Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Предложението за замяна на фона на Azuki Elementals е неуспешно! Съпротивлението надхвърля 80%, но цената спря да пада и се възстанови

Azuki, добре познат японски NFT проект, претърпя нов проект „Azuki Elementals“ в края на юни. За да спаси трагедията, екипът реши да попита общността дали да промени фона на модела на Elementals. По различни съображения гласът на опозицията от общността беше по-голям от този на одобрението.Въпреки че се провали, NFT на екологията на Azuki също леко се възстанови.

Общността гласува да не променя фоновите метаданни за колекцията Elementals. pic.twitter.com/hnd2szXBbb

— Азуки (@Azuki) 8 юли 2023 г

Неуспешно предложение за промяна на фона на Azuki

Според предишни доклади екипът на Azuki заяви на срещата на Discord, проведена на 30.06., че се опитват да променят фона на Elementals в различни стилове, за да направят разлики и да възстановят доверието на притежателите.

Миналия уикенд беше официално стартирана дейността по гласуване за промяна на фона. One Elementals представлява една бюлетина. В крайна сметка в гласуването участваха общо 1049 притежатели, а отрицателните гласове представляваха 86,9% (3838 гласа). Предложението беше не премина.

Azuki Elementals продължава да предизвиква спорове, минималната цена на Azuki пада с 26%

Според споделянето на членове на общността повечето от гласувалите против смятат, че метаданните на NFT не трябва да се променят. Ако наистина искате да използвате новия фон, можете да го промените на метода за конфигурация извън веригата (официалният каза, че в бъдеще ще бъде възможно да го промените на личната страница. фон).

В допълнение, някои членове на общността смятат, че това поведение е за решаване на проблема с разреждането на Azuki, защото е твърде подобно на Elementals. Въпреки това, дори ако фонът се промени, това не носи действителна стойност на Azuki. Напротив, това може да доведе до по-нататъшно обезценяване на Elementals.

В същото време общността също така заяви, че промяната на фона не трябва да бъде основен приоритет на екипа.Как да възстановим цената на Azuki до славата и как да коригираме недостатъците на снимките на Elementals са проблеми, с които екипът трябва да се изправи .

Цените на Azuki се възстановяват

Въпреки че този въпрос оказа голямо влияние върху репутацията на Azuki, след като екипът реагира и се опита да разреши проблема, цената на Azuki постепенно се възстанови и се повиши с около 24% от най-ниската точка, а текущата най-ниска цена е 7.15ETH .

В допълнение, Elementals се повиши с около 80%, връщайки се до над 1ETH (1.26ETH), но все още е в състояние на пробив, докато BEANZ се повиши с около 35%, а цената преди крайния срок е 0.46ETH.

Предложението за замяна на фона на Azuki Elementals в тази статия е неуспешно! Съпротивата надхвърля 80%, но цената спря да пада и се възстанови за първи път се появи на 24 Crypto News.

Публикацията на Олег Димитров: "Предложението за замяна на фона на Azuki Elementals е неуспешно! Съпротивлението надхвърля 80%, но цената спря да пада и се възстанови" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

MicroStrategy наб...
MicroStrategy набира $700 милиона чрез конвертируеми облигации: покупки на Биткойни и планове за растеж

Предложение на MicroStrategy за $700 милиона конвертируеми старши облигации: въздействие и стратегически последици MicroStrategy наскоро...

Движението на Sol...
Движението на Solana китове предизвиква спад на цените: разпродажба или преструктуриране?

Движение на китове Солана: Въздействие и пазарни последици Наскоро неизвестен кит прехвърли 2,5 милиона Solana (SOL) на стойност...

Одобрението на Et...
Одобрението на Ethereum ETF се очертава: Ще тласне ли Ethereum до нови върхове като Биткойн?

ETF за криптовалута: Трансформиращо влияние върху пазара Спот Биткойн ETF: разтърсващ пазар Одобрението на спот Биткойн ETF на 10 януари...

Цената на Биткойн...
Цената на Биткойн спря: Забавяне на мрежата или възходящ сигнал? Експертен анализ и перспектива за бъдещето

Ценовите борби на Биткойн и забавянето на мрежата Текущ пазарен анализ Биткойн (BTC) се сблъска с трудности при надхвърлянето на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!