Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PlanB прогнозира отново: следващото халвинга на Биткойн ще надхвърли $500 000, а оценката на Биткойн ще скочи със 100%

Анонимният анализатор PlanB, който предложи модела Bitcoin Stock-to-Flow (модел Stock-to-Flow), актуализира най-новите данни, прогнозирайки, че Биткойн ще види $500 000 в следващия цикъл на халвинга.

Измина по-малко от година от халвинга на Биткойн. Историческите записи показват, че халвинга често е придружено от увеличение на цената. Ето защо много анализатори смятат, че сега е добър момент за разгръщане на Биткойн предварително.

В ранната сутрин на 19-ти, PlanB, анонимен анализатор, известен с предлагането на модела Stock-to-Flow, актуализира отново данните от модела, като каза, че Биткойнът се очаква да достигне $53 574 през този цикъл (2020~2024) и ще достигне $53 574 през следващия цикъл.Цикълът на халвинг (2024~2028) ще достигне рекорден връх от $456 627. PlanB туитна: В следващия цикъл на халвинг моето очакване за цена за Биткойн ще бъде $500 000.

PlanB също така изброи исторически прогнозни данни и каза, че моделът все още има добър процент на точност в първите няколко цикъла на халвинга, а процентът на грешка на всеки цикъл е по-малък от 70%:

Грешката в модела не е проблем за мен и със сигурност не "срива" или "невалидира" S2F модела.

1. Текущата цена на модела на цикъла на халвинга е $54 000, докато средната цена на Биткойн е $31 000.

2. Моделът на цикъла 2016-2020 прогнозира цена от $4400, докато средната цена на Биткойн по това време е $5800

В допълнение, PlanB също коментира оптимистично степента на приемане на Биткойн и вярва, че цената на Биткойн ще се повиши с приемането:

Биткойн надхвърли $52 000: Институционалният интерес скочи на фона на очакванията за халвинга през април 2024 г.

Не мисля, че ще има намаляваща възвръщаемост при настоящите нива на приемане (1-2%), може би при 30%-50% приемане. Според закона на Меткалф, мисля, че стойността на Биткойните следва същия принцип.

План Б обаче не винаги е правилен.

През юни 2021 г. той публикува прогнозата си за „най-лошия случай“ за ценовата тенденция на Биткойн през 2021 г. Той вярва, че в най-лошия случай цената на BTC ще бъде „август > 47K, септември > 43K, октомври > 63K , ноември > 98K, декември >135K".

Движението август-октомври е правилно прогнозирано, но прогнозата за ноември е отделена. „Моделът S2F не е засегнат и наистина е на път да достигне $100 000“, подчерта той пред своите 1,5 милиона последователи на 25 ноември.

PlanB също стартира анкета в Twitter днес, питайки дали $69K е най-високата стойност за този цикъл на халвинга или цената на Биткойн ще надмине $69K ATH, достигната на 10 ноември. Към момента на писане 78,4% вярват, че цената на BTC ще надхвърли $69 000, докато 21,6% гласуват, че $69 000 е текущият кръгъл връх.

В допълнение към публикуването на нови прогнози, PlanB допълнително посочи през април тази година, че е създал най-малко 3 версии на модела S2F през последните години. Оригиналният модел, пуснат през 2019 г., беше модел, базиран на оценката на Биткойн и неговия недостиг след халвинга.

Към момента Биткойнът е намалял наполовина три пъти, а четвъртият цикъл на халвинга се очаква да започне още през следващата година. Най-общо казано, халвингът увеличава недостига на Биткойн и пазарната му стойност теоретично трябва да се увеличи значително през този период. PlanB вярва, че на този етап първият оригинален модел все още е най-точен, като прогнозира, че средната цена на Биткойн в текущия цикъл е около 55 000 щатски долара.

План Б също предполага, че Биткойните ще бъдат два пъти по-оскъдни от златото в бъдеще. Ако това се случи, пазарната му стойност също ще надхвърли тази на златото. Към момента пазарната капитализация на златото е около 10 трилиона щатски долара, което е около 20 пъти повече от Биткойн.

Освен това, всеки път, когато Биткойнът падаше наполовина, цената му достигаше стойността, приета от оригиналния S2F модел. Ако следващото халвинга се случи при тези обстоятелства, цената на Биткойн трябва да достигне диапазон по-близо до $55 000 до $60 000, което се равнява на приблизително 100% увеличение на неговата оценка в сравнение с днешната. Следващото халвинг се очаква да стане на 5 април 2024 г.

Публикацията на Георги Минев: "PlanB прогнозира отново: следващото халвинга на Биткойн ще надхвърли $500 000, а оценката на Биткойн ще скочи със 100%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!