Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Polkadot скочи над $10, достигна 21-месечен връх: Какво следва за инвеститорите в DOT?

Polkadot скочи над...
Polkadot скочи над $10, достигна 21-месечен връх: Какво следва за...

Polkadot надхвърля бенчмарка от $10, отбелязвайки 21-месечен връх

Пейзажът на криптовалутите е свидетел на оживена атмосфера, тъй като и Биткойните, и алткойните се носят на вълна от положителни настроения и стабилен растеж. Този пламенен инвеститорски апетит катализира забележителен напредък в различни криптовалути. Важен крайъгълен камък беше постигнат днес от Polkadot (DOT), тъй като надхвърли прага от $10 за първи път от 21 месеца. Ето един задълбочен анализ на скорошното представяне на DOT и какво предстои.

Проучване на пробива на DOT

Polkadot (DOT) се очертава като забележителен изпълнител на фона на неотдавнашната вълна от активност на пазара на криптовалута. Ръстът в стойността на DOT набра скорост, след като надмина решаващото ниво на съпротива при $8,80, издигайки го над значителната марка от $10.

В забележителна демонстрация на сила, DOT стана свидетел на значителен ръст, скоквайки с над 35% от основата си над нивото от $7,50. Трябва да се отбележи, че дори е изпреварил представянето на водещи криптовалути като Ethereum и Bitcoin в определени случаи.

Ключов момент за DOT настъпи с решителното му движение над праговете на съпротива от $9,20 и $9,50, което завърши с пробив отвъд нивото от $10. Сега обаче вниманието се насочва към критичната съпротива при $10,1, като неуспехът да се надминат тези нива потенциално води до коригиращ спад.

Предвиждане на траекторията на DOT

Биткойн отбелязва рекордни $2 милиарда тегления на ден, Solana скочи до 23-месечен връх

В момента DOT се търгува над региона от $9,50 и остава подкрепен от 100 проста пълзяща средна. Значителна възходяща тренд линия също се забелязва при ниво от $10,02 на дневната графика на двойката DOT/USD, което допълнително укрепва нейната възходяща траектория.

Непосредственият фокус обаче е върху преодоляването на нивото от $10,50, което може да предвещава началото на силно рали. Обратно, консолидация под този праг може да предизвика коригиращи движения.

Прозрения от технически индикатори

По-внимателно разглеждане на техническите индикатори разкрива обещаващи признаци, като MACD проявява бичи импулс в своята зона и RSI комфортно над нивото 50. Тези индикатори сигнализират за вероятността настоящата възходяща тенденция да се запази в обозримо бъдеще.

В светлината на тези развития благоразумните инвеститори се съветват да следят отблизо динамиката на цените на Polkadot. Основното ниво от $10,50 придобива първостепенно значение, като успешен пробив потенциално може да предизвика нов скок. Въпреки това, перспективата за коригиращи корекции не трябва да се пренебрегва на фона на нестабилния пазар на криптовалутите.

Публикацията на Георги Шопов: "Polkadot скочи над $10, достигна 21-месечен връх: Какво следва за инвеститорите в DOT?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!