Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пазарът е разклатен! Кои алткойни имат потенциал да експлодират?

1) Пазарна тенденция:

Пазарът се колебае и всички чинии се въртят отново. Американските акции паднаха и седмичната линия се счупи. PPI отскочи повече от очакваното, а индексът на щатския долар се възстанови. 2) Горещи точки на пазара: 1. Shib и unleash of meme rose. Веригата evm ще бъде пусната в близко бъдеще. 2. Руната на defi се повиши, rune е многоверижен defi, който наскоро се превърна в дефлационен механизъм и обемът на транзакциите на thorswap се увеличи. 3. Малките контракти lpt и blz на bn бяха къси и се покачиха, пазарната стойност беше малка, а позициите по договора надхвърлиха половината от циркулиращата пазарна стойност. 4. Наната на играта скочи. Nana е във веригата sol. Това е градска гангстерска игра с дефлационен механизъм. 5. Праймът на играта рязко се повиши. Prime е на основната верига и е паралелна игра на карти. 6. Маймуната на nft се издигна и брат Маджи отново купи маймуна, което никога не е било пропускано в историята.

Кога ще се пържи следващия Канкун или все още ще се пържи? Опишете надграждането на Шанхай! Първата тестова мрежа на надграждането на Shanghai беше пусната в началото на февруари, официалното надграждане на Shanghai беше завършено в средата на април, а историята на надстройката започна в началото на януари. Сега много хора са настроени мечи на по-широкия пазар и имитаторите в ръцете им са почти изчистени.Ако шумът всъщност е Канкун, влакът трябва да е много лек сега! Сега, когато говорим за големия пазар, позволете ми да кажа накратко моята преценка. Ликвидността на големия пазар и имитаторите е много лоша. Лично аз смятам, че основната сила няма да го изпусне директно, така че няма да направи много печалба! Няма поглъщане за тази ликвидност. Ако наистина искате да изпратите, трябва да вдигнете вълна, да увеличите обема на търговия и след това да изпратите. Така че след това обърнете внимание на пускането на тестовата мрежа и обърнете внимание дали има е всяка промяна в етера и токените от второ ниво. , Ако го имате, направете го енергично!

Засада преди халвинг пазара:

7/2 Анализ на пазара на криптиране: След като пазарът преживя спокоен и муден уикенд, много алткойни претърпяха лека корекция и търговците имат достатъчно увереност в бъдещето.

BNB е златната лопата на най-добрите централизирани борси. Възможността ba да бъде съборена от sec не е висока и екипът на ba трябва да разполага с инвестиционни проучвания и канали за ресурси от най-високо ниво, така че да могат да инвестират в добри проекти и да задържат БНБ отдавна Най-големите печалби трябва да дойдат от краткосрочните притежания на дребните инвеститори, когато дойде пазарът, а сигурността не е малка.

LTC определено ще има пазар. Тази година дългосрочната цена за наблюдение е над нивото на натиск от 70 USD. Трудно е да се пробие тази позиция. Позицията на LTC в тази част може да бъде по-голяма.

След като LINK Link пусна ccip, той направи сравнително плитко инвестиционно проучване, най-важното от което е връзката със системата за сетълмент swift, която е много важна и много лесна за извличане на полза.

Краткосрочно: ДФТ: Концепцията за фалит и реорганизация може да не се случи непременно, инвеститорите на дребно трябва да мислят така, да изчакат сделката под 1 юан, за да отворят позиция, и да си представят по-голямо продължение нагоре.

UNIBOT и т.н.: TG бот е по същество борса, с изключително висока ефективност при използване на капитала, фокусирана върху споделянето на печалба. Сега, когато цената не е подходяща, лесно е да наберете скорост, когато дойде местният пазар за SHIB.

Публикацията на Георги Минев: "Пазарът е разклатен! Кои алткойни имат потенциал да експлодират?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!