Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Основателят на Synthetix (SNX) разкрива амбициозен проект за конкурент на централизирани борси

Основателят на Synthetix (SNX) разкрива смела инициатива, за да предизвика централизираните борси

В скорошна публикация в блога Кейн Уоруик, мозъкът зад Synthetix (SNX), базиран на Ethereum (ETH) протокол за децентрализирано финансиране (DeFi), направи вълнуващо съобщение. Той сподели планове за новаторски проект, насочен към пряка конкуренция с централизирани борси (CEX).

Warwick призна присъствието на Kwenta, децентрализирана борса (DEX) в екосистемата на Synthetix, която се фокусира върху предлагането на търговия с нулево приплъзване за синтетични постоянни фючърси на крипто, форекс и стоки. Той обаче разкри своята визия за нещо повече, нещо, което надхвърля настоящите възможности на блокчейн и DeFi.

Обръщайки внимание на ограниченията на съществуващите решения, Уоруик сподели убеждението си в необходимостта от нов преден край – такъв, който да преодолее пропастта между континенталната част на Ethereum и изолирани платформи като Optimism, решение на ниво 2 на Ethereum, използвано от Synthetix. Той подчерта важността на достъпността, като призна, че не всички потребители са готови да преминат през дълъг и сложен процес, за да получат достъп до предимствата на DeFi.

Конкурирайте се с централизирани борси! Основателят на Synthetix ще прокара Infinex, договорна борса във веригата

Warwick страстно заяви: „Време е да се конкурираме директно с CEXs.“ Признавайки необходимостта от компромис, той изрази ентусиазма си относно възможностите, които предстоят. Той обяви, че инфраструктурата е готова и че е време да се премине към режим на придобиване на потребители.

Той представи потенциалното име за тази иновативна централизирана борса, захранвана от Synthetix: Infinex. С Infinex Warwick предвижда безпроблемно потребителско изживяване, при което търговците могат да се регистрират само с потребителско име, имейл и парола – значително отклонение от сложността, обикновено свързана с децентрализираните платформи.

За да гарантира сигурността на потребителите, Infinex генерира уникална двойка публични-частни ключове за всеки потребител, сигурно съхранена от страната на клиента в браузъра. Важно е да се отбележи, че този ключ служи само за подписване на сделки, изпратени до Account Relayer на Optimism, и не може да се използва за теглене на средства.

Когато търговец реши да депозира средства, Infinex генерира уникален адрес за депозит, което опростява процеса. Потребителите могат удобно да изпращат USDT, USDC или sUSD на този адрес, а депозираните средства автоматично се прехвърлят в маржин пула, който се контролира щателно чрез механизми за управление.

Амбициозната визия на Warwick за Infinex представлява променящ играта подход към децентрализираните финанси, целящ да преодолее пропастта между традиционните централизирани борси и света на финансите, базирани на блокчейн. Като дава приоритет на достъпността и потребителското изживяване, той се стреми да привлече по-широка аудитория и да им даде възможност да участват във вълнуващите възможности, предлагани от Synthetix.

Публикацията на Николай Кръстев: "Основателят на Synthetix (SNX) разкрива амбициозен проект за конкурент на централизирани борси" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!