Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

OPNX очаква $30 милиона Hodlnaut изкупуване с $FLEX токени

OPNX предлага $30 милиона в $FLEX токени за 75% дял във фалиралия Hodlnaut

В голямо развитие в света на криптовалутите, OPNX, известна компания за блокчейн технологии, основана от групата 3AC, предложи да закупи 75% дял от собствеността в Hodlnaut, платформа за кредитиране на криптовалута, която фалира. Сделката е на стойност 30 милиона долара и ще бъде платена с помощта на $FLEX токени, които са собствената цифрова валута на OPNX. Това е уникален и иновативен начин за правене на бизнес в пространството .

Hodlnaut, платформа за крипто заеми в Сингапур, се сблъска с финансови проблеми и подаде молба за банкрут по-рано тази година. Те предлагаха финансови услуги на хора и фирми в света на криптовалутите, но нестабилният пазар им затрудни да продължат.

Предложението на OPNX за придобиване на Hodlnaut може да даде нов старт на борещата се платформа, като предостави необходимите ресурси и опит за подобряване на нейните операции. За OPNX това е стратегически ход да разшири присъствието си в индустрията на блокчейн и криптовалута.

OPNX предлага $30 милиона спасяване на крипто фирма в затруднено положение Hodlnaut във FLEX токени

Плащането в $FLEX токени е значителна стъпка в показването как цифровите активи стават все по-широко приети в бизнес транзакциите. Това може да даде пример за бъдещи сделки в крипто индустрията, превръщайки цифровите валути в по-неразделна част от традиционните финансови системи.

Преди придобиването да може да се случи, то трябва да получи одобрение от регулаторите и да бъде прието от кредиторите на Hodlnaut. Ако всичко върви добре, това може да е повратна точка за , давайки им шанс да се възстановят в конкурентния пазар на криптовалути.

За OPNX сделката означава шанс за разширяване на своите услуги и потребителска база. Той също така затвърждава позицията им на пионер в блокчейн индустрията, демонстрирайки техния ангажимент да използват цифрови активи за растеж на бизнеса.

Това придобиване идва в момент, когато индустрията на криптовалутите се наблюдава повече сливания и придобивания, което показва как секторът става по-зрял и привлича интерес от страна на традиционни финансови институции. Резултатът от тази сделка може да има важни последици за бъдещето на крипто базираните бизнес транзакции.

Публикацията на Георги Шопов: "OPNX очаква $30 милиона Hodlnaut изкупуване с $FLEX токени" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Solana (SOL) се б...
Solana (SOL) се бори на фона на смесени тенденции на водещите криптовалути

Solana (SOL) показва смесени тенденции сред най-добрите криптовалути Скорошен анализ показва, че Solana (SOL) е претърпял забележим спад сред...

Анализ на Dogecoi...
Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите

Анализ на Dogecoin (DOGE): Пазарни тенденции и настроения на инвеститорите Dogecoin (DOGE) наскоро се сблъска с отхвърляне от местната зона...

Устойчивостта и р...
Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията

Устойчивостта и растежът на Биткойн: Прозрения от експерти в индустрията На фона на значителна инерция и случайни спадове, Биткойн (BTC)...

Биткойн и Етериум...
Биткойн и Етериум са изправени пред натиск за продажба

Биткойн и Ethereum под натиск: Анализ на активността на китовете и пазарните настроения Въпреки че Биткойн (BTC) не успя да надхвърли...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!