Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Последен анализ на крипто пазара: Преглед на Биткойн (BTC), Ethereum (ETH) и XRP монети!

Последният ден от една предизвикателна седмица започна и цената на BTC продължава да намира купувачи близо до местната зона на дъното. Крипто инвеститорите претърпяха двуцифрени загуби през последните няколко дни поради ускоряващия се спад. Тревожните продажби започнаха след седмици на плитък период на волатилност. И така, какво ще се случи след това?

Преглед на Биткойн (BTC).

Спадът на BTC върна кумулативната стойност на криптовалутите обратно до прага от 1 трилион долара. Вече се очакваха двуцифрени загуби за краля на криптовалутите, тъй като тества подкрепата от $28 800 многократно. Пробивът, от който се опасяваха инвеститорите, беше предизвикан от лошите новини около триото Фед, SpaceX и Evergrande в рамките на 10 часа.

Последните данни на макрофронта не са много добри, като членовете очакват още повишения на лихвените проценти през септември. Все още не сме видели пика на периода на затягане на Фед. Освен това, след многобройни увеличения на лихвите, пазарите, които очакваха намаления на лихвите през март, сега обсъждат нивото от 6%.

И накрая, затягането на кредитирането, предизвикано от банковия колапс през март, не оказа желания ефект върху пазарите. Когато разгледаме всички тях като цяло, виждаме, че BTC и другите криптовалути се нуждаят от добър ценови катализатор, за да възвърнат интереса и да се покачат в средносрочен план.

Преглед на Ethereum (ETH).

Плаващ бамбук на крипто пазара: 6.5 Bitcoin (BTC) Ethereum (ETH) Последен анализ на пазара и стратегии за търговия

ETH направи значителни крачки през последните 2 години, завършвайки изцяло прехода към shapella и PoS. Въпреки това, въпреки отрицателната инфлация и интереса на институции и дори държавни агенции, цената на ETH продължава да стагнира. Предизвикателната среда на мечите пазари също допринесе за продължителните трудни дни за ETH китовете.

Технически, цената се задържа на нивото на подкрепа от $1632 и сега е $1660. За да започнем ново рали, имаме нужда от затваряне над $1,705 и $1,764. Ако трябва да видим подобно завръщане от 14 юни, то вероятно ще се случи в рамките на няколко дни. Може би одобрението на Futures ETH ETF2 от SEC може да предизвика това.

Преглед на Ripple (XRP).

SEC подаде своята жалба и Ripple ще направи всичко възможно да не премине към временно обжалване до началото на септември. Сетълментът не бе успешен и цената на XRP монетата се върна към нивата си преди обобщеното решение.

Подкрепата при $0,42-43 за XRP Coin работи успешно. Сега биковете ще търсят затваряния над $0,534 за ново покачване.

Публикацията на Николай Кръстев: "Последен анализ на крипто пазара: Преглед на Биткойн (BTC), Ethereum (ETH) и XRP монети!" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!