Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Polkadot [DOT] продължава да демонстрира силата си в ключови показатели, ще се възползват ли инвеститорите?

Polkadot [DOT] продължава да демонстрира силата си в ключови показатели, оставяйки инвеститорите любопитни за потенциалните ползи. Въпреки скорошното съобщение за партньорство и впечатляващата развойна дейност, цената на DOT реагира бавно. В тази статия се задълбочаваме в подробностите за доминирането на Polkadot в развитието, последното му партньорство с Deloitte и настоящите пазарни индикатори, които могат да повлияят на бъдещото му представяне.

Развойна дейност и настроения на Polkadot: Позицията на Polkadot като водещ блокчейн по отношение на развойната дейност остава неоспорима. Последните данни от Santiment разкриват, че Polkadot се класира на първо място по отношение на ангажиментите на GitHub през последните 30 дни, изпреварвайки видни конкуренти като Cardano [ADA] и Cosmos [ATOM]. Тази висока развойна дейност вдъхва увереност в напредъка и потенциала на проекта.

Освен това, настроенията около Polkadot показаха значително подобрение през последната седмица. Въпреки незначителния спад в цената, цялостното настроение в крипто общността се очаква да претърпи възход след голямо съобщение, направено от Polkadot.

Партньорството на Polkadot с Deloitte: Забележително събитие за Polkadot е скорошното му партньорство с Deloitte, световно признат одиторски гигант. Официалното съобщение подчерта избора на Deloitte на KILT, парачейн на Polkadot, за подобряване на неговите протоколи за идентичност. Това сътрудничество ще позволи на Deloitte да се възползва от идентификационните данни за многократна употреба на KILT, подобрявайки техните процеси „Познай своя клиент/Познай своя бизнес“.

Значението

Ключови показатели, които DeFi инвеститорите трябва да знаят, преди да инвестират в DeFi проекти

Значението на това партньорство не може да бъде надценено. Технологията на KILT има за цел да се справи със съществуващите неефективности в процесите KYC/KYB, като същевременно защитава поверителността на потребителските данни. Той също така ще подпомогне спазването на регулаторните изисквания за банкиране и децентрализирано финансиране (DeFi), проверка на възрастта за електронна търговия, лични влизания и набиране на средства. Това стратегическо партньорство има потенциала значително да подобри репутацията на Polkadot и да разшири случаите на употреба в реалния свят.

Цена Изпълнение

Ценово представяне и пазарни индикатори: Въпреки че партньорството на Polkadot с Deloitte и положителните настроения предизвикаха вълнение, непосредственото въздействие върху цената му беше скромно. Стойността на DOT отбеляза само незначително увеличение през последните 24 часа, оставайки с над 1,7% по-ниска от предходната седмица, според CoinMarketCap. Намалената 1-дневна волатилност на цените допълнително намалява шансовете за незабавен скок на цената.

Данните на Lunarcrush обаче показват 11% увеличение на възходящите настроения около DOT през последните 24 часа, което предполага нарастващ оптимизъм сред инвеститорите. Освен това нивата на финансиране на Polkadot на пазара на деривати остават относително високи, което показва силно търсене.

Анализ

Анализирайки дневната графика, някои пазарни индикатори показват признаци на потенциално възстановяване. Индексът на относителната сила (RSI) и индексът на паричния поток (MFI) демонстрират възходящо движение, което показва възходящо настроение. Независимо от това, важно е да се отбележи, че констатациите на лентата на експоненциалната подвижна средна (EMA) клонят към мечи сценарий. Разширяващата се разлика между 20-дневната EMA и 55-дневната EMA предполага потенциална низходяща тенденция на пазара.

Накрая

Продължаващото господство на Polkadot в развойната дейност и скорошното му партньорство с Deloitte означават нарастващото му значение в блокчейн пространството. Въпреки че непосредственото въздействие върху цената на DOT е ограничено, положителните пазарни индикатори и нарастващите възходящи настроения дават надежда за потенциален възходящ тренд. Инвеститори и ентусиасти ще следят отблизо напредъка на Polkadot и ще оценят въздействието на партньорството му с Deloitte върху бъдещия му растеж и приемане.

Публикацията на Олег Димитров: "Polkadot [DOT] продължава да демонстрира силата си в ключови показатели, ще се възползват ли инвеститорите?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!