Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Полицията на Филипините изразява загриженост относно модела Play - to - Earn на Axie Infinity

Групата за борба с киберпрестъпността на Филипинската национална полиция (PNP ACG) инициира цялостен преглед на различни модели, използвани в областта на електронните игри. Това усилие е насочено към повишаване на осведомеността сред населението на Филипините за различните схеми, използвани за измама на игралната общност за техните трудно спечелени пари.

От особен интерес е фокусираното внимание на PNP върху модела play-to-earn, илюстриран от известния проект GameFi, Axie Infinity. Известен с уникалния си подход за смесване на игри и финанси, Axie Infinity привлече вниманието и противоречията във Филипините.

Обикновено играчите, които искат да се ангажират с Axie Infinity, трябва да закупят поне един персонаж на Axie, за да влязат в света на игрите. Това финансово изискване, което изисква първоначална инвестиция от $300, е позиция, която филипинската национална полиция не одобрява. Те твърдят, че подобна практика задължава потребителите да ангажират значителна сума, преди да могат да се насладят на играта и потенциално да спечелят пари. За разлика от това, изявленията на PNP показват предпочитание към традиционната игрална индустрия, където средната инвестиция на играч се движи около $100.

„Схемата“ Play - to - earn на Axie Infinity алармира филипинската национална полиция

PNP ACG подчерта високите рискове, свързани с участието в игри с участието на модели като Axie. Причината за това твърдение се крие във факта, че геймърите могат лесно да загубят своите токени и незаменими токени (NFT), като се имат предвид присъщите уязвимости в дигиталната среда.

От изпращането на токени до неподдържани адреси на портфейли до опасностите от нестабилност на пазара и онлайн измами, игралната общност play-to-earn постоянно е изложена на потенциална загуба на своите инвестиции, както подчертава филипинската национална полиция.

Филипините заемат значителна позиция в екосистемата на Axie Infinity. Според статистика от Playercounter филипинските играчи съставляват удивителните 40% от потребителската база на тази платформа. Тази доминация не само подчертава популярността на моделите play-to-earn в страната, но също така подчертава необходимостта от стабилни предпазни мерки срещу потенциални измами и измамни дейности.

Тъй като филипинската национална полиция продължава да се занимава с киберпрестъпленията и измамите с онлайн игри, за гражданите остава изключително важно да бъдат внимателни и бдителни, когато се ангажират с цифрови платформи, които обещават финансови печалби чрез игри. Пресечната точка на развлеченията и финансите предлага вълнуващи възможности, но също така изисква повишена осведоменост, за да се гарантира сигурността и благосъстоянието на общността на игрите.

Източник: https://azcoinnews.com/philippines-police-raise-concerns-over-axie-infinitys-play-to-earn-model.html

Публикацията на Олег Димитров: "Полицията на Филипините изразява загриженост относно модела Play - to - Earn на Axie Infinity" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

SHIB Army подкреп...
SHIB Army подкрепя местна марка храни в Италия

Welly Friends NFT колекция получава зашеметяващо обновяване от SHIB Спадът на NFT, първоначално обявен през 2022 г. в подкрепа на нарастващия...

Технически анализ...
Технически анализ на Рипъл (XRP) и бъдещи прогнози

Прогноза за цените на рипъл (XRP): Устойчивост на фона на пазарна волатилност XRP отбеляза значително увеличение през последните 24 часа,...

Цена на Биткойн д...
Цена на Биткойн днес: $66K на фона на възходяща тенденция

Анализ на пазара на Биткойни: 17 май 2024 г Актуализация на цената на Биткойн Към 17 май 2024 г. цената на Биткойн е 66 303 долара с...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!