Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ripple (XRP) се сблъсква със съпротива на фона на несигурността в делата на SEC

Ripple (XRP) се...
Ripple (XRP) се сблъсква със съпротива на фона на несигурността в...

XRP на Ripple се сблъсква със съпротива сред несигурността в делото на SEC: анализ на пазара

Пазарът на алткойни претърпя забавяне на импулса на възстановяване, тъй като Биткойн се натъкна на значително ниво на предлагане от $65 000. Това развитие, съчетано с продължаващата несигурност около правната битка на Ripple с Комисията по ценни книжа и борси (SEC), допринесе за повишена вероятност от корекции за основните алткойни, включително XRP. Ето преглед на последните развития, засягащи Ripple и XRP:

Ниво на съпротива на Ripple

Родната валута на Ripple, XRP, наскоро отскочи от ниво на съпротива от $0,57, но продължи низходящата си тенденция, образувайки нов по-нисък връх. През последните два месеца цената на XRP беше свидетел на стабилна корекционна тенденция под влиянието на низходяща тенденция на дневната графика. Динамичната съпротива тласна токена надолу с 30%, от $0,744 до текущата му търговска цена от $0,522.

На фона на тази низходяща тенденция SEC представи окончателния си отговор във фазата на обезщетението на делото срещу Ripple Labs. SEC се противопостави на твърденията на Ripple за безразсъдство и липса на яснота в правния статут на XRP. Въпреки твърдението на Ripple, че по-ранното отхвърляне на защитата на „честното известие“ от съда не трябва да създава несигурност за XRP, SEC остава непоколебима в позицията си.

Chainlink се сблъсква със съпротива на фона на тегленето на печалба от инвеститорите

SEC подчертава, че потенциални бъдещи нарушения от страна на Ripple могат да възникнат, въпреки че няма докладвани нарушения от 2020 г. Комисията твърди, че уверенията за променящото се поведение на Ripple не премахват необходимостта от мерки за предотвратяване на бъдещи законови нарушения.

Анализ на цената на XRP

По време на последното подаване на SEC, цената на XRP показа променливо движение около $0,53 на фона на несигурност. Неотдавнашното обръщане на линията на падащия тренд доведе до 5% намаление на цената на XRP през последните 48 часа.

Ако импулсът на продажбите се запази и общата съпротива остане силна, XRP потенциално може да спадне с допълнителни 9,5%, за да достигне нивото на подкрепа от $0,47. Следователно купувачите ще трябва да преодолеят общата тренд линия, за да възвърнат контрола върху този токен.

Заключение

Забавянето на пазара на алткойни, съчетано с несигурността около делото на SEC срещу Ripple, доведе до низходящ натиск върху цената на XRP. Тъй като XRP е изправен пред съпротива и потенциални по-нататъшни спадове, инвеститорите и търговците трябва да следят отблизо развитието на съдебните процедури и динамиката на пазара, за да вземат информирани решения на фона на развиващия се криптовалутен пазар.

Публикацията: "Ripple (XRP) се сблъсква със съпротива на фона на несигурността в делата на SEC" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Предстоящото реше...
Предстоящото решение на SEC относно Ethereum ETF: потенциално забавяне и въздействие върху инвеститорите

Предстоящо решение на SEC относно Ethereum ETF Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е готова да вземе основно решение относно...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!