Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Овластяване на алтернативни плащания в мобилната мрежа

Постоянно развиващият се пазар на правилата на магазините за приложения постави предизвикателства пред приложенията, интегриращи крипто плащания, често възпрепятствайки включването им в магазините за приложения. Наскоро Damus, децентрализирано приложение за социални мрежи, включващо възможности за Биткойн транзакции, беше изправено пред премахване от iOS App Store поради неспазване на строгите указания за плащане на Apple. Функцията за бакшиши на приложението, която позволява на потребителите да търгуват с Биткойни, без да включват други приложения, се сблъска с изискването на Apple за покупки в приложението и изключителността на платежната система.

Магазините за приложения, като например iOS App Store, имат строги указания, които налагат използването на техните собствени системи за плащане, като Apple Pay, за транзакции в приложението. Това изискване гарантира 30% такса за покупки в приложението, което предизвика търкания между разработчиците на приложения, които се стремят да интегрират крипто плащания и политики на магазина за приложения.

Damus, приложението за социални мрежи, подкрепяно от съоснователя на Twitter Джак Дорси, се сблъска с предизвикателства поради функцията си за бакшиши, позволяваща транзакции с Биткойни, без да включва платежната система на Apple. Това доведе до заплахи за премахване от App Store, подчертавайки трудностите, пред които са изправени крипто-базираните приложения, опитващи се да навигират в ограниченията на централизираните политики на магазина за приложения.

Морска промяна за мобилни плащания

Cantonica предлага трансформираща алтернатива, която дава възможност на крипто-базираните приложения да използват пълния потенциал на мобилната уеб откриваемост, без да прави компромис със свободата на плащане. Като мобилна търсачка, пакетирана в интерфейс на магазин за приложения, Cantonica интелигентно индексира „подобни на приложения“ мобилни уебсайтове, включително тези с безпроблемна интеграция на крипто плащания.

С Cantonica разработчиците на приложения вече не трябва да се съобразяват с ограничителните системи за плащане в приложението или да се тревожат за прекомерни такси. Анализът, управляван от AI на платформата, идентифицира и демонстрира мобилни уеб приложения с истинска функционалност, подобна на приложения, включително иновативни функции за крипто плащане.

За разлика от традиционните магазини за приложения, Cantonica не налага ограничения върху крипто плащанията или покупките в приложението. Това позволява на крипто-базирани приложения като Damus да процъфтяват, улеснявайки Биткойн транзакции и потребителски взаимодействия без ограничения.

Worldcoin: Овластяване на глобално включваща идентичност и финансова мрежа

Отключване на потенциала на Web3 разработчиците

Упълномощаващият подход на Cantonica отваря нови възможности за Web3 разработчиците. Те вече могат да създават децентрализирани приложения, които резонират с потребителите, без намеса от централизирани платежни системи. Тази новооткрита свобода на мобилни устройства има потенциала да доведе до разнообразна гама от иновативни услуги, разширявайки границите на възможното в крипто пространството.

Привлекателността на крипто плащанията се крие в тяхната ефективност, прозрачност и децентрализация. Използвайки хибрида на мобилната уеб търсачка / магазин за приложения на Cantonica, крипто-базираните приложения могат да предложат безпроблемни транзакции от тип peer-to-peer без участие на трета страна, повишавайки ангажираността и доверието на потребителите.

Привлекателно както за разработчиците на приложения, така и за потребителите

Подходът на Cantonica се харесва не само на разработчиците на приложения, но и на потребителите, които търсят безпроблемно крипто плащане. Като се освободят от ограниченията на магазина за приложения, крипто-базираните приложения на Cantonica могат да предложат безпроблемни транзакции от тип peer-to-peer без участие на трета страна, повишавайки ангажираността и доверието на потребителите.

Тъй като Damus и други продължават да се борят с традиционните магазини за приложения, Cantonica стои като фар на надежда за потребителите, които ценят контрола върху своите финансови транзакции, предоставяйки поддържаща платформа, която цени иновациите и свободата на плащане. Мобилната уеб откриваемост на Cantonica дава възможност на крипто общността да намира и да се ангажира с приложения, задвижвани от блокчейн, като насърчава растежа и приемането в децентрализираното пространство.

В непрекъснато развиващия се пазар на политиките на магазина за приложения, Cantonica, собственост на StableCoupons, Inc и плод на въображението на Jiawei Zhou и Di Wu, се очертава като освобождаваща сила за крипто-базираните приложения, позволявайки им да процъфтяват без ограниченията на централизираните платежни системи. Тъй като Damus и други крипто-базирани приложения намират приветлив дом в Cantonica, платформата обещава да постави началото на нова ера на откриваемост и овластяване на мобилната мрежа, предефинирайки възможностите за мобилната мрежа като цяло. С Cantonica, която е начело, мобилната мрежа най-накрая може да прегърне иновациите, достъпността и свободата на плащане, разбивайки бариерите и колективно изграждайки по-светло бъдеще за всички.

Публикацията на Роберт Петров: "Овластяване на алтернативни плащания в мобилната мрежа" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ripple (XRP) е из...
Ripple (XRP) е изправен пред мечи сигнали на фона на намаляващо търсене и активност във веригата

Анализ на цените на Ripple (XRP). Цената на Ripple може да удължи скорошния си спад, тъй като затвори под своята 20-дневна експоненциална...

Shiba Inu е изпра...
Shiba Inu е изправен пред натиск от продажби: Предстои ли корекция на цената?

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB) Колебливостта на цените на Shiba Inu остана висока миналата седмица, наблюдавайки значителни колебания...

Мем-миллионер: PE...
Мем-миллионер: PEW на Ethereum експлодира, но можете ли да изтеглите?

Мем-миллионер: Казус от PEW на Ethereum Скорошният скок на мем монетите доведе както до значителни печалби, така и до значителни загуби...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на монетите PEPE: активност на китове, волатилност и перспективи за бъдещето

Анализ на пазара: Скорошни движения на цените на PEPE Coin и активност на китове Одобрението на Ethereum ETF значително насочи вниманието на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!