Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Раул Пал прогнозира монументален скок за Ethereum и Solana на фона на продължаващия бум

Раул Пал прогнозира...
Раул Пал прогнозира монументален скок за Ethereum и Solana на фона...

Raoul Pal предвижда монументален скок за Ethereum и Solana в продължаващия Bull Run

Известният макроинвеститор и основател на Real Vision Раул Пал постави началото на значително покачване на Ethereum (ETH) и Solana (SOL) в рамките на текущия възходящ цикъл, предлагайки прозрения за процъфтяващия пазар на криптовалутите.

Движещи сили зад приемането на криптовалута

В скорошен подкаст разговор с Антъни Скарамучи, визионерът зад глобалната фирма за алтернативни инвестиции SkyBridge Capital, Пал се задълбочи в катализаторите, задвижващи растежа на криптовалутите, и техния потенциал да смекчат последиците от задаващата се парична криза.

Пал изясни, че преобладаващият дългов цикъл и ерозията на стойността на фиатната валута, дирижирани от централните банки, са основни фактори, подхранващи възприемането на криптовалутите. Той формулира, че на фона на опасенията относно задаващия се глобален икономически спад, предизвикан от нарастващия дълг и девалвацията на валутата, хората търсят убежище в алтернативни инвестиционни пътища. Освен това Пал подчерта експоненциалното нарастване на децентрализираното финансиране (DeFi) и незаменимите токени (NFT), които революционизират традиционните финансови парадигми и насърчават по-широкото приемане на криптовалута.

Смели прогнози за Ethereum и Solana

Когато беше изследван относно доверието му в траекторията на растеж на Ethereum и Solana, Пал изрази възходящата си позиция, прогнозирайки, че ETH ще скочи до ценови диапазон от $15 000 до $20 000 в рамките на продължаващия бичи цикъл. Освен това той подчерта потенциала на SOL да скочи до ценова група, обхващаща $750 до $1000 през същия период.

Агресивно крипто позициониране

Раул Пал си поставя амбициозна цел от 250 000 долара за Биткойни, възход за Ethereum и Solana

Пал разкри стабилния си ангажимент към сферата на криптовалутите, потвърждавайки, че е разпределил 100% от ликвидната си нетна стойност за крипто активи от 2020 г. насам. Използвайки мечите пазари като възможности за стратегическо натрупване, Пал възприема настоящия пазар като безпрецедентен момент за натрупване на богатство за всички физически лица, независимо от финансовото им състояние.

„Всъщност съм 100% от ликвидната си нетна стойност в [крипто] и всъщност съм от 2020 г. И използвам мечите пазари, за да добавя, защото смятам, че сме във възможност за натрупване на богатство веднъж в живота за всеки бъдете богати или бедни“, каза Пал.

Оценка на динамиката на пазара

Пал се въздържа да предостави конкретна времева линия за очаквания пик на крипто пазара. Експерти от индустрията обаче следят отблизо предстоящото събитие за халвинг на Биткойн, като исторически сигнализират началото на бичи цикли приблизително 12 до 18 месеца след събитието. Ако историческите тенденции се запазят, зенитът на следващия бичи пазар може да се прояви през третото или четвъртото тримесечие на 2025 г.

Предефиниране на ролята на благородните метали

В съпоставка с традиционни активи като злато и сребро, Пал твърди, че докато те исторически са служили като глобални складове на богатство, тяхната ефикасност намалява в цифровата ера. Подчертавайки предпочитанията си към криптовалутите пред конвенционалните стоки, Пал акцентира върху техните паралелни ползи и допълнителното предимство на технологичния напредък, насърчаващ супер цикъл.

Проницателните наблюдения на Раул Пал подчертават трансформиращия потенциал на Ethereum и Solana сред развиваща се икономическа среда, позиционирайки криптовалутите като първостепенни активи при навигирането в тънкостите на дигиталната ера.

Публикацията на Георги Шопов: "Раул Пал прогнозира монументален скок за Ethereum и Solana на фона на продължаващия бум" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!