Крипто Новини
Последни новини
Новини по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са направени с

Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньор на Shiba Inu...
Партньор на Shiba Inu със значителни разработки

Партньорът на Shiba Inu – Welly с голямо съобщение, предизвиква спекулации в общността

След успешното партньорство между Shiba Inu и италианския ресторант за бързо хранене Welly’s през 2022 г., бизнес разработчикът на ресторанта направи голямо съобщение, което подхранва спекулации в общността на Shiba Inu. Загадъчният туит, включващ футболисти, носещи фланелки с марката на Welly, доведе до слухове, предполагащи потенциална спонсорска сделка с младежкия отбор на Наполи. Докато общността с нетърпение очаква съобщението, Welly’s ги призова да смекчат очакванията, но остават оптимисти за разкриването на значително сътрудничество.

История на Shiba Inu и партньорството на Welly

Shiba Inu нашумя през 2022 г. с партньорството си с Welly’s, популярен италиански ресторант за бързо хранене. Сътрудничеството беше добре прието от общността, демонстрирайки реални случаи на използване на криптовалутата Shiba Inu. Потребителите могат да плащат в Welly’s, използвайки SHIB, а партньорството допринесе за растежа на акаунта Welly Friends X в социалните медии.

Криптичен туит и спекулации на общността

В публикация от 26 ноември, бизнес разработчикът на Welly намекна за голямо партньорство, като сподели снимка на футболисти, облечени с фланелки с марката на Welly. Това доведе до спекулации в общността на Shiba Inu, като мнозина очакваха съобщение за спонсорство, особено с младежкия отбор на Наполи. Загадъчната природа на туита разпали ентусиазъм и любопитство сред членовете на общността.

Очаквания на общността срещу изясняване

Датата на пускане на Shiba Inu Shibarium и Worldpaper е изяснена: Цената на SHIB скочи, ето последните разработки...

Въпреки спекулациите на общността, бизнес разработчикът на Welly, известен като @pb5_five в социалните медии, изясни, че предстоящото съобщение не е свързано със слуховете за сътрудничество с младежкия отбор на Наполи. PB призова общността да смекчи очакванията си, като същевременно ги увери, че действителното съобщение си заслужава ентусиазма. Загадъчното съобщение предаде, че Welly’s „готви нещо голямо“ с фокус върху местната общност.

Растеж и въздействие на Welly върху SHIB

Партньорството на Welly е въздействащо за Shiba Inu, предоставяйки полезност в реалния свят за криптовалутата. Тематичните предложения на ресторанта и приемането на SHIB като метод на плащане отекнаха сред потребителите. Освен това акаунтът на Welly Friends X претърпя бърз растеж, натрупвайки над 50 000 последователи и представяйки стоки с тематика за пиле.

Тъй като общността на Shiba Inu с нетърпение очаква голямото съобщение от Welly’s, партньорството продължава да демонстрира потенциала за интеграция на криптовалута в бизнеса в реалния свят. Въпреки че спецификата на съобщението остава неразкрита, сътрудничеството между Shiba Inu и Welly’s служи като забележителен пример за това как крипто партньорствата могат да стимулират ангажираността и приемането отвъд дигиталната сфера.


Свързани новини

Още новини с автор : Тодор Цонев

Топ крипто новини

VanEck Bitcoin ET...
VanEck Bitcoin ETF рязко намалява предварителните такси, поставя началото на крипто достъпността

VanEck Bitcoin ETF преживява скок преди намаляване на таксите Спот биткойн ETF на VanEck стана свидетел на безпрецедентен скок в търговската...

Cardano (ADA) ско...
Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни на фона на стабилност на биткойн

Cardano (ADA) скочи с 20% за 30 дни, яхвайки стабилността на биткойн: Анализаторите прогнозират продължителен бул рън с предстоящо ниво от $1...

Shibarium Blockch...
Shibarium Blockchain постига 360 милиона транзакции: екосистемата на Shiba Inu с растеж и иновации

Shibarium Blockchain достига 360 милиона транзакции: Скок в растежа на екосистемата Shiba Inu В една забележителна крачка напред, блокчейн...

Декодиране на бит...
Декодиране на биткойн китове: Али Мартинез разкрива прозрения сред динамиката на пазара

Отключване на поведението на биткойн китовете: Прозрения от анализатора Али Мартинез В динамичния свят на криптовалутите, разбирането на...

Последни новини


Популярни криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто прогнози


Крипто сайтове