Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на криптовалутата KAVA: KAVA ще скочи рязко през 2023 г.?

Kava Crypto е DeFi платформа, която предоставя на потребителите услуги за кредитиране, използвайки различни криптовалути като обезпечение. Платформата използва криптовалутата KAVA, която стимулира потребителите да секат стабилната монета USDX и им дава глас в управлението на мрежата.

Kava е изграден върху Cosmos SDK, който позволява висока мащабируемост и оперативна съвместимост в различни блокчейни. Kava също поддържа съвместимост с Ethereum чрез Kava EVM, което позволява на разработчиците да създават и внедряват интелигентни договори на платформата.

Kava има за цел да бъде центърът на иновациите и приемането на DeFi, предлагайки на потребителите набор от финансови продукти и услуги. Kava си партнира с други проекти и платформи, за да интегрира своите DeFi решения и да разшири своята екосистема.

Криптовалутата Kava е криптовалута, която претърпя голяма волатилност през последните две години. Той достигна пикова цена от $9,12 през 2021 г., но оттогава е паднал с повече от 90%. Въпреки това, въпреки спада от 10,33% през последния месец и 16,91% през последните шест месеца, възвръщаемостта от началото на годината все още е 50,19%.

KAVA нагоре +11,17%, BTC - 3,90%, Kava е монетата на деня – Ежедневна пазарна актуализация за 6 юни 2023 г.

В момента Kava има напълно разредена оценка (FDV) от $578,761 милиона, ако приемем, че всичките 669,178 милиона KAVA токена са в обращение. Според TradingView повечето технически индикатори са неутрални или мечи за Kava. През последните 24 часа обемът на търговията на Kava се увеличи със 171,30%.

Технически анализ на цената на крипто протокол KAVA

#криптовалута#

Цената на акциите на криптовалутата KAVA се бори да намери посока, тъй като достига по-ниски дъна и се търгува в тесен диапазон. Не успя да пробие над съпротивата от 200 SMA в близко бъдеще. Цените също са под 50-дневните и 200-дневните пълзящи средни, което предполага липса на импулс.

Индикаторът MACD се премести успоредно на нулевата линия, но падна под сигналната линия, което показва потенциален низходящ тренд. RSI се движи около нивото от 50, показвайки слабост на цената.

в заключение

KAVA е в битка между продавачи и купувачи. KAVA се опитва да излезе от низходящия модел, но се сблъсква с две препятствия: линията на тренда и 200-дневната пълзяща средна. Ценовото действие предполага, че инвеститорите трябва да изчакат ясен сигнал, за да потвърдят следващата тенденция. Цената на KAVA в момента е в ничия земя. Освен това, индикатори като EMA, RSI и MACD всички сочат към мечи сценарий за криптовалутата KAVA. Настоящата ситуация изисква от търговците и инвеститорите да бъдат предпазливи, преди да предприемат каквито и да било бъдещи действия, наблюдавайки пазара за решително движение над или под лимита.

ниво на техника:

  • Поддръжка: $0,75110416.

  • Съпротива: $1.07945789.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Прогноза за цената на криптовалутата KAVA: KAVA ще скочи рязко през 2023 г.?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!