Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Препоръчително ли е да купувате Биткойн, когато цената му е толкова висока? Колко може да нарасне Биткойн в бъдеще? Коя цена на Биткойн е подходяща за Stud?

Текущата цена на Биткойн е около 31 000 щатски долара, а скорошното увеличение е много голямо, създавайки най-високата цена в историята тази година. Някои хора смятат, че Биткойнът е безполезен, а други смятат, че е безполезен.Просто казано, вие ще знаете колко струва в ума си. Има нещо, което не може да бъде видяно, докоснато, изядено, докоснато или използвано като суровина, но може лесно да бъде пренесено и скрито във въздуха и този актив е признат навсякъде по света. Стига да не искате, никой, включително императорът, не може да посегне на вашите активи. Може също така да се предава на дълги разстояния, на много ниска цена, почти без такси за обработка и може да достигне до всяка точка на света за миг.

И така, колко сте готови да платите за него? Сега средната цена на пазара му е около 31 000 щатски долара, а сега цената му е цената, гласувана от всички, а текущо избраната цена е 31 000 щатски долара. Колко струва в бъдеще? Не знам точно, но знам, че ще струва много пари в бъдеще, защото ми е толкова полезно. Например, ако имате стотици милиони, поставите ги в банката и хората искат да ви замразят и отказват да ги изтеглят вместо вас, какво можете да направите? Нека ви попитам, казахте, че банката е много сигурна и е невъзможно да бъде замразена, но предпоставката, че не сте се сблъскали с нещо, което не сте се сблъскали, е, че парите ви трябва да не стигат, това е всичко.

Нека върнем малко времевата линия назад, нека да погледнем. Когато FTX избухна през ноември миналата година, нека да погледнем. По време на избухването на FTX най-ниската цена на Биткойн достигна около 15 000 щатски долара, а след това също се консолидира за около няколко минути.Беше около това за дълго време и след това се върна до 31 000 през последните шест месеца, което вече се е удвоило.

Само за половин година много приятели, които все още не са купили дъното, започнаха да се паникьосват Биткойн се покачи от дъното до 30 000. След като се повиши толкова високо, трябва ли да го купя и сега? Първо, позволете ми да ви кажа, че инвестицията е рискована, така че трябва да сте внимателни, когато започнете. За тези, които смятат, че е твърде късно или не, могат да бъдат обяснени с изречение пилешка супа Животът е пълен с чудеса и никога не е късно да започнеш.

Нека поговорим известно време днес Сега, след като Биткойн се повиши от 15 000 на дъното до 30 000, трябва ли да купя Биткойн отново? Някой ми зададе този въпрос преди. Когато Биткойнът беше 16 000, той искаше да го купи, но след като продаде къщата, цената на Биткойна вече се беше повишила, така че той не го купи, а след това попита отново. Мога само да виня себе си, защото не бях достатъчно силен на негова страна. Ако имах пари в ръка по това време, ако търся директно, сега щяха да се удвоят.

Когато Биткойнът беше на 17 000, някой ме попита, че не съм купил дъното на 15 000. Твърде висока ли е цената сега? Когато Биткойн беше 20 000, някой попита отново, не купих дъното при 17 000 тогава, цената ще бъде ли твърде висока, за да купя сега? Когато Биткойн беше 25 000, хората продължаваха да питат, аз не купих дъното при 20 000 по това време, твърде висока ли е цената, ако купя дъното сега? Нека удължим малко графика и ще изместим времето до една година по-късно, тоест средата на 2024 г. Ако приемем, че Биткойнът е бил 50 000 по това време, смятате, че сега купувате дъно на 30 000. Все още ли е Високо? Когато Биткойнът е над 50 000, всеки мечтае, че Биткойнът може да падне до 25 000, 20 000 или 30 000. Много, много хора крещят в интернет, стига да падне до тази позиция, ще продам жена си директно, ще продам жена, аз продавам къща, отивам да уча, отивам да купя Биткойни. Но сега, ако наистина падне до тази позиция, те ще се обезсърчат и ще се чудят дали все още може да падне, а аз искам да го купя на по-ниска цена.

Идеята ми е, че Биткойн може да се купи по всяко време, той е непредсказуем в краткосрочен план и няма нужда да се прогнозира в дългосрочен план, стига да продължава да расте. Дори ако го купите на загуба сега, той ще се върне, ако изчакате известно време. Ако вярвате в Биткойн, можете просто да го купите директно. Ако нямате вяра в Биткойн, тогава защо влизате на крипто пазара? Никога не е твърде късно да купите Биткойни, през целия си и нашия живот. Въпреки че никога не е твърде късно да купувате монети, ако искате да забогатеете в краткосрочен план чрез закупуване на Биткойни, може да останете разочаровани. Как ще кажеш нещо? Хората винаги ще надценяват разликата, която може да се направи за една година, и ще подценяват разликата, която може да бъде направена за 10 години. Можем да разглеждаме Биткойн като спестяване на пари, за себе си след 10 години, за себе си след 20 години, за нашите синове и внуци в бъдещето, можем да помислим за това за тях, тези пари няма да бъдат причинени от изкуствена инфлация. Покупателната способност ще изгубен.

Оценяване на ETH със съотношение цена - печалба: колкото по-скъпо е, толкова повече купувате, толкова по-неинтуитивно, традиционният метод за оценка може да не е приложим

Да предположим, че имате 1 милион сега, 10 години по-късно, 20 години по-късно, 30 години по-късно, 50 години по-късно, сегашният ви 1 милион ще бъде ли същият като 1 милион след 50 години? И Биткойн няма да е в състояние да го изтегли, защото сте отишли ​​в непозната страна, камо ли да ви накара да загубите всичко, защото някои банки фалират.

