Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

ProShares обхваща въздействието на Spot Bitcoin ETF върху фючърсите на BITO

ProShares обхваща...
ProShares обхваща въздействието на Spot Bitcoin ETF върху фючърсите...

ProShares обхваща въздействието на Spot Bitcoin ETF върху фючърсите на BITO

ProShares, виден емитент на базирани на фючърси Биткойн борсово търгувани фондове (ETF), не се притеснява от появата на спот Биткойн ETF в Съединените щати, виждайки потенциални ползи за своите фючърсни продукти. Симеон Хайман, глобален инвестиционен стратег на ProShares, подчерта положителното въздействие на спот Биткойн ETF върху оперативни и търговски аспекти в интервю за Cointelegraph на 2 февруари.

Hyman отбеляза, че водещият Биткойн фючърсен ETF на ProShares, ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), има ефективни обеми на търговия след стартирането на спот Биткойн ETF. Той подчерта, че BITO търгува тясно в съответствие със своята основна стойност, като обемите на търговия остават стабилни въпреки въвеждането на спот ETF.

„Ние сме доста доволни от търговското въздействие досега“, потвърди Хайман, подчертавайки динамиката на търговията на BITO и неговата устойчивост при поддържане на стойността си близо до основния актив. Той също така посочи, че спот ETF-ите са показали средни премии или отстъпки от 36 базисни точки, което допълнително подчертава стабилността и ефективността на BITO.

Лихвата върху Биткойн фючърсите нараства

В допълнение към търговските предимства, ProShares също така предвижда оперативни ползи от увеличеното приемане, улеснено от спот Биткойн ETF. Hyman обясни, че навлизането на спот ETF се очаква да привлече повече участници на пазара на Биткойни, като в крайна сметка ще подобри ликвидността и динамиката на пазара за фючърсни продукти.

„С навлизането на спот ETF фючърсният пазар става още по-стабилен“, отбеляза Хайман, подчертавайки положителното въздействие на спот ETF върху участието на пазара и цялостното здраве на пазара.

Наблюденията на Hyman са в съответствие с моделите на търговия на BITO през последните седмици и месеци, които до голяма степен остават последователни въпреки случайните пикове в обема на търговия. Въпреки колебанията в обема на търговия, BITO запази позицията си на важен играч на пазара на Bitcoin ETF, демонстрирайки устойчивост и стабилност на фона на пазарните развития.

Стартиран през октомври 2021 г., BITO е първият голям базиран на фючърси Биткойн ETF в Съединените щати, предлагащ на инвеститорите излагане на Биткойн чрез фючърсни договори като свой основен актив. Докато спот Биткойн ETF-ите набират популярност, ProShares остава оптимист за продължаващия успех и уместността на своите фючърсни продукти в развиващия се крипто пейзаж.

Публикацията на Георги Шопов: "ProShares обхваща въздействието на Spot Bitcoin ETF върху фючърсите на BITO" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!