Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Неудържим скок на цените на Terra Luna Classic (LUNC): Прозрения и анализ на импулса

Неудържим скок на...
Неудържим скок на цените на Terra Luna Classic (LUNC): Прозрения и...

Ценовият скок на Terra Luna Classic (LUNC) продължава: Какво движи импулса?

Ръстът на цените в Terra Luna Classic (LUNC) не показва признаци на забавяне, задвижван от поредица от развития и подкрепен от подкрепата на големи играчи като Binance, най-голямата крипто борса в света. От началото на годината LUNC стана свидетел на зашеметяващото увеличение от 180%, с впечатляващия скок от 400% от миналия октомври. Според анализатора на криптовалута Джавон Маркс, възходящият импулс далеч не е приключил, с потенциал LUNC да нарасне с повече от 270%, ако възходящият тренд се запази.

Ключови фактори, стимулиращи скока на цените:

  1. Формиране на възходяща тенденция: Маркс подчертава появата на значителен модел на бичи флаг, показващ устойчив възходящ импулс в ценовата траектория на LUNC.
  2. Събитие за преполовяване на Биткойн: Със събитието за преполовяване на Биткойн, насрочено за средата на април, има очаквания, че цената на LUNC може да претърпи пробив, потенциално тласък към целта от $0,00058046.
  3. Силни нива на подкрепа: Въпреки бързото изкачване, LUNC поддържа забележителни нива на подкрепа, като нивото от $0,0002 е идентифицирано като следващата голяма съпротива. Тази стабилност предполага доверие сред инвеститорите в потенциала на LUNC за по-нататъшен растеж.
  4. Пазарна динамика: И фючърсните, и спот пазарите продължават да осигуряват стабилна подкрепа за възходящото движение на LUNC. Значителните отворени позиции във фючърсите на LUNC, съчетани с 2% увеличение на отворения интерес, подчертават пазарния оптимизъм.

Последни разработки в Terra Luna Classic:

  1. Внедряване на надстройка: Скорошната надстройка v2.4.2 в рамките на общността Terra Luna Classic бележи важен крайъгълен камък, проправяйки пътя за интегрирането на dApps, включително IBC-Hooks. Това надграждане подобрява функционалността и оперативната съвместимост, потенциално стимулирайки по-нататъшно приемане и оценяване на стойността на LUNC.
  2. Подобряване на сигурността: Genuine Labs обяви напредък в надграждането на пакета за сигурност Terra Classic, сигнализирайки за напредък в мерките за сигурност. Фокусът върху подобряването на сигурността, функционалността и оперативната съвместимост отразява ангажимента на проекта към устойчив растеж и развитие.

Заключение:

Рали Terra Luna Classic (LUNC): Binance и инициативите на общността стимулират скок

Продължаващият скок на цените на Terra Luna Classic отразява нарастващото доверие на инвеститорите и оптимизма около перспективите на проекта. С благоприятна пазарна динамика, предстоящи събития като халвинга на Биткойн и продължаващото развитие в рамките на екосистемата Terra Luna Classic, перспективите остават възходящи за LUNC. Инвеститорите обаче трябва да бъдат внимателни и да проведат задълбочено проучване, преди да вземат инвестиционни решения, като се има предвид присъщата нестабилност на пазара на криптовалута.

Публикацията на Тодор Цонев: "Неудържим скок на цените на Terra Luna Classic (LUNC): Прозрения и анализ на импулса" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!