вериги и много неща имат кратък жизнен цикъл, така че има вълна от спекулации. Свърши. Но публичната верига е различна. Тя винаги е била гореща точка и винаги се е занимавала с екология и пазарна стойност.

7. Основателят, опитът в екипа, инвестиционната институция и сумата на финансиране трябва да са надеждни. Основателят е за предпочитане знаменитост на крипто пазара, като например основния екип на Ethereum. Например основателят на KAS е Бог Y, а Основателят на ROSE е професор Сонг. Участието на добре известни институции в инвестицията е еквивалентно на допълнително одобрение. Сумата на финансирането и оценката на проекта също са много важни. Добрите проекти с обществена верига обикновено имат високи оценки, милиарди оценки.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Начинът да вземете 100 пъти монети! Препоръчва се събиране!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!