Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Terra Classic: Ще се възобнови ли възходящият тренд

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Terra Classic: Ще се възобнови ли възходящият...

Анализ на цената на Terra Classic (LUNC) и бъдещи прогнози на фона на нестабилността на пазара

В разгара на повишената волатилност на пазара на криптовалута, Terra Classic (LUNC) се сблъска с предизвикателства заедно със скорошното връщане на Биткойн от $44 500. Този период на несигурност доведе до значителна неуспех за LUNC, като стана свидетел на загуба от 41%, тъй като цената му се срина от $0,00028 до $0,000163. Потенциалното възстановяване обаче изглежда правдоподобно, тъй като тенденцията на корекция намери стабилност при марката $0,00016, създавайки възможност за отскок.

Ключови нива на поддръжка и корекция на Фибоначи

Комбинираната подкрепа при $0,00016 и 50% ниво на корекция на Фибоначи представляват стабилна основа за купувачите. По-специално, 50% корекция от неотдавнашния спад на цената предполага, че преобладаващата възходяща тренд линия остава непокътната. Въпреки загубата от 43% в обема на търговия в рамките на деня, монетата LUNC в момента е позиционирана да набере инерция за потенциално възходящо движение.

Фаза на консолидация и ценови граници

През последните пет дни Terra Classic се задържа над нивото на подкрепа от $0,00016, което показва фаза на консолидация и потенциална подготовка за възходяща траектория. Критичните нива на съпротива и подкрепа се определят от дневната свещ на 13 декември, с върхове на $0,000203 и минимуми на $0,000163. Пробив извън този диапазон вероятно ще предостави по-ясна индикация за следващото насочено движение на монетата.

Потенциални сценарии

Цената на Terra Classic скочи с още 17%

Възходящ пробив над $0,000203 би сигнализирал за възобновяване на възходящия импулс, примамвайки купувачите да се насочат към скорошния суинг връх от $0,00028. Допълнителен успех в пробиването на това ниво може да доведе до продължително рали, потенциално достигащо до $0,00037. Обратно, пробив под нивото на подкрепа от $0,000163 може да засили натиска за продажба, евентуално разширявайки корекцията до $0,00014.

Сравнителен анализ с Биткойн (BTC): В сравнение с Биткойн (BTC), и LUNC, и BTC показаха възходящи тенденции през последните два месеца. Въпреки това моделът на постепенен и стабилен растеж на BTC може да се хареса повече на пробивните търговци, търсещи стабилност. От друга страна, бързият растеж на LUNC, осеян със случайни корекции, може да привлече търговци, използващи стратегия за отдръпване, като се възползват от краткосрочните колебания на цените.

Технически индикатори:

  1. Индекс на насочено движение (DMI): Наклонът DI+ постоянно над наклона DI- показва устойчивостта на тенденцията на възстановяване.
  2. Експоненциална подвижна средна (EMA): Възходящият кросоувър от 100-и-200-дневната EMA подчертава положителното пазарно настроение за продължаване на възходящия тренд.

Terra Classic (LUNC) е в решаващ момент, намирайки подкрепа на $0,00016 на фона на пазарната волатилност. Фазата на консолидация и очертаването на ключовите нива на съпротива и подкрепа предоставят възможности както за възходящи, така и за мечи сценарии. Търговците и инвеститорите се съветват да наблюдават пробива отвъд установените ценови граници за по-ясни сигнали за бъдещата траектория на LUNC. Техническите индикатори предполагат потенциал за възстановяване, като подчертават важността на бдителното наблюдение на пазара, тъй като пейзажът на криптовалутите продължава да се развива.

Публикацията на Роберт Петров: "Прогноза за цената на Terra Classic: Ще се възобнови ли възходящият тренд" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Altcoin Sherpa пр...
Altcoin Sherpa прогнозира голямо рали за AI Altcoin RNDR и анализира BTC, ETH, SOL

Крипто анализаторът прогнозира голямо рали за AI Altcoin и коментира пазарните лидери Добре известен анализатор в крипто света, Altcoin Sherpa,...

Случайно прехвърл...
Случайно прехвърляне на $7K Биткойн към Сатоши Накамото подчертава рисковете от крипто транзакции

Случайно прехвърляне на $7K Bitcoin подчертава крипто рисковете и необходимостта от повишено внимание В драматичен инцидент ентусиаст на...

7 причини, поради...
7 причини, поради които Dogecoin може да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност тази година

Потенциалът на Dogecoin да надмине XRP на Ripple по пазарна стойност Dogecoin (DOGE) в момента има пазарна стойност от $19,8 милиарда и се...

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!