Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Потенциалният път на Солана до $200: Анализ на перспективите

Потенциалният път на...
Потенциалният път на Солана до $200: Анализ на перспективите

Очаквайки възстановяване на цената на Solana: Достижими ли са 200 долара тази седмица?

Докато Solana се подготвя за потенциално надхвърляне на крайъгълния камък от $200, инвеститорите са готови за това, което може да бъде пробивното събитие на годината. Но парливият въпрос остава: мъдро решение ли е закупуването на SOL на цена над $200?

Солана се очертава като най-добър изпълнител на фона на възстановяване

След кратка корекция в целия пазар, Солана се очертава като забележителен играч в сферата на най-добрите криптовалути. Подхранван от нарастващото търсене в сегмента на алткойн, петият по големина алткойн може да се похвали с оценка, надхвърляща 80 милиарда долара. На този фон на възстановяване, ценовата траектория на SOL изглежда готова за възходящ скок над прага от $200, което подтиква спекулации относно подходящи точки за влизане.

В пика на рали импулса

На фона на възходящия обрат, очевиден в седмичната графика, цената на SOL показва впечатляващо обръщане на тенденцията, което е показателно за процъфтяващия импулс на пазара. Седмичната възвръщаемост на алткойна свидетелства за възходяща траектория, подчертана от бичи поглъщащи свещи, сигнализиращи за оптимизъм сред търговците. Със забележим скок от 25% тази седмица, цената на Solana се подготвя да предизвика не само психологическата бариера от $200, но и значителното ниво на Фибоначи от 78,60%. Седмичната графика допълнително илюстрира трета поредна възходяща свещ, подчертавайки висока инерционна възходяща тенденция в движение.

Гледайки главоломно растящи цени

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

С удивителен скок от 1000% през последните 180 дни, Solana се откроява като един от най-добре представилите се на пазара, изработвайки завладяващ разказ за бичи обрат. Ако възходящият тренд се запази през 2024 г., траекторията на нарастване на Solana може без усилие да тласне цените отвъд границата от $250, подготвяйки сцената за нов рекорд за всички времена.

Картографиране на траекторията

В момента се търгува на $186 с дневен ръст от 2,35%, положителният импулс на SOL предполага възходящо продължаване. Тъй като Биткойнът си връща границата от $70 000, се очаква по-широкото възраждане на пазара да подхрани импулса за алткойни като Solana. Според нивата на корекция на Фибоначи, продължаващият обрат в ценовата траектория на Solana удължава възхода, като потенциално катапултира алткойна над границата от $200. Ако този бичи импулс се запази, изкачването на SOL до $200 може да проправи пътя за пазарна оценка, достигаща $250 и повече, предвещавайки нова глава от най-високи стойности за всички времена.

Техническите индикатори засилват възходящите настроения

Техническите индикатори, включително експоненциалната подвижна средна (EMA) и конвергентната дивергенция на подвижната средна (MACD), потвърждават възходящата перспектива. Рязкото покачване на дневните EMA подчертава агресивна тенденция на възстановяване, докато индикаторът MACD сигнализира за продължаващ възходящ тренд, като избягва мечи кръст и отразява устойчивото базово търсене.

Докато Solana чертае курса си сред климат на възраждане на пазара, инвеститорите се подготвят за това, което може да се окаже преломен момент в траекторията на алткойна, като цената от $200 е готова да отбележи значителен момент в изкачването му към нови висоти.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Потенциалният път на Солана до $200: Анализ на перспективите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

SHIB Army подкреп...
SHIB Army подкрепя местна марка храни в Италия

Welly Friends NFT колекция получава зашеметяващо обновяване от SHIB Спадът на NFT, първоначално обявен през 2022 г. в подкрепа на нарастващия...

Цена на Биткойн д...
Цена на Биткойн днес: $66K на фона на възходяща тенденция

Анализ на пазара на Биткойни: 17 май 2024 г Актуализация на цената на Биткойн Към 17 май 2024 г. цената на Биткойн е 66 303 долара с...

Технически анализ...
Технически анализ на Рипъл (XRP) и бъдещи прогнози

Прогноза за цените на рипъл (XRP): Устойчивост на фона на пазарна волатилност XRP отбеляза значително увеличение през последните 24 часа,...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн скочи над $66 000: Загадъчният туит на Майкъл Сейлър

Скок на цената на Биткойн над $66 000: Прозрения за пазара и загадъчният туит на Майкъл Сейлър Психологическият праг на Биткойн Тъй като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!