Надявам се, че парите, които използваме за закупуване на Биткойни, ще запазят много по-голяма покупателна способност след десет години, отколкото сега. Всеки знае, че инфлацията е много сериозна и парите в ръцете ни се обезценяват. Парите в ръцете ви може да са 100 юана сега. Помислете за това, какво можете да купите със 100 юана преди десет години? Какво биха купили 100 долара преди 20 години, нали? Освен това Биткойните могат да бъдат донесени до всяко кътче на света много удобно и нашата валута няма да бъде замразена поради земетресение, пожар или епидемия. Доколкото знам, Bitcoin в момента е най-малко лошият избор, който отговаря на всички горепосочени условия.

Ако цената на валутата се покачи, това е нещо добро за нас и просто потвърждава преценката ни, че дългосрочната покупателна способност на Биткойн е само малко повече. Спадът в цената на валутата е по-добро нещо, защото може да подобри ефективността на текущите ни спестявания и да обмени по-малко краткосрочна покупателна способност за повече дългосрочна покупателна способност в бъдеще. Често казвам, че никой не може точно да купи дъното и никой не може точно да предвиди върха на главата. Никой не може да предвиди краткосрочния пазар. Ако искате да предвидите, можете да отидете на улицата и да похарчите 10 юана да намериш врачка и да го помолиш да ти го направи.Хайде така мисля че е по-надеждно

В дългосрочен план можете да купите Биткойн на текущата цена на зелето, можете да купите каквото искате, няма значение. защо? Защото докато имате куршум в ръката си, можете да коригирате позицията си по всяко време, за да намалите разходите.Все още се страхувате от вълна, нали? Е, много хора мислят за закупуване на дъното всеки ден и аз трябва да копирам на дъното. Мисленето ти е доста нездравословно. С други думи, тези господари на крипто пазара мислят какво ще се случи през следващия цикъл, следващите четири години и следващите десет години. Но какво ще кажете за вас? Вие също се тревожите за възхода и спада в следващата минута, утре или вдругиден. Независимо от печалбата, кой според вас е по-издръжлив? Всъщност смятам, че купуването на Биткойни е много добра инвестиция. Не става въпрос за разговори за приятели. Ако следвате емоциите си, определено ще станете праз. Какво общо има големият пазар с вас? Ние не купуваме евтино и не продаваме скъпо, не правим краткосрочни сделки, погледнете края на тези краткосрочни.

Наскоро имаше няколко много активни горещи монети, колко хора са погребани живи? Отварянето на пазара означава, че дилърът може да трябва да изпрати и новият праз ще влезе, за да вземе пазара. Можете само да бъдете отрязани. Не се подвеждайте от тези пазарни условия. Просто трябва да запазите вашите монети и вие все още сте монета, няма да доведе до намаляване на монетите ви поради колебания в цените. Трябва да имате идеята за валутния стандарт, а не идеята за златния стандарт.

Всъщност валутният пазар е много странен.Понякога цената на валутата не пада, защото не я купувате, а цената на валутата не се повишава рязко, защото не я продавате.Имате ли това чувство? Точно така, валутният пазар е толкова магически. Изглежда, че краткосрочният план изглежда доста прост. Купувайте ниско и продавайте високо. Няма да разберете колко ужасно е това нещо, докато не го играете. По това време те също бяха много болезнено и те също решиха, че никога повече няма да играя. Но след няколко дни те все пак започнаха стария си бизнес. Всеки знае, че на крипто пазара има 4-годишен цикъл. Стремителното изкачване и падането са норма. Дали ще го схванем зависи от нас самите.

2024 и 2025 г. ще бъдат бичи пазар, защо има слухове, че 2025 г. ще бъде бичи пазар? Тъй като това е тенденцията, много хора все още не могат да правят пари, защо? Тъй като им липсва търпение и постоянство, те просто се наслаждават на удоволствието от краткосрочните печалби като покупка на ниска цена и продажба на висока цена и нямат начин да постигнат дългосрочно задържане.Липсва им търпение и постоянство.Всеки трябва да помни, че най-важното нещо на крипто пазара е сигурно За да оцелеете, най-важното е да оцелеете и да упорствате, докато дойде следващият бичи пазар Никога не увеличавайте ливъриджа или играйте на договори. Историята няма да се повтори, но ще бъде поразително подобна.

Една година на бика, три години на мечката. След карнавала на бичия пазар през 2021 г. той преживя рязък спад за 22 години. По принцип Биткойнът се срина с повече от 80%, което е около 85%. в момента постепенно се ремонтира.Може да се прецени, че сегашният Той все още е мечи пазар на крипто пазара. Но мечият пазар не означава, че няма възможност.Ако искате да правите пари, все още има такива поетапни възходи и падения. Всъщност има само две неща, които си струва да се правят на мечи пазар. Първото е да трупате монети, а второто е да планирате предварително. Чувствам, че трябва да благодаря на Bitcoin. Bitcoin е единственият начин за бедните хора като мен да върнете се. Възможности и твърдо вярваме, че Биткойн е една от малкото възможности в тази ера, които могат да заменят 20-годишния пазар на недвижими имоти и да помогнат на нас, обикновените хора, да преодолеем класовите възможности. Според мен понякога е по-добре да не правиш нищо, отколкото да работиш усилено в инвестирането.

Публикацията на Тодор Цонев: "Препоръчително ли е да купувате Биткойн, когато цената му е толкова висока? Колко може да нарасне Биткойн в бъдеще? Коя цена на Биткойн е подходяща за Stud?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!