Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньор на Shiba Inu...
Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньорът на Shiba Inu – Welly с голямо съобщение, предизвиква спекулации в общността

След успешното партньорство между Shiba Inu и италианския ресторант за бързо хранене Welly’s през 2022 г., бизнес разработчикът на ресторанта направи голямо съобщение, което подхранва спекулации в общността на Shiba Inu. Загадъчният туит, включващ футболисти, носещи фланелки с марката на Welly, доведе до слухове, предполагащи потенциална спонсорска сделка с младежкия отбор на Наполи. Докато общността с нетърпение очаква съобщението, Welly’s ги призова да смекчат очакванията, но остават оптимисти за разкриването на значително сътрудничество.

История на Shiba Inu и партньорството на Welly

Shiba Inu нашумя през 2022 г. с партньорството си с Welly’s, популярен италиански ресторант за бързо хранене. Сътрудничеството беше добре прието от общността, демонстрирайки реални случаи на използване на криптовалутата Shiba Inu. Потребителите могат да плащат в Welly’s, използвайки SHIB, а партньорството допринесе за растежа на акаунта Welly Friends X в социалните медии.

Криптичен туит и спекулации на общността

В публикация от 26 ноември, бизнес разработчикът на Welly намекна за голямо партньорство, като сподели снимка на футболисти, облечени с фланелки с марката на Welly. Това доведе до спекулации в общността на Shiba Inu, като мнозина очакваха съобщение за спонсорство, особено с младежкия отбор на Наполи. Загадъчната природа на туита разпали ентусиазъм и любопитство сред членовете на общността.

Очаквания на общността срещу изясняване

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Въпреки спекулациите на общността, бизнес разработчикът на Welly, известен като @pb5_five в социалните медии, изясни, че предстоящото съобщение не е свързано със слуховете за сътрудничество с младежкия отбор на Наполи. PB призова общността да смекчи очакванията си, като същевременно ги увери, че действителното съобщение си заслужава ентусиазма. Загадъчното съобщение предаде, че Welly’s „готви нещо голямо“ с фокус върху местната общност.

Растеж и въздействие на Welly върху SHIB

Партньорството на Welly е въздействащо за Shiba Inu, предоставяйки полезност в реалния свят за криптовалутата. Тематичните предложения на ресторанта и приемането на SHIB като метод на плащане отекнаха сред потребителите. Освен това акаунтът на Welly Friends X претърпя бърз растеж, натрупвайки над 50 000 последователи и представяйки стоки с тематика за пиле.

Тъй като общността на Shiba Inu с нетърпение очаква голямото съобщение от Welly’s, партньорството продължава да демонстрира потенциала за интеграция на криптовалута в бизнеса в реалния свят. Въпреки че спецификата на съобщението остава неразкрита, сътрудничеството между Shiba Inu и Welly’s служи като забележителен пример за това как крипто партньорствата могат да стимулират ангажираността и приемането отвъд дигиталната сфера.

Публикацията на Тодор Цонев: "Партньор на Shiba Inu със значителни разработки" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ripple (XRP) е из...
Ripple (XRP) е изправен пред мечи сигнали на фона на намаляващо търсене и активност във веригата

Анализ на цените на Ripple (XRP). Цената на Ripple може да удължи скорошния си спад, тъй като затвори под своята 20-дневна експоненциална...

Мем-миллионер: PE...
Мем-миллионер: PEW на Ethereum експлодира, но можете ли да изтеглите?

Мем-миллионер: Казус от PEW на Ethereum Скорошният скок на мем монетите доведе както до значителни печалби, така и до значителни загуби...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на монетите PEPE: активност на китове, волатилност и перспективи за бъдещето

Анализ на пазара: Скорошни движения на цените на PEPE Coin и активност на китове Одобрението на Ethereum ETF значително насочи вниманието на...

Байдън налага вет...
Байдън налага вето на отмяната на насоките за счетоводство на криптовалута, предизвиквайки смесени реакции

Президентът на САЩ Байдън налага вето на отмяната на SAB 121 В изненадващ ход президентът Джо Байдън наложи вето върху отмяната на Счетоводен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!