Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Потенциалът на Dogecoin за възходящо обръщане на фона на пазарни сътресения

Потенциалът на...
Потенциалът на Dogecoin за възходящо обръщане на фона на пазарни...

Dogecoin очаква възходящо обръщане на фона на пазарни сътресения: анализ на ключови модели и показатели

След неотдавнашния мечи обрат на пазара на криптовалута, Dogecoin (DOGE) се откроява с потенциала за бичи обрат, противопоставяйки се на по-широката тенденция на спад на цените. Въпреки че мнозина се страхуват от по-нататъшни загуби на пазарна капитализация в множество криптовалути, DOGE изглежда очертава различна траектория напред.

Скорошното представяне на DOGE

DOGE преживя бурна седмица, белязана от значителен спад от 11% в стойността си. Само през последните 24 часа мем монетата отбеляза още 5% спад в цената. Въпреки тези неуспехи, DOGE запазва позицията си на 8-ма по големина криптовалута, търгувайки се на $0,1401 с пазарна капитализация над $20 милиарда.

Възникващи бичи модели

На фона на мечите настроения се появяват обещаващи признаци за DOGE на неговата 6-часова графика, където започва да се оформя бичи модел. Успешен пробив над този модел потенциално може да предизвика значително възходящо рали, позволявайки на DOGE да възстанови последните загуби и дори да преразгледа върховете си от март 2024 г. през следващите седмици.

Анализ на ключови показатели

Анализ на спада на цената на Dogecoin на фона на пазарни сътресения

Изчерпателен анализ на показателите на DOGE хвърля светлина върху неговата потенциална траектория. Докато обемът на DOGE претърпя рязък спад през изминалата седмица, последните наблюдения показват възобновяване, което предполага потенциална промяна в пазарните настроения. Въпреки това е необходима предпазливост, тъй като нарастването на обема на фона на спада на цените може да сигнализира за по-нататъшен спад.

Пазарни индикатори и настроение

Съотношението MVRV на DOGE стана свидетел на значително понижение през последните дни, достигайки стойност от -16,5%. Този спад, съчетан със спада в цената, доведе до намаляване на общото предлагане на печалба на DOGE. Освен това социалните показатели като претегленото настроение на DOGE показват преобладаващи мечи настроения на пазара, отразяващи намалената популярност в крипто пространството.

Предизвикателства и перспективи

Въпреки потенциала за бичи обрат, пред DOGE предстоят предизвикателства. Пазарни индикатори като MACD и индекс на относителна сила (RSI) сигнализират за меча доминация, което предполага възможността за по-нататъшни спадове на цените преди потенциално завръщане. Освен това по-широката пазарна тенденция, както се вижда от представянето на Shiba Inu (SHIB), остава низходяща, добавяйки сложност към пътя на DOGE напред.

Заключение

Докато по-широкият пазар на криптовалути се бори с мечи натиск, устойчивостта на Dogecoin и потенциалът за бичи обрат предлагат искрица надежда за инвеститорите. Докато DOGE се движи през предизвикателни пазарни условия, бдителността и предпазливостта са от съществено значение. С появата на възходящи модели и потенциални промени в настроенията, способността на DOGE да организира завръщане и да възобнови възходящата си траектория остава фокусна точка за пазарните наблюдатели през следващите дни.

Публикацията на Николай Кръстев: "Потенциалът на Dogecoin за възходящо обръщане на фона на пазарни сътресения" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!