Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пясъчната среда отключва над 300 милиона токена, карайки цената на SAND да пада

В понеделник, 14 август, платформата за метавселена The Sandbox пусна прибл. 16% от циркулиращите си доставки в планирано събитие. SAND, помощният токен, използван в екосистемата The Sandbox web3, се използва за взаимодействие и транзакции с максимално предлагане от 3 000 000 000 SAND.

Очакваното събитие видя 332 милиона отключени SAND, което се равнява на $129,9 милиона средства. Последното отключване означава, че 79% от SAND вече е в обращение, като само 616 милиона предстои да бъдат пуснати. Следващото пускане на токени е насрочено за 14 февруари 2024 г.

Данните, публикувани в , показват, че 71 милиона токена са отишли ​​при екипа и 96,8 милиона са постъпили в резервите на компанията, докато 103 милиона токена са били отключени за участниците в началната продажба. Останалите 37,5 милиона отидоха за консултанти и 24 милиона за стратегически купувачи; въпреки това всички токени вече могат да се търгуват свободно на пазара.

Увеличеното предлагане обикновено тласка цената надолу и се очаква голяма част от разпространените токени да бъдат разпродадени. Интересът към метавселената е намалял с 92%, в рязък контраст с шума, който изпита, когато Facebook промени името си на Meta и разкри амбициозните си планове за пространството.

Засега SAND продължава бавния си спад в стойността, само със скромен спад. SAND се търгува на $0,38 в момента, с 12% по-малко от преди месец и доста по-малко от най-високата си стойност за всички времена от $8,44 през ноември 2021 г. Изглежда доста вероятно пазарът вече да е определил цената при пускането на SAND, тъй като събитията са предварително планирани .

Пясъчната среда ще отключи милиони SAND скоро: Очаква ли се спад на цената?

Правна несигурност и развитие

Комисията за ценни книжа и борси на Съединените щати (SEC), която е маркирала няколко алткойн ценни книжа, също е включила SAND в този списък, твърдейки, че The Sandbox предоставя информация, която обществеността би използвала, за да прави инвестиции. Себастиен Боргет, главен оперативен директор на The Sandbox, опроверга тези твърдения, като каза: „Не е задължително да сме съгласни с характеристиката, която е поставена в този съдебен спор, включително квалификацията на SAND като ценна книга там.“

Междувременно беше установено партньорство между The Sandbox и Британския музей. Това партньорство има за цел да разработи поредица от дигитални артефакти, които отразяват различни неща от колекциите на Британския музей, датиращи от основаването му през 1753 г. Британският музей, който съхранява най-обширната колекция в света и е първият обществен национален музей, се надява да се разшири в дигиталната арена чрез участието си с The Sandbox.

Това сътрудничество ще създаде нови завладяващи изживявания, които ще позволят на посетителите от цял ​​свят да разглеждат и взаимодействат с артефакти от колекциите на Британския музей. Сътрудничеството включва партньора за лицензиране на Британския музей, LaCollection, който се фокусира върху изграждането на дигитални колекции и преживявания, показващи историческата стойност на музея и различни артефакти.

„Това е страхотна възможност за играчите на The Sandbox, независимо къде се намират, да научат и да се насладят на невероятните колекции от човешка история, изкуство и култура в Британския музей“, каза Боргет.

Остава да се види дали правната несигурност и бъдещото освобождаване на токени могат да бъдат противодействани чрез положителни развития като сътрудничеството с Британския музей; със сигурност ще зависи от подновения интерес към метавселената, ако това се случи.

Публикацията на Роберт Петров: "Пясъчната среда отключва над 300 милиона токена, карайки цената на SAND да пада" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!