Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Pepe (PEPE) води в нарастването на Meme монети със 70% печалба: Анализ на пазара

Pepe (PEPE) води в...
Pepe (PEPE) води в нарастването на Meme монети със 70% печалба:...

PEPE води Meme Coin Mania със 70% скок

Пазарът на мем монети продължава възходящата си траектория, като Pepe (PEPE) се очертава като най-добрият изпълнител, преживявайки зашеметяващия скок от 70% през последните 24 часа, което го прави най-печелившият сред 100-те най-добри крипто актива.

През уикенда мем монетите станаха свидетели на значителни скокове, тъй като сезонът на алткойните започна на висока скорост. Пепе, заедно с Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK), Dogwifhat (WIF) и Floki (FLOKI), доминираха в списъка на най-печелившите, затвърждавайки позициите си в първите пет.

Докато първоначалният плам се охлади, което доведе до леки корекции за някои активи, Пепе демонстрира забележителна устойчивост. Въпреки че беше изправен пред спад от 13,84% в рамките на деня на 29 февруари, PEPE оттогава се възстанови силно, регистрирайки три последователни дни на значителни печалби и готови за четвърти пореден зелен ден.

Метеоричният ръст на PEPE от 70% през последните 24 часа отразява възраждането на манията за мем монети тази седмица, извеждайки го на преден план като най-печелившия. Освен това PEPE държи първото място сред най-големите печалби през изминалата седмица, като може да се похвали със забележителните 411% печалба за седем дни.

PEPE води скок на Meme монети: скочи с 53% на фона на параболичното рали на Биткойн

Възползвайки се от този скорошен подем, Pepe проби множество точки на съпротива, вариращи от $0,000003 до $0,000006, като последната му цел беше нивото на психологическа съпротива от $0,000007. В момента се търгува на $0,00000718, PEPE има за цел да се възползва от преобладаващата волатилност, за да надмине $0,00000760.

Пазарната капитализация на Meme Coin надхвърля 51 милиарда долара

Докато PEPE води таксата на пазара на мем монети, други мем монети също се възползваха от по-широкото рали. Пазарните анализи от Santiment показват значителен скок в обемите на търговия за мем монети като SHIB, PEPE, FLOKI и BONK, като обемите скочиха с 3000% през последната седмица. Този скок в търговската активност отразява нарастващия интерес от търговци, които се стремят да се възползват от продължаващите ралита, което допълнително подхранва възходящия тренд.

Според данните на CoinMarketCap, по-широкият пазар на мем монети сега може да се похвали с обем на търговия от $16,78 милиарда, отбелязвайки забележително увеличение от 29% само през последните 24 часа. Освен това, подтикната от покачването на цените навсякъде, глобалната пазарна капитализация на мем монети скочи до впечатляващите 51,75 милиарда долара.

По-специално, Dogecoin (DOGE) командва значителна част от тази оценка, представляваща 46,7% от общата пазарна капитализация с оценка от 24,2 милиарда долара. Следва отблизо Shiba Inu (SHIB), втората по големина мем монета, която контролира 31% от глобалната пазарна капитализация на мем монети, като се гордее с оценка от 16 милиарда долара.

В заключение, пазарът на мем монети продължава да изпитва повишена активност и значителни печалби, водени от подновения интерес на инвеститорите и нарастващите обеми на търговия. Докато мем монетите привличат вниманието на търговците по целия свят, тяхната пазарна капитализация и обем на търговия продължават да растат, подчертавайки трайната привлекателност на тези цифрови активи в екосистемата на криптовалутите.

Публикацията на Георги Минев: "Pepe (PEPE) води в нарастването на Meme монети със 70% печалба: Анализ на пазара" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Dogecoin е изправ...
Dogecoin е изправен пред мечи натиск

Dogecoin е изправен пред мечи натиск сред пазарната несигурност: Анализ на ценовите модели и нивата на подкрепа Dogecoin (DOGE), най-голямата...

Еволюцията на Бит...
Еволюцията на Биткойн: оползотворяване на инвестиционния потенциал

Навигиране в еволюцията на Биткойн: балансиране на инвестициите и полезността За мнозина концепцията за плащане с Биткойн се чувства толкова...

Какво е Feedzai? ...
Какво е Feedzai? Как се използва за откриване на финансови измами?

Финансовите измами се увеличават, като загубите възлизат на 8,8 милиарда долара само през 2022 г. Според Федералната търговска комисия на...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Навигация в краткосрочната волатилност

Анализ на BTCUSDT: Оценка на краткосрочната волатилност на фона на дългосрочен оптимизъм В забързания свят на търговията с криптовалути,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!